Oto motto reprezentujące ten temacik :)
A więc, każdy lubi czasem pomarzyć... A jak jest z wami? Głównie chodzi mi o to, w jakim filmie chciałybyście zagrać u boku Johnn'ego Depp'a?
-> Mój scenariusz wygląda tak:
4 część piratów. Jack Sparrow płynie łódką do Wody Życia. Ale ma małą łódkę... Na horyzoncie pojawia się statek. Jack płynie do niego i chce odebrać, ale załoga zamyka go na dole w celi (czy czymś takim). Przychodzę ja (:D) i go uwalniam pod warunkiem, że "odczaruje mnie", bo wypiłam tą Wodę Życia, ale ona nie jest taka wspaniała... Ta woda uśmierca żyjących, ale daje życie zmarłym. Jack chce też odzyskać Czarną Perłę z rąk Barbossy. Tak więc razem okupujemy statek. Jack jednak mnie okłamuje i płynie zamiast do Tii Dalmy (wcześniej po wodę życia dla Davego Jonesa, bo tylko on wie jak przywrócić i skąd Tię Dalmę) to od razu do Barbossy. Narzie mam tyle wymyślone :P
W między czasie jeszcze powinno być że wszyscy się dziwią dlaczego Sparrow mi pomaga, wkońcu to egoista (za to słodki). Po drugie jakaś laska się zakochała w Jack'u i mnie gdzieś zostawia na pastwę losu :| i w razem z Elizabeth ratujemy Will'a. :)
|Wiem że temat głupi, ale może usłyszę od was też coś pozytywnego|
Na czym polega twoje jak powiedziałaś "wzbudzanie kotrowersji"??
Przecież to kolejny temat z serii: "tematy o niczym";P
Ja go też nie nawidze nie znosze!!!!!Bleee...fujjj itd.itp....fu fu fu i tfu ;) hyhy
PS1.Nie gadamy na temat ale spoczko ;)...
PS2.Jeszcze Madzia nie myślałam sobie ,ani nie wyobrażałam filmu ,w którym gram z Johnnym hehe ;).
PS3.Tylko prosze Was nie kłócicie się tutaj o to ,że ten temat zaśmieca forum błagam :P
PS4.Ide w kime dobranoc hehe :P życzę spokojnej nocki itd itp...
PS5.Pozdrawiam ANIOŁKI :* ;*
Pa pa pa pa :)
xD
Nie wypowiem się na temat... tematu...
Tak, wiem tamto zdanie pod względem językowym jest brawurowe. xD
Wypowiedź irys0 mnie powaliła xD Ale zgadzam się z nią w 100%
,,Nie wypowiem się na temat... tematu...
Tak, wiem tamto zdanie pod względem językowym jest brawurowe. xD ''
Hehe ostry tekst ;))) pozdrawiam
jak fajnie ze ni tylko ja uwazam go za skonczonego głupka (a mi sie naszczescie komp nie zarazil,bo nie wpisywalam tego nazwiska...;p)