jeśli ktoś by znalazł ten wywiad z Co za tydzień, bardzo bym prosiła o zamieszczenie go tutaj.
Z góry dziękuje :)
Słuchaj dziś o 00.50 jest powtórka! :)
By nie kłaść sie tak późno i nie czekać tak długo na te kilka minut zrób tak jak- nastaw sobie buzik na 00.45, włacz tv, luknij Johnny-ego i wróć do łóżka ;]
Nawet jak nie obejrzałaś to nic nie straciłaś ;) Janiak sie trochę podlizywał... Johnny był chyba ze dwa króciutkie razy pokazany na tym dworze z fanami, a potem Olivier "przeprowadził z nimi wywiad" który trwał chyba 5 minut... Ja się zawiodłam. Jedynie okej było to że dał mu buty z lublina hehe :D
Racja, strasznie krótki ten wywiad był. Parę pytań i koniec. Równie "długo" rozmawiał z Alanem Rickman'em przed wejściem do kina. A Burton dostał album z krajobrazami polskimi :P
może i nie był to wspaniały wywiad, ale samo to, że to Johnny Depp:):):)
i chciałabym zobaczyć jak Olivier wręcza mu buty z Lublina:)(moje ulubione miasto ;))
i tak byś nie zobaczyła, bo nie zmieściło się w kadrze. Tylko poźniej Janiak powiedział co komu dał.
Szczerze, to ten pomysł na danie mu butów z Lublina był beznadziejny...już lepsze te pejzaże dla Burtona.
Noo bez kitu hahahaha... ej jak ktoś znajdzie ten wywiad na necie dajcie linka błagam :D hyhy pozdrawiam :)