Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 038 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

http://www.toplookalikes.co.uk/johnny-depp.htm [www.toplookalikes.co.uk...] wygląda prawie identycznie,tylko że Johnny ma ładniejsze oczy:]

Rashida

Rzeczywiscie podobny... fajnie znać przynajmniej sobowtóra Johnnego...;d Choc ten sobowtór jest bardzo podobny, jednak nie dorównuje Deppowi;)

asiek_temp

on mu do piet nie dorasta!! co tu duzo mowic koles sie osmieszyl.......wg mnie sobowtory to cos idiotycznego a jesli ktos juz chce sie w to bawic to niech to robi porzadnie i patrzy w lustro bo no heh co tu duzo mowic ...(lol2) dla mnie depp to ideal i chce z kims rownie zainteresowanym jego tworczoscia wymienic poglady i daje maila piszcie bo chce podebatowac z kims na jego temat;]( WAZNE) viki124@vp.pl

viki124

Nie jestem wielbicielka Johnnego ale ten koleś to jest sobowtórem ale chyba sobowtóra... Nie wiem tak jakp isałam wcześniej urodą mnie nie zachwyca ale przy tym sobowtórze jestem w stanie nawet zakochać sie w Johnnym;]

asiek_temp

żaden sobowtór!!!

Rashida

Rzeczywiscie podobny... fajnie znać przynajmniej sobowtóra Johnnego...;d Choc ten sobowtór jest bardzo podobny, jednak nie dorównuje Deppowi;)

użytkownik usunięty
asiek_temp

Podobny? Phii... chyba tylko na tym pierwszym zdjęciu...

użytkownik usunięty
asiek_temp

Podobny? Phii... chyba tylko na tym pierwszym zdjęciu...

Rashida

jak dla mnie nie jest ani troszke podobny... założył ubranie Jacka Sparrowa i myśli że jest podoby (lol2)

Loona_

Jak dla mnie też, zupełnie inny,może jeszcze w okularach ,ale nie ma takiego drugiego Johnnego

Rashida

O wujek Wiesiek!
Skąd masz jego zdjęcia?

Ortalion

heheh, dobre ;D

Rashida

No chyba żartujecie, straszna paskuda z tego niby sobowtóra jest gdzie mu tam do Johnnego, już Skeet Ulrich bardziej mi Deppa przypomina a nie ten, pożal się Boże sobowtór. :)

Rashida

No chyba żartujecie, straszna paskuda z tego niby sobowtóra jest gdzie mu tam do Johnnego, już Skeet Ulrich bardziej mi Deppa przypomina a nie ten, pożal się Boże sobowtór. :)

Rashida

Ale mi sobowtór...wcale go nie przypomina.Tylko to przebranie.Nic więcej...

Rashida

Ale mi sobowtór...wcale go nie przypomina.Tylko to przebranie.Nic więcej...

Klaudiiia

No, naprawdę wg mnie nie przypomina Johnny'ego ani troszkę... Strasznie ma owalna twarz. Prawdziwy jajogłowy:P

Rashida

Ej co wy?! Przecierz on jest paskudny! i co, że bródka i mężczyzna to od razu ma być Depp...? Naciągana nadinterpretacja !! Przykre

Rashida

Ej co wy?! Przecierz on jest paskudny! i co, że bródka i mężczyzna to od razu ma być Depp...? Naciągana nadinterpretacja !! Przykre

SYDNEY

Johnny jest jedyny i niepodrabialny :)
Lepiej być soba niż czyjąś nędzną namiastką.

Mirabilisa

nie poweidziałabym , że taki podobny... może w okularach zakrywajacych pół twarzy jedynie....
i bródke ma szpetną

Mirabilisa

Tak to prawda.Nie ma takiego drugiego...A ten paszczur lepiej sie schowa bo sie nie umywa do Deepa.Ugh...czy ten potwór naprawde ma robić za Johnnego?

Mirabilisa

Tak to prawda.Nie ma takiego drugiego...A ten paszczur lepiej sie schowa bo sie nie umywa do Deepa.Ugh...czy ten potwór naprawde ma robić za Johnnego?

Mirabilisa

nie poweidziałabym , że taki podobny... może w okularach zakrywajacych pół twarzy jedynie....
i bródke ma szpetną

Mirabilisa

Mirabilisa

Mirabilisa

Mirabilisa

Mirabilisa

Mirabilisa

Rashida

Johnny jest jedyny i niepodrabialny ;)
Lepiej byc soba niż czyjąś nędzną namiastką i nie próbować zainteresowac sobą ludzi wskakując w ciuszki sławnego pierwowzoru.

