Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 551 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Znalazlam na allegro ogromny plakat z Piratow 3 i tylko za 21zl sama bym kupila, ale mam za male sciany. Jest taki piekny ze nie powinnien sie zmarnowac! Tu link do zainteresowanych

http://allegro.pl/show_item.php?item=665569335

gratuluje szczesciarzowi, tez tak chce!

sloneczko161

kup większe mieszkanie :)

gosia2326

heh dobry pomysł ;p szkoda, że nie mam za co ;p

sloneczko161

Ale za to masz czas na pisanie. Przynajmniej nie robisz tego jawnie tylko z pomysłem i to mi się podoba.

MorganaBlackcat

no, plakat super ;) Fajnie, że mówisz o tym, by ktoś skorzystał ;)
Wróciłam na to 'cudowne' forum, a tu ktoś po raz drugi, trzeci [?] pozytywnie mnie zaskakuje!

Witaj Morgana ;)) pamiętasz mnie? ;))

PannaMartyna

nie, nie pamięta

Nowoczesna_bielizna

jasnowidzka czy narkomanka?

PannaMartyna

Idiotka.

PannaMartyna

Pewno że pamiętam fajnie że wróciłaś w końcu wakacje i ma się więcej czasu.:)))

MorganaBlackcat

ulterior dreamer.. tak, idiotka - tego słowa mi zabrakło :)
Morgana, tak.. wakacje może tu trochę posiedzę :)

sloneczko161

Jesteś pulpet6, a to dziwny sposób na reklamę, co nie?

Gehenn

jak mam byc jakims pulpetem jak jestem sloneczko

sloneczko161

heh, filmweb jest portalem na ktorym rozmawia sie o filmach, a nie reklamuje swoje rzeczy wystawiane na allegro, pomylilas strony, sory, a plakat nie jest cudowny moim zdaniem ;)

misia5

Misia5, autorka nie pomyliła stron :)
Pokazała nam jedynie plakat, którego sama nie może kupić i zachęciła, żeby ktoś z nas, potencjlanych fanów Depp'a zajął się produktem.

Czy to forum jest tylko po to, by rozmawiać o filmach? Hmm.. no wiesz, to forum jest "o Johnnym Depp'ie", więc wszystko, co z nim związane pośrdenio lub bezpośrednio jest tu poruszane.. te wszystkie posty, dotyczące miłości do Dżaka Sparoła to dopiero szajs, a poinformowanie nas o fajnych plakacie, który można nabyć to raczej przysługa.

I nie sądzę, żeby autorka mówiła nam o tym, bo sama jest sprzedawcą tego plakatu.. Trochę wiary w ludzi, a poza tym - jeśli nawet tak jest, to jak najbardziej - temat kupna plakatu pasuje no to forum jak ulał.

No, to tyle:)