Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 672 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

http://pl.youtube.com/watch?v=TG6_gmdlikQ&feature=related

może ktoś go nie wiedział, a jak widział to warto zobaczyć jeszcze raz ;)

ana89

Aaa właśnie :D widziałam,widziałam - świetne! myślałam,ze umrę ze śmiechu.ten decades...coś chyba było nie tak z tą kobietą,która przeprowadzała wywiad:P a to z preperation H też było dobre xD xD

verena_3

-congratulations on your pregnancy
-am i showing yet?

kocham ten fragment. Ogólnie wywiad jest świetny, a dziennikarka nie wie zupelnie z czego się oni śmieją, a śmieje się razem z nimi. ohh biedna kobieta. Pozatym świetny jest moment gdy Johnny wypluwa kawe, boską wtedy ma mine Tim.

ten decades, sea-monkeys i preperation H też robą wrażenie

Johnny i Tim są cudowni i ten wywiad w 100% to potwierdza.

Widziałam go już jakiś czas temu i wciąż często oglądam. Nawet za 50 razem będzie to tak samo śmieszne jak za pierwszym.

A tak trochę na inny temat, to Depp wydaje się bardzo nieśmiały. Na każdym wywiadzie się czymś bawi, rękawem, nogawką, bransoletką albo też bródką. No chyba, ze to zwykłe przyzwyczajenie.

ana89

Świetnie! Świetnie! Świetne!
Moja ulubiona para, Burton i Depp. A kobieta była bardzo fajna. Co z tego, że zadawała trochę... dziwne pytania? :D
Świetny moment, kiedy Johnny krztusi się... nie wiem co to było, herbata? ^^

Makabresca

Taa sea-monkey, preparation H i jeszcze dobre było, jak Tim mówił, że Johnny z Julią Roberts zagrać siostry...

Ale jak wypluł kawę i mina Burtona.... boskie!

Też tyle razy oglądałam ten wywiad i nadal uśmiecham się jak go widzę.

Jest jeszcze jeden świetny wywiad z cała ekipą Sweeney Todd :)

Też mi się wydaje, że jest bardzo nieśmiały :) widziałam już wiele z nim wywiadów i zawsze właśnie czymś się bawił (tak jak np. tutaj dziurą w spodniach xD). Ale to jeszcze bardziej dodaje mu uroku ;)

ana89

dobra jest też konferencja prasowa z ekipą sweeney todd. Tam Helena rządziła ;)

ezzoo

Noo i jeszcze Timothy Spall xD w ogóle było pełno śmiesznych scenek. Praktycznie cały czas śmiałam się :)
Mam nadzieję, że stworzą jeszcze jeden film :) bo uwielbiam ich jak razem współpracują.

ana89

To są ludzie z poczuciem humoru ^^ Co z tego, że są rozpoznawalni na ulicy? Jak widać, sława nie uderzyła im do głowy.

Macie może link do tego filmu z Heleną?

Jeśli chodzi o nieśmiałość Johnny'ego, to wydaje mi się, że po prostu próbował ukryć swoje rozbawienie i uspokoić się. Dlatego zasłaniał swoją twarz rękawem, żeby znowu nie wybuchnąć śmiechem...

Makabresca

kurcze, no, ten wywiad wymiata:P a poza tym nie dziwie się, ze on się tam tak chował w tym kapeluszu, i sie bawił czymś-tam:P chyba każdy z nas wie jak to jest jak się dostanie takiego ataku śmiechu, że o czym sie nie pomyśli to się wydaje śmieszne, hehe:P ja tak często mam, z tym ze nie umiem się opanować, tak jak Johnny^^

alynka_xD

Po raz pierwszy widziałam ten wywiadzik już dawno i szczerze powiedziawszy dobre piętnaście minut lałam ze smiechu,kiedy Johnny opluł się kawą.
Boskie ;P

taCoryje

Hehe zarąbisty wywiad:)hehe on jest ..hehe supcio

taCoryje

Całkiem śmieszne .Tylko nie wszystko zrozumniałam.Może ktoś by przetłumaczył ten wywiad???.A Depp naprawdę zabawny, zawsze się czymś bawi( teraz dziurą w spodniach).Na Oscarach to sobie gumę żuł i jak osoba ogłaszająca nominowanych powiedziała jego imię to spuścił wzrok i przeżuł gumę. :D