Rashida

Ludzi gdzie wy macie oczy!!!!!!!!!!!!!!!!! Ktoś tu jest chyba ślepy!!!!!!!! Jak moża takieeeeeeeeeego paszczura porównywać do Johnnego!!!!!!!!!!!!!!!!! Przecież on mu nawet do pięt nie dorasta!!!!!!!!!! Nie wspominając o podobieństwie! Nie wiem z której strony on jest do niego podobny!!!! Chyba jak założy silikonowy odlew twarzy Deppa bo, bez tego to nic w nim nie ma z Johnnego. On jest poprostu okropny. I tylko błazna z siebie robi pozując na Johnnego.

Rashida

Ludzi gdzie wy macie oczy!!!!!!!!!!!!!!!!! Ktoś tu jest chyba ślepy!!!!!!!! Jak moża takieeeeeeeeeego paszczura porównywać do Johnnego!!!!!!!!!!!!!!!!! Przecież on mu nawet do pięt nie dorasta!!!!!!!!!! Nie wspominając o podobieństwie! Nie wiem z której strony on jest do niego podobny!!!! Chyba jak założy silikonowy odlew twarzy Deppa bo, bez tego to nic w nim nie ma z Johnnego. On jest poprostu okropny. I tylko błazna z siebie robi pozując na Johnnego.

Rashida

Ludzi gdzie wy macie oczy!!!!!!!!!!!!!!!!! Ktoś tu jest chyba ślepy!!!!!!!! Jak moża takieeeeeeeeeego paszczura porównywać do Johnnego!!!!!!!!!!!!!!!!! Przecież on mu nawet do pięt nie dorasta!!!!!!!!!! Nie wspominając o podobieństwie! Nie wiem z której strony on jest do niego podobny!!!! On jest poprostu okropny. I tylko błazna z siebie robi pozując na Johnnego.

Karola

Jak on jest podobny do Johnnego Depp'a to ja jestem Vanessa Paradis!!!!!!!!!! HAHAHHAHAHAHA

Rashida

Ludzi gdzie wy macie oczy!!!!!!!!!!!!!!!!! Ktoś tu jest chyba ślepy!!!!!!!! Jak moża takieeeeeeeeeego paszczura porównywać do Johnnego!!!!!!!!!!!!!!!!! Przecież on mu nawet do pięt nie dorasta!!!!!!!!!! Nie wspominając o podobieństwie! Nie wiem z której strony on jest do niego podobny!!!! On jest poprostu okropny. I tylko błazna z siebie robi pozując na Johnnego.

Rashida

Karola

Pewnie ktoś kiedyś po pijaku powiedział temu paszczurowi, że przypomina mu Depp'a, no gościu rozsyła teraz swoje zdjęcie po internecie i zakłada strony poświęcone swojej ''niezwykłej'' urodzie. Po prostu żałosne, zero samokrytycyzmu. Facet robi z siebi totalnego debila na cały świat

Rashida

faktycznie Skeet Urlich jest duzo bardziej podobny,przynajmniej domyty nie jak ten uciekinier z wiezienia ;)

coyote88

a ten niby sobowtór to na pierwszym zdjęciu prędzej do Colina Farrella podobny;P gdzie mu do Deppa!

Kosska

mi tam sie wydaje ze do deppa mu daleko, ale w okularach, moze, moze podobny i w tym kapeluszu, no moze moze, ale to tylko na tym jednym jedynym zdjęciu

użytkownik usunięty
malus

eee...wcale niepodobny..po prostu przebrany i z podobnym zarostem ale twarz ma kompletnie inną..

Rashida

wg.mnie nie jest niewiadomo jak podbny tylko troche...na ostanim zdjęciu jak ma okulary załorzone i kapelusz to najpodobniej wyglada...

użytkownik usunięty
ZlyCzarny

jest podobny. tak minimalnie. łatwo rozpoznać, że to tylko sobowtór po oczach i nosie. tak jest według mnie przynajmniej :D

Rashida

Sobowtór?? Facet rozpaczliwie usiłuje podrobić Johnnego podobnie się ubierając. Według mnie wygląda zupełnie inaczej i nie wiem kto mógł wymyśleć, że to "sobowtór"

Rashida

jak wy możecie wogule poruwnywac to cos z johnnym ?? Naprawde WSTYDŹCIE SIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dropcia68

tuomas holopainen jest TROCHE podobny do Deppa.

dropcia68

on jest bardziej podobny do johnnego deppa niż sam johnny depp=)
(żart)

Skyler

Taa, chyba jest podobny do Dżonego Dżipa o.O

Rashida

johnny ma bardziej kosci policzkowe zarysowane:)

Rashida

dobra nie zjezdzajcie go tak:P spokojnie wiadomo ze to nie johnny ale uroda lekko podobna:) (a jakby co oczy mam na twarzy po obu stronach nosa:*)