Znalazlam na allegro ogromny plakat z Piratow 3 i tylko za 21zl sama bym kupila, ale mam za male sciany. Jest taki piekny ze nie powinnien sie zmarnowac! Tu link do zainteresowanych
http://allegro.pl/show_item.php?item=665569335
gratuluje szczesciarzowi, tez tak chce!
Ale za to masz czas na pisanie. Przynajmniej nie robisz tego jawnie tylko z pomysłem i to mi się podoba.
no, plakat super ;) Fajnie, że mówisz o tym, by ktoś skorzystał ;)
Wróciłam na to 'cudowne' forum, a tu ktoś po raz drugi, trzeci [?] pozytywnie mnie zaskakuje!
Witaj Morgana ;)) pamiętasz mnie? ;))
ulterior dreamer.. tak, idiotka - tego słowa mi zabrakło :)
Morgana, tak.. wakacje może tu trochę posiedzę :)
heh, filmweb jest portalem na ktorym rozmawia sie o filmach, a nie reklamuje swoje rzeczy wystawiane na allegro, pomylilas strony, sory, a plakat nie jest cudowny moim zdaniem ;)
Misia5, autorka nie pomyliła stron :)
Pokazała nam jedynie plakat, którego sama nie może kupić i zachęciła, żeby ktoś z nas, potencjlanych fanów Depp'a zajął się produktem.
Czy to forum jest tylko po to, by rozmawiać o filmach? Hmm.. no wiesz, to forum jest "o Johnnym Depp'ie", więc wszystko, co z nim związane pośrdenio lub bezpośrednio jest tu poruszane.. te wszystkie posty, dotyczące miłości do Dżaka Sparoła to dopiero szajs, a poinformowanie nas o fajnych plakacie, który można nabyć to raczej przysługa.
I nie sądzę, żeby autorka mówiła nam o tym, bo sama jest sprzedawcą tego plakatu.. Trochę wiary w ludzi, a poza tym - jeśli nawet tak jest, to jak najbardziej - temat kupna plakatu pasuje no to forum jak ulał.
No, to tyle:)