zasluzenie chyba.
zreszta chyba nie sadzisz ze nabiore sie na to twoja misternie uknuta prowokacje?wczesniej juz bolec aka cipa lotr pisal ze niby ma dwa konta,mogles od razu zasugerowac ze sanczosransa kryptogej to ona a nie wciskac ze my secret sremka to niby ona,no nie za bardzo trzyma sie to kupt wodzu.
Jak tam bańka?
Kacor nie zawitał?
Ja nadal czekam...czy "obiecanki-cacanki"?
Nie,to żart.Spoźnianie wybaczone z powodu urodzin:)
A że Ty to ja wiem.Uspokój się z tym piciem,mówię Ci.
bo dam w dupe:)
ale sama bym coś łyknęła,za parę dni to zrobię.ilez można siedziec w suszy,nie?
hehe nie wiem dlaczego ale wstalem starsznie wczesnie dzisiaj.troche glowa boli ale nie pilem tak duzo.teraz robie sobie przerwe co najmniej do pt;p
wysle,wysle ale dzisiaj jakos nie mam epy
Ok.Ja czekać!
dobrze,ze duzo nie piesz.Ja piję rzadko,ale jak juz to robię,to zawsze przeginam pałe,a to niedobrze:)
3 flachy na dwóch niewyjęte:)
Na filmwebie od 15 maja?hmm....To zaiste bardzo zastanawiające.
A tak na poważnie-jeszcze miałam nadzieję,ze może będą jednak z ciebie ludzie,ale to już najostrzejsze stadium choroby,widzę.
Z braku pomagierów i przytakiwaczy zakładać nowe konto i chwalic samą siebie...uważasz,że to naprawdę nie kwalifikuje sie na wizytę u specjalisty.
Zastanów się nad tym poważnie,bo bardzo niepokojąca jest perspektywa twojej przyszłości.
Konto idzie do zgłoszenia!
Już o jednego pustaka za dużo,wyimaginowani nie są potrzebni.
To tylko potwierdza, że wszystko w opowiadaniu My_Sekret_Emka jest prawdą o tobie. Zamordowałaś niejaką Allende, to co ci szkodzi zamordować moje konto. Psychopatka. Trzeba ostrzec deppa przed tobą.
"najostrzejsze stadium choroby" mówisz. Mnie jeszcze nie zamkęli, ciebie przedwcześnie wypuścili. Sama widziz, że na specjalistów nie ma co liczyć. Depp jest bardzo dobrym aktorem, a takie fanki jak ty uwłaczją mu. Jak trzeba być porąbanym żeby marzyć o porwaniu aktora. Ta My_Sekret też nie wyglada za zdrowo. Jakaś wspólna zaraza was dopadła.
a ty to niby kto ? nie jestem zarazą tylko chciałabym uwidocznić jeden fakt iż to forum nie jest własnością Deppomaniaczki! Tylko to forum Deppa, to że ma jego nazwisko w nicku nie oznacza że będzie tu wszystkich rozstawiać po kątach - jak jakaś mała dziewczynka... Skoro zdążyła juz na tym forum dać wiersz o mnie i opowiadanie - ja jedynie odwzajemniłam się tym samym.
Co do Deppoobłanej ( pisze tutaj bo ona i tak wszytskie komenty czyta) - ja nie muszę stosować sztuczek by wzywać na ratunek jakichś pomagierów - ty się w tym specjalizujesz, reasumując na jakąkolwiek krytykę w twoją stronę odpowiadasz infantylno -chamskimi pyskówkami, kiedy jednak ktoś zjedzie cie na wyższym poziomie tekstami, zaraz zjawia się twoja świta ( nie będę tu wymieniać nicków) bo i tak wiadomo o kogo chodzi.
mierna psychofanko.
