Jejuuu,ale sie ciesze.Wreszcie sie zrehabilitowali i puszczą na kanale naziemnym,a nie na kablówce jakiś film z Johnny'm :) Hehe, znow bede mogla sobie,jush po raz 6sty oglądnąc szalonych piratów,jush nie moge sie doczekać:) pozdrawiam:P
Ja mam na plytkach obydwie czesci wiec widzialam je juz wiele, wiele razy, ale i tak sie ciesze ze pojda na polsacie :) Chociaz reklam bedzie w pierony :/
Reklamy reklamami, ale ten debilny, denny dubbing na Polszmacie... bez niego nie puszczą.. tylko pochlastać się :/
Ja jestem zła, że puszczają "Piratów..." w ten piątek bo na tvn będzie "Troja". no i kłopot ... ale będe oglądac "Troje" bo jeszcze nie widziałam. Jak na złośc musieli je dac w ten sam dzień.
O tak? strzeżcie się lektora piraci!! :P
Tłumaczenie polsatowskie jest naprawdę makabryczne, mam nadzieje, że tym razem bardziej się postarają i łaskawie umila nam widzom oglądanie filmu zmieniając lektora <albo zatrudniając lepszego tłumacza> :P
A ja mam tegoż filma na płycie a właściwie to 3 części mam ..ołłł jeahhh...
"Pzk" to chyba jeden z najlepszych filmów johnnego, świetnie zagrał Jacka!
Pozdro dla jego fanów!:)
Wreście puścili coś porządnego!;D Ale się dziwiłam gdy zobaczyłam że piraci będą, nagram sobie ten film;p