Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
246 822 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Przepraszam, ale jak to możliwe, że Johnny spadł z 6 miejsca na 21?! Trochę woli walki, ludzie! Chyba, że jego że tak się wyrażę 'fani' lubią go tylko przez 1 miesiąc i to tylko za jeden film (np. 'bajkowych' Piratów z Karaibów) ;/ Patrzę i oczom nie wierzę! To niesamowite, że jakaś tam prawie 57-letnia Krystyna Janda, a także niektóre inne istoty (prawdopodobnie ludzkie) o nieznanych mi wogóle nazwiskach, były o wiele (wiele, wiele...) bardziej znane na świecie niż Johnny Depp. A tak niestety wynika z rankingu Top 100 ludzi filmu. Zapewniam Was, że gdybyście spytali jakąkolwiek osobę z innego kraju, na pewno kompletnie nic by jej nie mówiło nazwisko Janda. Zresztą spójrzcie i porównajcie osiągnięcia oraz nagrody Depp'a i innych. Według mnie powinien się znajdować wśród aktorów takich jak Marlon Brando czy Robert De Niro. A jeśli jest inaczej, jeżeli Johnny zasłużył sobie na #21 to niech ktoś mi to udowodni (np. przeprowadzając odpowiedni sondaż lub ankietę, a nie tylko obrzucając mnie wyzwiskami w komentarzach, bo ja piszę nie po to aby kogoś obrazić, ale w celu podzielenia się swoimi spostrzeżeniami z prawdziwymi fanami i wielbicielami osoby Johnny'ego Depp'a). Mam nadzieję, że wciąż doceniacie jego pracę oraz to, jak wspaniałym i pomysłowym jest człowiekiem...

waldorf_and_bass

To jest tylko ranking, który i tak nie ma sensu. Po co to tak przeżywasz, jakby od tego twoje życie zależało? Czy to, na którym on jest miejscu, ma wpływ na twoją ocenę jego jako aktora? W takim razie gratuluję.

Wampiratka

Top 10 to osoby, które naprawdę na to zasługują.. gdyby można było zrobić top 11 to ja osobiście Deppa bym wcisnęła ;P
Jedyne co może dziwić to fakt, że nagle Depp spadł z tego wysokiego pułapu. Podkreślam - nagle. To mnie zdziwiło.
Co do Twojej wypowiedzi - trochę dystansu ;) Nikt nie przestał lubić Johnnego, po prostu zaczęto doceniać innych..

PannaMartyna

Racja, to czy jest na 6 czy na 21 miejscu nie zmienia naszego podejcia do do niego. Ale nie ma co ukrywac, ze ja takze sie zdziwilam, wchodzac pewnego dnia i widzac nagle taki spadek, jak to jest mozliwe w tak szybkim czasie, jakies to takie podejrzane... :P

kamiiisia

Po prostu do rankingu wchodzą wszyscy aktorzy, którym liczba głosów przekroczy 1000. Później spadają w dół, znikają i wszystko wraca do normy:)

waldorf_and_bass

To jest dość dziwne.
Depp ma ponad 32.000 głosów, więc nie tak łatwo zmienić jego pozycję na liście. Nawet kilkaset głosów nie robi żadnej różnicy...
Wczoraj był jeszcze w pierwszej dziesiątce, więc przez jedną dobę nie mógł zlecieć tak daleko.
Przypuszczam, że to jakiś błąd w rankingu, nie po raz pierwszy zresztą. ;)

A ranking faktycznie jest nieścisły.
Porównywanie polskich, czyli lokalnych ludzi filmu z gwiazdami formatu światowego jest wielkim nieporozumieniem.
Jednak widzę, że ktoś zaczął myśleć, bo w rankingu pojawił się podział na aktorów, reżyserów, scenarzystów itp.
To jest krok w dobrą stronę. :)