Forum Deppa w sensie związane z jego osobą, ale nie jest własnością jakiegoś jednego użytkownika
te limity koncza sie po paru miesiacach wiec juz niedlugo zacznie sie nieograniczony slowotok.
polubilas nicka noltyego siurko?
polubiłam całą obsadę Wojownika
poza tym nigdzie nie napisałam, że go nie lubię, siurku
ale widze ze dalas 10/10 siurko. tak czy siak polecam prywatne pieklo (scenariusz i rezyseria autora taksowkarza) i ksiaze przyplywow.
tak, bo uważam, że na tyle zasługuje i że jest to najlepszy film tamtego roku na równi z Drive. oraz że żenadą jest, iż nikt nie docenił aktorów z tego filmu oprócz Nicka
nie polecaj mi żadnych filmów, siurku, bo i tak ich nie obejrzę. nie mam gdzie, a jeśli będą w telewizji, to będę wiedziała o tym pierwsza
jaki jest ten limit?
zalatwilem sobie vhs z tym filmem ale niestety okazal sie wadliwa wersja. na pewno obejrze bo nick to jeden z moich ulubionych aktorow.
jesli chodzi o limit to nie mam pojecia siurko.
ja żałuję, że nie widziałam go w kinie, bo ogólnie nawet na siebie nie zarobił
tobie się nie spodoba, siurku, będziesz miał takie same zdanie jak neo
zawsze było wiadome, że mam bogate słownictwo. dysponuję całą paletą słów, mogłabym rzec
deppomaniaczko sprawdziłam, że nie oglądałaś jeszcze Wojownika. szczerze ci polecam, i to jak najszybciej bo jest przepiękny.
szczególnie utwory The National w tym filmie (polecam głównie utwór About Today, jeśli cenisz sobie spokojne piosenki, z prawdziwymi instrumentami)
ok,coś się zwiesiło w odp.Myslałam,ze juz sie z Wami żegnam...hehe.
Może naucz "koleżankę",jak się używa synonimów?
luknę film za parę dni,na razie mam zapchane.
A że słownictwo bogate to ja wiem,tylko że to:"siurku"było takie...słodkie.Hahahahahahaha
"siurku"było takie" loooooool
naprawdę polecam. dzisiaj będę oglądała chyba już 4 raz!
deppomaniaczko, przestaję z tobą rozmawiać już
będę oglądać jakiś film z Drew Barrymore
Zapomniałam:
http://www.filmweb.pl/Lilja.4.Ever
Tak mnie Era potargała tym filmem,że az boli.w południe paczyłam,a łaził za mną do nocy.Oj,dawno już nie miałam takiej fazy po filmie.
Ten filmik nie miał wynieść Johnny,ego na piedestał,wkleiłam ot tak sobie...dla zainteresowanych.Szczerze mówiąc nawet nie wiem,co Al tam powiedział.
Wiadomo,że pochwali,przecież nie powie-jesteś drewnem.
:)
Tak nie wypada,wiec takie wywiady moim zdaniem nie maja większego sensu.
A co za za akcja z Theron?A może jej się podoba gra małolaty?hehe
Co do Stewart,ostatnio trochę się plątałam po jej forum i dostałam to:
http://www.filmweb.pl/film/Ucieczka+w+milczenie-2004-108346
http://www.filmweb.pl/film/Welcome+to+the+Rileys-2010-473041
Szczerze powiem-filmy są rewelacyjne i na pewno do nich wrócę.Nawet nie wiem,który lepszy,ten drugi może troszeczkę.Jej kreacja w nim jest znakomita.Obejrzyj,naprawdę warto.
A tu coś na zadumę:
http://www.youtube.com/watch?v=3WKcocEMGT8
Amy Lee rules!
nie mam nic do niej. naprawdę nie interesuje mnie ten ich Zmierzch i w ogóle, więc naprawdę jest mi obojętna. nie jestem żadną hejterką czy coś
Ja tego nie powiedziałam.filmy Ci wklejam,bo sa warte poswięcenia czasu,zwłaszcza,jak ktoś lubi dobry dramat.