Poważna rozmowa na temat filmu Odważny...............................
Zartowałam wklejamy śmieszne linki,przeróbki i co tylko chcecie...
Zeby moderatorzy nie mieli sie czego doczepic,to film Odważny był super!!!
Pozdro
http://pl.youtube.com/watch?v=RRTvW8N13pE&feature=related
High School Musica i koncowy smiech Efrona,lol;p
I to jest właśnie zaśmiecanie...
Boże, spraw żeby w jakiś cudowny sposób skasowało całe forum Deppa!
Irbis-Jeśli nie chcesz uczestniczyć w naszej rozmowie,to nie musisz,może temat omijać szerokim łukiem...:/
Kolejny smieć jakich wiele...czy wy naprawdę nie macie nic ciekawszego do roboty?To forum kiedyś było normalne...niestety coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu,że tamte czasy nie wrócą.
Bo nie wrócą- nie ma takiej opcji. Widzicie co się robi... Ja nie mam nic przeciwko głupim tematom - do czasu aż zaczynają przekraczać liczbę 3 na danym forum... tutaj już dawno przekroczyły...
Ech.. Pozdrawiam
A ja się dałam nabrać ech już myślałam, że jakiś konkretny temat...
Dopóki te dzieciaki nie dorosną nie ma co się łudzić, że to forum będzie choć trochę na poziomie
Zgodzę się z Tobą.Ja też uwielbiam Johnnego Deppa , jak założycielka tematu, ale , czy nie można o nim prowadzić poważnych i z sensem rozmów???
Pozdrowienia dla osób pochlebiających normalne fora.
jeśli takie tematy Wam przeszkadzają spróbujcie wymyślić coś sami a zobaczycie,że to wcale nie takie łatwe.Ludzie starają się rozweselić to forum, a Wy ciągle narzekacie....bez obrazy ale nie lubię marudzących osób
Trafna uwaga: Forum jest po to zeby pisać. No z tym sie zgodzę;) Ale czy każdy temat musi być takim śmieciem? Jesli nie macie pomysłów to po co zawalać forum postami które nie mają sensu.
Czy wy naprawde macie aż tyle wolnego czasu? Mnie ledwo udaje się wejść na pół godziny w tygodniu.W weekendy na trochę dłużej. Zajmijcie sie czymś pozytecznym a nie pisaniem kolejnych, nikomu niepotrzebnych tematów.
Nie da się wymyślić tematu, który by wszystkim pasował. Sama o tym wiesz widząc nasze reakcje na takie typu tematy. Jeśli ktoś napisze jaiś powazniejszy temat ma on góra 20 odpowiedzi, natomiast prowokacje czy tematy takie jak ten od razu zbierają rzesze fanek,które owe tematy wprost uwielbiają.
I zmierzając do sedna sprawy...problemem na forum jest to,że mało osób chce rozmaiwac na tematy, które są choć odrobinę poważne i sensowne. Wola tracić czas odpisując na posty prowokatorów czy rozmawiać o swoich snach oczywiście z Johnnym w roli głównej. To trochę nie na miejscu rozmawiać o rzeczach jakby nie mówić intymnych na publicznym forum.
Tutaj aż roi sie od takich tematów i to powoli zaczyna irytować nie tylko mnie ale duż ilośc użytkowiników.
owszem trafiają sie sensowne i poważne tematy, ale jeśli ich brak trzeba sobie czymś czas umilać. jeśli komuś nie pasują takie tematy jak ten niech po prostu nic nie pisze. wtedy nie będzie żadnego problemu. oczywiście nie zabraniam nikomu wyrażania swojej opinii. w końcu żyjemy w wolnym kraju...
Tylko dlaczego musicie sobie "umilać" czas na forum jakiegoś aktora?
A wkurzające jest to, że jak ktoś chce znaleźć interesujący temat, to musi się przekopywać przez stertę śmieci.
Na necie jest wiele forum (nie wiem jak to odmienić), i dając forum np Depp'a nie piszą tam tylko o Jego grze, filmach itp itd. Pisza też o różnych innych rzeczach, jest tylko taka różnica, że są grupy. Tak jak na filmwebie na forum głównym, więc nie wiem o co wam chodzi. Przynajmniej na tym forum coś się dzieje. Gdyby nie ono to na FilmWeb wchodziłabym po obejrzeniu jakiegoś filmu i po raz kolejny czytała: "On/Ona jest wspaniały/ała" "Ah, jak on to świetnie zagrał" "ten to ma talent..." "zagrała wyśmienicie! Dajcie jej Oskara!" ...
zgadzam się z Tobą Madziu. Z tego co widziałam to forum o Johnnym najbardziej funkcjonuje ze wszystkich. ale co z tego skoro i tak część użytkowników i tak będzie niezadowolona.
jakoś chce rozruszac to forum...;p;p
Dobra,to jesli ktos chce to wysyłajcie jakies nowe filmiki...;p smieszne;p
http://www.youtube.com/watch?v=ZDEPL4lx1ig&feature=related
krótki filmik z mojego ulubionego odcinaka 21 Jump Street
21 Jump Street wygląda na fajne...
Gdyby tak to w TV puscili...ech...znacie moze email do polsatu?
Jakby każdy napisał to jest szansa...