waldorf_and_bass

Powiedz mi, droga założycielko tematu, skąd biorą się takie osoby jak ty? Już nie wspominam o tym, że sprawa z TOP100 była niesamowicie często roztrząsana na tym forum. TOP100 to ranking popularności. TOP100 to gówniany ranking i wszyscy o tym wiedzą. Ale co, do kur** nędzy, przyszło ci do głowy, że napisałaś taki długi, bzdurny tekst?! "Jakaś tam Krystyna Janda". To, że nie znają jej ludzie z innych krajów ma znaczyć, że jest gorsza od Deppa? Czy tylko tym kierowałaś się, pisząc o niej? Nie chcę tego oceniać, bo bardzo szanuję Krystynę Jandę, więc nie będę porównywać jej i Deppa, bo jest to dla mnie trudne. Ale mówiąc 'jakaś Krystyna Janda' wykazujesz się maksymalną ignorancją. Według mnie. "A jeśli jest inaczej, jeżeli Johnny zasłużył sobie na #21 to niech ktoś mi to udowodni (np. przeprowadzając odpowiedni sondaż lub ankietę". Czy ty w ogóle czytasz to, co piszesz?! "Trochę woli walki, ludzie!" - tak, najlepiej założyć tysiąc kont, żeby Johnny był na pierwszym miejscu w TOP, bo ty uważasz, że on na to zasługuje. "Nagrody Depp'a". Nagrody już dawno o niczym nie świadczą. Przynajmniej dla mnie. Poza tym, wyobraź sobie, że kiedy na jakimś profilu jest oddany tysięczny głos, to zwykle wędruje on do TOP10. Tak po prostu. Po kolejnym odświeżeniu spada. Więc nie musisz się martwić.

Gehenn

Chwała Ci, Gehenn, za ten wartościowy post!

a co do nagłego spadku- top100 chyba zostało w pewien bliżej nieokreślony sposób uporządkowane, bo kilka dni temu każda osoba na tej liście miała symbol oznaczający "nowość na liście".

użytkownik usunięty
waldorf_and_bass

NiCzka, żegnamy... owszem, to jest forum dla ludzi praktykujących alternatywny styl życia, ale baz przesady. Jeśli zamierzasz walić takimi postami, jak ten w temacie, to dobrze Ci radzę, opuść to miejsce i najlepiej znajdź sobie jakieś zajęcie, bo widzę, że utrzymanie wysokiej pozycja Depp'a w TOP100 jest jak na razie twoim celem życiowym nr 1. Oklaski i wiwaty za dobór życiowych priorytetów

Co tak wszyscy po niej jedziecie, zamiast spędzić czas na czymś pożytecznym np.: dajmy na to zakładaniu tysięcy kont i głosowaniu na Deppa, żeby z tego hańbiącego miejsca, na którym jest mógł powędrować do TOP10. Trochę woli walki nie zaszkodzi ;p ... a i rozumu by się przydało co poniektórym...

Lady_From_Burton_World

Moim zdaniem jest to tylko ranking i nie jest taki ważny. Dla niektórych Johnny to nr.1 a niektórzy nawet go nie znają.
PS. Moim zdaniem ranking jest troszeczkę źle zrobiony ponieważ liczy tam się średnia a nie ilość głosów

waldorf_and_bass

No i wszystko już jest ok. Takie przetasowania zdarzały się już nie raz.

waldorf_and_bass

Jak już wcześniej napisałam, to są tylko moje własne przemyślenia i nie będę się tu wdawać w jakieś głupie dyskusje. Chciałam tylko zainteresować innych tym, że tak duży spadek z dnia na dzień jest niemożliwy. Wiem, że tu czasami zdarzają się pomyłki i błędy, ale nie sądziłam, że spotkam tu tak wiele osób, które były skłonne mi DOGŁĘBNIE przekazać to, kim jestem i skąd się wzięłam. Osobom, które poświęciły kilka swoich cennych minut na przeczytanie moich wypocin i się tym zainteresowały - dzięki.
"Porównywanie polskich, czyli lokalnych ludzi filmu z gwiazdami formatu światowego jest wielkim nieporozumieniem." - ASIA, TYM STWIERDZENIEM MNIE DOBIŁAŚ - JEDNAK SIĘ ZGADZAM ;) W takim razie można by było podzielić artystów na polskich i zagranicznych. Trzeba komuś podsunąć taki pomysł :P

użytkownik usunięty
waldorf_and_bass

http://www.filmweb.pl/topic/1033758/TOP100.html

Temat ze specjalną dedykacją dla Ciebie, Niczka, bo byłaś moją inspiracją w jego tworzeniu...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
waldorf_and_bass

Przybywam z przyszłości (tzn. 2012 rok), Johnny jest na 3 miejscu i ma się dobrze. Mam nadzieję, że Cię uspokoiłam.

panna_sekretnego_okna

"Z przyszłości"...muhehehehe:]]