Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 672 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Chciałabym zapytać czy Dziewiąte Wrota są nieodpowiednie dla młodszych osób? Albo inaczej czy są w nich jakieś nieodpowiednie sceny???

Gehenn

Nie martw się nie wiem co prawda ile masz lat ale na mnie nie robisz wrażenia najmłodszej osoby na tym forum.Więc się nie przerażaj czasami najstarszy znaczy najgłupszy i najmłodszy najmądrzejszy

MorganaBlackcat

Dobra, trzynaście lat mam, ha, ha.
Dziękuję Szara. Dziękuję Morgana. To było kochane, ale z tego, co na tym forum uważają o trzynastolatkach(hmmm... Może ogólnie na filmwebie)uznałam za stosowne pominąć kwestię mojego wieku, ale teraz tak strasznie mnie to zaczęło bawić xD
Joker. Ja tak mam. Na to nie ma rady ^^

Gehenn

cooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo?

un_soleil

To xD

un_soleil

jaaaa...!!!

xXAgrafkaXx

Oj, Gehenna nie jest tutaj najmłodsza... tylko JA! Ale mam tylko o roczek mniej :P . A jeżeli już o tym mówimy to czy nie zwymiotuję po "Sweeney Todd..."? ;P

Majus_5

chyab cos ze mna nie tak:D wszystkie moje kolezanki ktore ogladaly sweeney'a to mowily ze zatykaly oczy jak krew sie lala itd:D a ja sobie ogladalam w najlepsze i nic mnie nie ruszalo:D

sweet_paradise1990

Ale to tak widać odcięte głowy na podłodze w kałuży krwi?! :P

Miley27

Nie,na podłodze nie leżą odcięte głowy tylko jest pokazane szczegółowo podżynanie gardła i wrażliwe osoby(napewno nie mnie)to obrzydza,jeśli nie należysz do nich to film Ci się będzie podobał.

Majus_5

znaczy on podcinal gardła i to było pokazane wszystko:D no ciała tez byly zmasakrowane. troche mnei dreszcz przeszedl ale da sie wytrzymac:) ja jak sie czegos boje to sobie wyobrazam jak oni kreca taka scene zeby byla straszna:)

sweet_paradise1990

A w gazetach pisali, że ten cały film to była przyjemność dla aktorów... Jacyś ludobójcy, czy co? xD
Chyba jednak pozostanę przy słuchaniu piosenek z filmu takich bez scen z filmu, bo nie chcę mieć koszmarów sennych...
A powiesz mi chociaż jak ten film się skończył "Dziewczyno Pirata", bo przeczytałam opis, ale w żadnym nie ma końcówki! :P

Miley27

Post nizej jest SPOILER DO FILMU "SWEENEY TODD"!!!
Pomoglam ^^

Majus_5

koniec byl taki ze sweeney wrzucil pania lovett do pieca, trzymal na rekach swoja żone i został zadźgany nożem w plecy, i umarl. taki koniec. ja mam straszna skleroze a film oigladalam 2 tyg temu i to cały. mniej wiecej taki koniec:) film fajny tylko ze ja nie przepadam za musicalami, ale Johnny i Helena Bonham Carter swietnie sie spisali aktorsko:)

sweet_paradise1990

Ale szkoda... Johnny wyglądał extra w tym filmie... tak groźnie! Właśnie fajnie to mi się podoba! A jak słuchałam piosenek ze Sweeney'a to faktycznie Depp nawet ma fajny głosik :D. A co do sklerozy to nie Ty jedna ją masz!
Ale jeśli mogę Cię jeszcze trochę pomęczyć to co się stało z sędzią Turpinem i Johanną? :P
I tak już Cię lubię! xD

sweet_paradise1990

To co w gazetach pisali to chyba nie może być kłamstwem.ponieważ aktor grający główną role ciągle powtarza że nie lubi siebie oglądać na ekranie, to samo powtarza Helena.A może Depp po prostu stworzył film którego sam się boi.Co wcale wbrew pozorom nie jest głupie.A to że się świetnie bawili po pierwsze się bardzo lubią a po drugie poczucie humoru chyba pomogło im zrealizować ten krwawy film.

Majus_5

sedziego Turpina zaczal golic ale nie zabil go, kurcze nie pamietam, musze jeszcze raz ogladnac ten film. z johanna tez nie pamietam co sie stalo bo jak juz wspomnialam mam duza skleroze, niestety:( 2 tyg temu to bylo wieki temu jak to ogladalam:D no Johnny ma swietny glos, moglby zalozyc jakas kapele:) lubie ten kawalek ze sweeneya 'I fell you johanna' i ten co pani lovett spiewa gdy gosci po raz pierwszy sweeney'a:D ja tez Cie lubie:)

Majus_5

' I feel you'* tam mialo byc/mala pomyleczka

sweet_paradise1990

No ja też to lubię i jeszcze "Pretty woman". To powiadom jak będziesz miała ochotę obejrzeć i się wygadać. Chętnie posłucham, a raczej wysłucham... lubię opowieści grozy. :P( a no i Cię zaraz do ulubionych użytkowników wstawię, będziesz pierwsza )

Majus_5

ooo Pretty Woman ogladalam pare razy ale to juz dawno:D ale cos mi świta:) ja nie umie obslugiwac mojego profilu ale dziekuje za dodanie mnie do ulubionych:) a jest taka opcja ze moge CI wyslac prywatna wiadomosc albo cos?

sweet_paradise1990

Kurdee! Pretty Women to mi konkretnie o piosenkę chodziło w Sweeney'u (xD), ale sam film też jest Ok! A co do tych prywatnych wiadomości to muszę pokombinować, albo do Filmwebu napisać. :P

Majus_5

haha:D sloneczko mi przygrzalo i nie jarze pewnych faktow:D ale sweeneya ogladalam calego tylko po tytulach tych utworow co tam byly to tak nie umie, ale kawalki fajne:) ok to spytaj sie prosze bo fajna jestes a znac fanow Johnnego to zawssze dobrze:)

sweet_paradise1990

Och dziękuje za komplement, od dawna ich nie słyszę... no wiadomo chłopaka brak, a przyjaciółki to tylko kilka od serca według, których ja to wariatka! No nie taka w stylu Sweeney'a jakby co! Nie pozabijam! :)
A zapytać to ja się chyba jutro zapytam, bo mi i tak komp wali, piszę książkę o "Piratach z Karaibów", a ręce bolą od ciągłego stukania w klawę, ale coś zrobię! Dla mnie nie ma rzeczy nie możliwych! :D

Majus_5

hehe szalona:) o mnie tez mowia ze wariatka:D to dobralysmy sie:D ide spac, do napisania;*

sweet_paradise1990

No to jest O.K. Ja też uderzam powoli w kimonko ( :P ), a tak poza tym e-maila do Filmweb'u już napisałam. :)

Majus_5

o to cool:) no ja tez juz lece do wyrka:D trzymaj sie i slodkich snow:)