Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

jeśli ktoś by znalazł ten wywiad z Co za tydzień, bardzo bym prosiła o zamieszczenie go tutaj.

Z góry dziękuje :)

Frances_27

ja go mam ale na video!!

Majus_5

a dałoby się jakoś zgrać na komputer?? i potem może na pocztę czy jakoś tak...

Majus_5

TVN
za krótki^^^za krótki^^^za krótki^^^

Frances_27

Słuchaj dziś o 00.50 jest powtórka! :)

By nie kłaść sie tak późno i nie czekać tak długo na te kilka minut zrób tak jak- nastaw sobie buzik na 00.45, włacz tv, luknij Johnny-ego i wróć do łóżka ;]

Anastazja_2

a na jakim programie dziś to leci? Bo chce obejrzeć:D

cambelcherry

niestety nie obejrzę bo nie mam kablówki :(((

Frances_27

dzięki za rade:)miło z Twojej strony:)
może doczekam się tego wywiadu w necie

Frances_27

ale jaki program pytam się jeszcze raz? Piszcie!

cambelcherry

na tvnie
<za krótki>
<za krótki>
<za krótki>

Frances_27

na tvn dokładnie za 8 minut :P

I tak tego już nie przeczytasz na czas, heh :)

Frances_27

Nawet jak nie obejrzałaś to nic nie straciłaś ;) Janiak sie trochę podlizywał... Johnny był chyba ze dwa króciutkie razy pokazany na tym dworze z fanami, a potem Olivier "przeprowadził z nimi wywiad" który trwał chyba 5 minut... Ja się zawiodłam. Jedynie okej było to że dał mu buty z lublina hehe :D

Nieaktywny_2

Racja, strasznie krótki ten wywiad był. Parę pytań i koniec. Równie "długo" rozmawiał z Alanem Rickman'em przed wejściem do kina. A Burton dostał album z krajobrazami polskimi :P

Nieaktywny_2

może i nie był to wspaniały wywiad, ale samo to, że to Johnny Depp:):):)
i chciałabym zobaczyć jak Olivier wręcza mu buty z Lublina:)(moje ulubione miasto ;))

Frances_27

i tak byś nie zobaczyła, bo nie zmieściło się w kadrze. Tylko poźniej Janiak powiedział co komu dał.

Frances_27

Troche tych butów było widać :)

Frances_27

Ładnie się Johnny uśmiechnął jak Tim o nim mówił. ;-)

blumenkohl

Szczerze, to ten pomysł na danie mu butów z Lublina był beznadziejny...już lepsze te pejzaże dla Burtona.

Anastazja_2

Noo bez kitu hahahaha... ej jak ktoś znajdzie ten wywiad na necie dajcie linka błagam :D hyhy pozdrawiam :)

Anastazja_2

O butach to się zgadzam, ale z lublina! Wiecie co to znaczy? Ja mam do lublina tylko 30 km - dla mnie te buty to wyróżnienie hehe :)