_Tanya_

hmm no to np. dziennikarka pogratulowała timowi ciazy i on zapytał czy już widac. Co może być jeszce wydaje mi sie ze preperation H i sea- monkeys nie ma co tłumaczyc. Jedno to maść na hemoroidy, a drugie no w sumie to takie malutkie organizmy Odnoście ten decades, to oczywiście 100 lat, ale pewnie to zrozumiałas

http://www.youtube.com/watch?v=TLlAXfUuBOo&feature=related
to jest z tej konferencji ;) tam póxniej jest jeszce kilka części

ezzoo

Wiem właśnie z tą ciążą xD to było świetne, skąd ta babka urwała się?

w tym co wysłałaś to już świetnie zaczyna się ten filmik bo dzwoni tel. od Burtona xD
w ogóle świetny jest ten tekst:
Johnny: I haven't slept with enyone
Helena: Ever

Helena:I definately didnt sleep with him!
Tim: Thats not what he said!

Widzieliście jak cały czas Tim coś tam malował? xD ciekawe co..

Anyway... Johnnemu świetnie w takich włosach i jak ma taki zarost.

ana89

No to w sumie najważniejsze rzeczy wkleiłas. Muszę to jeszce raz oglądnąć i najlepiej całą, ale z czasem kiepsko. Noo uda się jakoś :) i może ja jakieś perełki dopiszę.

Tim, Helena i Johnny zawsze zrobią show :)

Też uważam, że tak Depp wygląda świetnie. O wiele lepiej niż w tych długich włosach jak grał Gilberta.

ezzoo

Mógłby ktoś przetłumaczyć tą konferencję?- byłabym wdzięczna :)

Harl

całą?

ezzoo

ma ktoś może jeszcze jakieś ciekawe wywiady :D?

ezzoo

no niestety musze pisac post pod postem. Właśnie oglądam tą konferencje i nie mogę się powstrzymać od śmiechu.

Na początku telefon, później znowu ten decades, helena, mówiąca, że nie spała z nikim i biedny Johnny, cudowne Miau albo meow jak kto woli.

No spall bardzo ładnie wyglądał, jakiś taki nie podobny do tego z filmów. Rickman i jego balsamiczny głos, mam nadzieję że kiedys zabawi się jak Fronczewski i poczyta nam jakąś książke. Byłabym zachwycona.

Tim ma świetne okulary, i faktycznie cos tam sobie kresli. moze projekt na sweeney todd 2 xD

Ogólnie oglądnęłam teraz tylko tą częśc, jutro się wezmę za reszte

ezzoo

Dokładnie xD
W tym pierwszym jeszcze pod koniec jest dobre jak Johnny mówi o tym, czy przy tym filmie również opierał swoją postać na kimś kto był wokół niego i Tim mówi:
My favourite line in the movie is when you just says "what"
Johnny: 75 takes (? nie wiem czy dobrze to słówko usłyszałam)

Zobaczyłam jeszcze raz (3x xD) tą drugą część i daje najciekawsze teksty i momenty:

sorry, jak pomyliłam jakieś słówko, ale czasem jest ich ciężko zrozumieć jak się tak śmieją :P

timothy spall guruje!

t: i mean the thing about not being actually in the blood. i mean it's not show, myth shooting down in my head and smashing agains to the ground and a big lamp of brain comes are. that's not too bad. and you know i thougt fell left...
tb: and he did that in one take
t: ...i mean to work with Tim B., Johnny and the rest of cast on plain are you disgusting, fat, ugly, sexual pervert.

