Jesli kogoś to interesuje to proszę;) Wersja eng. :D
"I would like to thank my beloved friends at the Hollywood Foreign Press Association for bestowing such an honor on me. It is a humbling experience, especially in the company of such talent. For many years the HFPA has supported my work and for that I have always been truly grateful. While this is indeed a happy day for me, I am overjoyed at the recognition the film as a whole is receiving. Tim [Burton] is a dear friend and a true artist whose vision and skill inspire us all. He is a genius. Without his unwavering trust and support, I would not be anywhere near where I am today."
"Also, big thanks and respect to Helena [Bonham-Carter], whose simply staggering performance as Mrs. Lovett is a wonder to behold. I must send a behemoth salute to the wonderful crew and cast of Sweeney Todd and all at Dreamworks/Paramount and Warner Bros. Pictures. In addition, I'd also like to extend my sincere gratitude to, first and foremost, my cherished friend and agent of forever ago, Tracey Jacobs; the extraordinary man and producer, Richard Zanuck; the mastermind Stephen Sondheim; and, of course, my precious family, Vanessa, Lily-Rose and Jack, for all of their love, support and pure and absolute happiness everyday. Overall, I believe it to be a proud achievement for everyone involved and on behalf of us all, I thank you."
dzięki bardzo, szczerze mówiąc nie szukałam tej wypowiedzi, bo jakoś nie przyszło mi to do głowy. wielkie dzięki ;]
O dzięki wielkie, że umieściłaś tą przemowe, może później przetłumaczę, albo może ktoś z was to zrobić jak oczywiścię chce się wam jeszcze raz dzieki mi zalezało na tej przemowie.
Pozdrowionka dla was wszystkich
Molly-Rose :*
Chciałbym podziękować moim ukochanym przyjaciołom z Hollywood Foreign Press Association za uhonorowanie mnie tą rolą (?).
To humbling (?) doświadczenie, szczególnie dla towarzystwa poszukującego talentów. Od wielu lat HFPA(Hollywood Foreign Press Association);) wspierało moją pracę i dlatego zawsze będę im wdzięczny.
Gdy jest to istotnie bardzo szczęśliwy dzień dla mnie, jestem bardziej zadowolony(?) za uznanie filmu i przyjęcie go.(tego zdania nie jestem pewna;))
Tim jest świetnym przyjacielem i prawdziwym artystą krórego wizja i umiejętności inspirowały nas wszystkich. Jest geniuszem. Bez jego śmiałości,zaufania i wsparcia,nie mogłbym być gdziekolwiek bliżej niż jestem dzisiaj.
Także,chciałbym skierować ogromne podziękowania i szacunek dla Heleny
która bardzo łatwo przeobraziła się w Mrs. Lovett było cudownie to ujrzeć.(?)
Muszę skierować behemoth (?) pozdrowić wspaniałą załogę i obsadę Sweeney Todda i wszystkich z Dreamworks,Paramount i Warner Bross. Pictures. Dodatkowo,chciałbym także wyrazić szczerą wdzięczność dla pierwszego i głównego, przyjaciela,agenta,Tracey'a Jacobsa;
niezwykłemu człowiekowi i producentowi, Richardowi zannuck'owi;Stephen'owi Sondheim'owi i oczywiście mojej wspaniałej rodzinie:Vanessie,Lily-Rose i Jackowi,za ich miłość,wsparcie i za radość jaką dają mi każdego dnia. Wierzę,że to jest osiągnięcie dla nas wszystkich .Dziękuję.
Tak mniej więcej napewno sporo błędów narobiłam ale to tak na szybko.:)
P.S. Nie rozumiem dlaczego on tak się boi publicznych przemówień.Poszło mu całkiem całkiem ;)
Chciałbym podziękować moim ukochanym przyjaciołom z Hollywood Foreign Press Association za uhonorowanie mnie tą rolą (?).
To humbling (?) doświadczenie, szczególnie dla towarzystwa poszukującego talentów. Od wielu lat HFPA(Hollywood Foreign Press Association);) wspierało moją pracę i dlatego zawsze będę im wdzięczny.
Gdy jest to istotnie bardzo szczęśliwy dzień dla mnie, jestem bardziej zadowolony(?) za uznanie filmu i przyjęcie go.(tego zdania nie jestem pewna;))
Tim jest świetnym przyjacielem i prawdziwym artystą krórego wizja i umiejętności inspirowały nas wszystkich. Jest geniuszem. Bez jego śmiałości w działaniu,zaufania i wsparcia,nie mogłbym być gdziekolwiek bliżej niż jestem dzisiaj.(?)
Także,chciałbym skierować ogromne podziękowania i szacunek dla Heleny
która bardzo łatwo przeobraziła się w Mrs. Lovett było cudownie to ujrzeć.(?)
Chciałbym behemoth (?) pozdrowić wspaniałą załogę i obsadę Sweeney Todda i wszystkich z Dreamworks,Paramount i Warner Bross. Pictures. Dodatkowo,chciałbym także wyrazić szczerą wdzięczność dla pierwszego i głównego, przyjaciela,agenta,Tracey'a Jacobsa;
niezwykłego człowieka i producenta, Richarda zannucka;Stephena Sondheima i oczywiście chciałbym podziękować mojej wspaniałej rodzinie:Vanessie,Lily-Rose i Jackowi,za ich miłość,wsparcie i za radość jaką dają mi każdego dnia. Wierzę,że to jest osiągnięcie dla nas wszystkich .Dziękuję.
Tak mniej więcej napewno sporo błędów narobiłam ale to tak na szybko.:)
P.S. Nie rozumiem dlaczego on tak się boi publicznych przemówień.Poszło mu całkiem całkiem ;)
Nie no kłaniam ci się wielkie dzięki za przetłumaczenie bardzo dziekuję :** pozdrawiam cię i cała reszte buzki dla was