Cholernie chamskie <zniesmaczony>
Powinni puścić coś takiego zamiast Swiata według Bundych,abl Czardziejek...
i tylko się zastanawiam co ten aktor takiego zrobił, że wszyscy prowokatorzy i ludzie "z OLBRZYMIM poczuciem humoru" schodzą się właśnie tutaj. To że parę osób coś śmieszy, nie znaczy że śmiać się będą z tego wszyscy. Zresztą połowa tych postów jest na temat: "o hej, co u ciebie? co robisz wieczorem? itp itd", takie rzeczy załatwiajcie sobie na gg, albo załóżcie sobie mega-śmiesznego bloga.
"To że parę osób coś śmieszy, nie znaczy że śmiać się będą z tego wszyscy." Czy ktoś coś mówił o tym, że mają się wszyscy z tego śmiać? :/
ja się jeszcze dziś rano zastanawiałam czemu ma ponad 35 tys głosów, już chyba znalazłam odpowiedź chociażby w tym temacie.
ale tak naprawdę to co jest w tym śmiesznego? Coś mi się wydaje, że o wiele więcej osób by się śmiało gdy były by inteligentniejsze tematy o humorze na trochę wyższym poziomie, a nie "wklejajcie wszystko co śmieszne" zróbcie taki temat na ogólnym, a nie na forum aktora, bo to jego wo góle nie dotyczy, a jest coraz większy bałagan
Każdy ma inne poczucie humoru,a wstawianie parodii nie jest złe.
Jeśli ta bardzo chcecie,aby temat był o Johnnym Deppie,to wysyłajcie parodie z jego udziałem.Tyle mam na ten temat do powiedzenia.
Macie coś przeciwko-omijajcie ten temat i nie gadajce ze takich tematów jest pełno,bo ja za niektóre z nich nie odpowiadam.
Podrawiam!
ps.zaraz wstawie fajną parodie Rihanny;p
http://pl.youtube.com/watch?v=I-fX5VMsjyg
Ostra przeróbka,mała iloś przekleńst,a tekst wręcz wymiata :D
Zaraz wstawie o Tokio Hotel XD;p
Wsatwiaj sobie co chcesz a dlaczego właśnie tutaj?? Mozesz to robic na głównym forum. Albo zrób sobie własny portal gdzie bedziesz wklejać te za przeproszeniem perdoły. Naprawdę...czy forum Deppa musi być śmietniskiem?? Jakbyście naprawdę ceniły tego aktora to byście rozmawiały na poważnie o nim a nie jak małe dziewczynki, które na jego widok krzycza i płaczą.
Traktujecie go jak jakaś maskotke, która jest na topie i trzeba się nią zachwycać i ją wychwalać bo to jest modne.
Sorry może nie mam racji ale wrażenie jednak jest. Niektóre wypowedzi o tym świadczą.
Człowieku!!!
Każdemu przyda się trochę luzu!!!
Skoro uważasz że to są pierdoły, to przestan zrzędzić jak stara baba i wymyśl cos,okej!!!
Forum po to jest,no chyba że po raz setny chcecie gadać o jakimś filmie!
Nie podoba się to nie wchodź,nie ma plakietki z napisem ,,Kto nie wejdzie to palant'',na śmietnisko nadają się tematy typu ,,Koffam Johnny'ego Deepa''!!!
"Każdemu przyda się trochę luzu!!! " ale czemu akurat tutaj??
"Skoro uważasz że to są pierdoły, to przestan zrzędzić jak stara baba i wymyśl cos,okej!!!"
Tak uważam,że to pierdoły. Niepotrzebne śmieci, którymi zawalacie to forum.Poza tym twoj post z Johnny'm nic wspolnego nie ma i nie rozumiem po co sie tu znalazł.Jeśli nie macie konkretnego pomysłu,nie piszcie.Jaśli wam sie nudzi to zrobcie cos pozytecznego. Niewiem poczytajcie jakas madra ksiażke.Napewno zyskacie więcej niż jesli miałybyście siedziec całymi dnami na forum.
"Forum po to jest,no chyba że po raz setny chcecie gadać o jakimś filmie!"
Forum jest po to...własnie po co. Po to żeby z braku czasu wypisywać rzeczy,które nijak maja się do profilu Deppa a dodatkowo są beznadziejnie głupie. Jesli chcesz sobie wklejać jakies swoje filmiki czy Bóg wie co to załóż sobie własne forum,zbierz kolezanki i tam piszcie co wam się zywnie podoba.
Ok nie kazdy temat musi być ambitny czy na niewiadomo jakim poziomie ale takie zaśmiecanie zwyczajnie mnie irytuje i nie potrafię tego tolerować. Zanim napiszesz kolejny post zastanów się co i po co piszesz. Bo tego "tematu" najwyrażniej nie przemyślałaś.
P.S.Za dużo tych wykrzykników. Jak widać niektórzy potrafią tylko krzyczeć.Nie istnieje dla nicj coś takiego jak rozmowa.
Widziałaś w moich wypowiedziach jakiś wykrzyknik? Nie. Bo ja nie chce z wami walczyć. Piszę tylko to co myślę. I nie lubię jak ktoś na moje wypowiedzi odpowiada niepotrzebnym krzykiem.
Sory za brutalnosc, bo wlasnie zobaczylam, ze masz mnie w ulubionych (pewnie juz niedlugo), ale to poprostu moje zdanie :P