j: the killing of everyone, you know that was the easy part. the most difficult was actually ladering the map of shaving and that's the part freak me up most. Alan can attest to that
t: Alan give him a brazilian, he wouldn't.
j: i not did, you know i did
t: still itchy

j: ...lip sing but in fact the only way to do this a kind of built it out and once again on the set, but it was extremly more of aim. you know everyone was very very closely, i felt like an idiot.
tb: very painful for the crew

widzieliście, że johnny jako jedyny siedział z piwem? no i helena z kawą ;)

ana89

o lol, tego piwa nie zauważyłam, muszę jeszcze raz oglądnąć:P

alynka_xD

jak będę mieć czas to poszukam więcej śmiesznych wywiadów ;)

ana89

ooo brawo :))

no też się zastanawiałam czy nie przepisać tu czegoś, ale stwierdziłam, że chyba nie podołam, jak co chwile ktoś się śmieje ;)
Jestem pod wrażeniem, że tobie się udało :)

no i zastanawiłam się czy to piwo, czy coś innego. a moze to woda mineralna? w takcih butelkach też czasem sprzedają, ale znowu wode ma w szklance. Więc chyba jednak piwo ;)

ezzoo

Starałam się i mam nadzieję, że to jakoś wyszło ;)

taki mały mix, czyjeś pytania podłożone do tego co mówił w wywiadze johnny i tim. ;) ino pamiętajcie oni na te pytania nie odpowiadali :D
http://pl.youtube.com/watch?v=KLVYkB4xsVg&feature=related
fajnie ktoś tekst podłożył xD

http://pl.youtube.com/watch?v=KrWJ0s4t7I8
jeszcze to bardzo lubię ;) teksty typu:
anyway i wanto to thanks again to the people, to my family who are in fact people too, as we are all which is weird. it's another weird thing
(cały czas powtarzał to people ;))

i may weep, i may break out into song... i don't know what's gonna happen!

ahhh... :)

ezzoo

boski jest śmiech w 30 sekundzie. to Helena? Bo to chyba nie jej śmiech ale taki babski, no chyba że dziennikarki jakiejś.

Po 2 minucie tak 2;20 Helena bardzo inteligentnie wygląda :P Trochę się kobieta zawiesiła. Ogólnie to jakaś taka niemrawa jest. Jakby jej coś dosypali do tej kawy.

ezzoo

dokładnie to samo se pomyślałam, jakby taka nieobecna tam była no nie? albo jej się nie chciało tam siedzieć. miałam wrażenie jakby ona nie chciała tam czasami być.

no to chyba była helena xD

oni wszyscy to są dream team ;)

ana89

Alan: I think he's a sweet heart. Well i don't chop anyone up and eat them.
Helena:Oh were going to start are we?

to jeszcze jest dobre z konferencji. Za 60 razem i po przeczytaniu komentarzy dopiero to znalazłam :D

Noo na tej gali coś Deppowi słów zabrakło^^

świetna jest reakcja Johnnego po
'johnny, explain your phobia of washing yourself'

no teraz chyba ja powinnam coś znaleźć :dd

ezzoo

masz rację, jak tak za szyję chwycił się. :D :D

ja zamiast pisać maturę to siedzę i wypisuje co jest w wywiadach xD ale przynajmniej ćwiczę swój angielski ;)

what johnny depp and tim burton did during the interview
http://pl.youtube.com/watch?v=dyWfY1ZPgzc
haha patrzcie co znalazłam od 00:42 xD

ana89

aaa od 00:25... cały filmik trwa tyle co wyżej podałam. sorry za pomyłkę ;)

ana89

a to spokojnie, ja się mam do egzaminu przygotowywac,a oglądam wywiady^^

noo szkoda tylko, że nie mój język
boskie jest oczywiście nie napiszę poprawnie
'de golfe rrrrrrrrr'
jestem pewna że calkowiciee źle, ale sam moment gdy dziennikarz to mówi jest świetny. I Tim bosko wygląda, skojarzył mi się z lalką taką na sznurkach, kukłą? nie wiem czy to się tak nazywa. Ale twygląda jakby mu ktoś baterie wyciągnął

ana89

a są tylko dwie części tak?;> rzeczywiście świetne ale ja muszę ściągnąć bo na youtubie się zacina i tak się śmieją cały czas i jest niewyraźnie a jak się zacina t o w ogóle ciężko zrozumieć

maga89

ten post miał się wkleić pod postem analury w którym cytuje tekst z wywiadu..

