Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Nie oszukujmy się, za góra kilka lat niektóre fanki o nim zapomną, niestety. Jak widzę jego zachwyty
nad urodą to mi się go aż żal zrobiło, bo wszystko jest do czasu. W sumie to jest jeden z moich
ulubionych aktorów. Nikogo nie chcę hejtować, tylko myślę, że ludzie zamiast oceniać jego grę
aktorską to się zachwycają jak on wygląda(oczywiście nie mówię tutaj o wszystkich miłośnikach
kina), tylko że kiedyś i tak jego uroda przeminie. Nie wiem czy to dobrze, czy źle? Co o tym sądzicie?
Może teraz pokaże na co go stać tak naprawdę jeśli chodzi o aktorstwo? Zapraszam do dyskusji.

SweetArtist

Dla mnie Johnny jest jak wino :) I nie mam tutaj na myśli wyłącznie aparycji. Nie podlega wątpliwości, że talent ma ogromny i potrafi każdą rolę przedstawić tak autentycznie, że choćby film był słaby, dzięki jego grze aktorskiej i charyzmie chętnie jeszcze do niego wrócę :) Mam nadzieję, że to całe filmowe środowisko doceni konkretnie jego pracę. Johnny pewnie jeszcze nie raz mocno nas zaskoczy :)

maallwa

Johnny to dobry aktor , jeden z moich ulubionych , ale muszę przyznać , że kryzys wieku średniego powoli go dopada.

SweetArtist

Ja akurat nie patrzę na jego urodę, ja po prostu uwielbiam to jak on gra. Nie dość że często oglądam z nim filmy po kilka razy to jeszcze przewijam ulubione sceny - mimika i gesty są genialne w jego wykonaniu.

użytkownik usunięty
SweetArtist

Sweetie, on już pokazał na co go stać w aktorstwie i bądź co bądź jest już ikoną. co do ładnej buźki, każdy się kiedyś zestarzeje i nie będzie się wiecznie wyglądać jak wymuskany 20 latek. Dziewczyny za nim szaleją bo on dostał pełny pakiet i urodę i talent do grania oryginalnych nietuzinkowych postaci, sławę.