maga89

a to chyba bez znaczenia, w którym miejscu :)

wydawało mi się, ze sa 3. Ale chyba sa tylko 2, albo kwestia jak sa podzielone

:))

ezzoo

nie..po prostu jak sie wkleił tu to tak trochę już nie na temat bo miał sie odnosić do tamtego wywiadu ale nvm..
faktycznie bo ściągnęłam dwie części ale ta druga kończy się w połowie wypowiedzi Tima szukam więc dalej ;)

maga89

to jak znajdziesz to wklej :)
będę wdzięczna, zręsztą pewnie nie tylko ja

ezzoo

no pewnie ;)

maga89

będzie jednak ciężko.. to znaleźć ale czego się nie robi dla.. ;>

maga89

Jeśli się wam chce przetłumaczyć całą to możecie, ale wystarczą raczej tylko śmieszne wypowiedzi ;)

Harl

niestety chyba nie ma końcówki tej konferencji (chyba ze to tylko jest jeszcze kawalek wypowiedzi Tima).. przynajmniej szukałam wszędzie na youtubie i nie ma... ale może ktoś trafi ;>

Harl

są tylko 2 części :)
ludzie tam w komentarzach też pytali się o 3 część i ponoć nie ma. sama zdziwiłam się.

hailwyn_hailwey a jaki jest Twój język?

faktycznie to jak ten francuz mówi jest świetnie dopasowane xD a Tim też mi się skojarzył z taką lalką. wyglądał jakby nieżywy ;)
w ogóle ciekawe skąd i po co mu była piłeczka (chodzi o johnnego)

nowy wywiad ;)
http://pl.youtube.com/watch?v=VXe9mO68qK0
anyway czy też wkurza was ta babka?

ana89

jakaś dziwna ta kobieta

noo a mój język to na 100% nie francuski, angielski i polski owszem i niestety żaden więcej

ezzoo

ja miałam wrażenie jakby ta babka flirtowała z nim :P
ale fajnie, że chcieli go wziąć do reklamy szamponu jak był łysy ;)

później znowu czegoś poszukam :)

ana89

http://www.dailymotion.com/relevance/search/johnny%2Bdepp%2Bfunny/video/xd8l3_jo hnny-depp-kids-interview_fun

coś nowego ;) i co o tym myślicie? xD

ana89

ahh.. ten filmik jest świetny, a Johnny taki słodki w stosunku do tych dzieci.
historyjka obrazkowa nie była zbyt błyskotliwa, a Johnny się śmiał, żeby dzieciom zrobić przyjemność :)

rosetta

dokładnie, te scenki były bez sensu, ale Johnny i tak pokazywał, że mu się podoba (chyba, że serio mu się podobało ;P)

ana89

noo może i go podrywała. Strasznie dziwnie mówiła.

a co do tych dzieci... oglądałam to już jakiś czas temu i się załamałam. Historyjka jest hmm.. 'specyficzna', ale Johnny pokazał klase i obojętnie czy to jest śmieszne czy nie, się śmiał.

ezzoo

http://pl.youtube.com/watch?v=qH-q_LUi__w&NR=1

ten kawałek konferencji jest niezły

Johnny ma urocze dzieci. Jego córeczka świetna
-you know your father is Johnny Depp?
-yeah? so what?

albo jego dzieciaki
-ohh dad's on tv again. lets go watch something else

albo radosna twórczość a potem
-which would meaN?
-i have no idea

oczywiscie mogłam się pomylić, więc jak cos poprawiajcie

i też było preparation^^
tym razem bez tima więc już nie preparation H

No jednak wolę wywiady gdy Johnny jest z Timem, a najlepiej gdy jest jeszcze helena, Orlando jakiś taki niemrawy

ezzoo

" all dead guys basically" ;]

ezzoo

wyłapałaś wszystkie najlepsze teksty :D
faktycznie to z tym "yeah? so what?" jest genialne!

ja nie lubię orlanda nie wiem czemu :P taki babki mi się wydaje :D no może lubię go we władcy pierścieni ;)

ana89

hmmm ja sama nie wiem. Mało z nim filmow oglądałam więc w sumie trudno mi ocenić, ale z wywiadów i jakichś tam artukułów to raczej nie wydaje się być bardzo interesujący^^

no przeszukuje właśnie You tuba, ale skupiłam się na burtona 'frankenweenie' więc narazie nic nowego.

ezzoo

ja na razie byłam zajęta czymś innym, ale dzisiaj poszukam czegoś nowego :)