http://www.toplookalikes.co.uk/johnny-depp.htm [www.toplookalikes.co.uk...] wygląda prawie identycznie,tylko że Johnny ma ładniejsze oczy:]
Rzeczywiscie podobny... fajnie znać przynajmniej sobowtóra Johnnego...;d Choc ten sobowtór jest bardzo podobny, jednak nie dorównuje Deppowi;)
on mu do piet nie dorasta!! co tu duzo mowic koles sie osmieszyl.......wg mnie sobowtory to cos idiotycznego a jesli ktos juz chce sie w to bawic to niech to robi porzadnie i patrzy w lustro bo no heh co tu duzo mowic ...(lol2) dla mnie depp to ideal i chce z kims rownie zainteresowanym jego tworczoscia wymienic poglady i daje maila piszcie bo chce podebatowac z kims na jego temat;]( WAZNE) viki124@vp.pl
Nie jestem wielbicielka Johnnego ale ten koleś to jest sobowtórem ale chyba sobowtóra... Nie wiem tak jakp isałam wcześniej urodą mnie nie zachwyca ale przy tym sobowtórze jestem w stanie nawet zakochać sie w Johnnym;]
Rzeczywiscie podobny... fajnie znać przynajmniej sobowtóra Johnnego...;d Choc ten sobowtór jest bardzo podobny, jednak nie dorównuje Deppowi;)
jak dla mnie nie jest ani troszke podobny... założył ubranie Jacka Sparrowa i myśli że jest podoby (lol2)
No chyba żartujecie, straszna paskuda z tego niby sobowtóra jest gdzie mu tam do Johnnego, już Skeet Ulrich bardziej mi Deppa przypomina a nie ten, pożal się Boże sobowtór. :)
No chyba żartujecie, straszna paskuda z tego niby sobowtóra jest gdzie mu tam do Johnnego, już Skeet Ulrich bardziej mi Deppa przypomina a nie ten, pożal się Boże sobowtór. :)
No, naprawdę wg mnie nie przypomina Johnny'ego ani troszkę... Strasznie ma owalna twarz. Prawdziwy jajogłowy:P
Ej co wy?! Przecierz on jest paskudny! i co, że bródka i mężczyzna to od razu ma być Depp...? Naciągana nadinterpretacja !! Przykre
Ej co wy?! Przecierz on jest paskudny! i co, że bródka i mężczyzna to od razu ma być Depp...? Naciągana nadinterpretacja !! Przykre
nie poweidziałabym , że taki podobny... może w okularach zakrywajacych pół twarzy jedynie....
i bródke ma szpetną
Tak to prawda.Nie ma takiego drugiego...A ten paszczur lepiej sie schowa bo sie nie umywa do Deepa.Ugh...czy ten potwór naprawde ma robić za Johnnego?
Tak to prawda.Nie ma takiego drugiego...A ten paszczur lepiej sie schowa bo sie nie umywa do Deepa.Ugh...czy ten potwór naprawde ma robić za Johnnego?
nie poweidziałabym , że taki podobny... może w okularach zakrywajacych pół twarzy jedynie....
i bródke ma szpetną
Johnny jest jedyny i niepodrabialny ;)
Lepiej byc soba niż czyjąś nędzną namiastką i nie próbować zainteresowac sobą ludzi wskakując w ciuszki sławnego pierwowzoru.
Ludzi gdzie wy macie oczy!!!!!!!!!!!!!!!!! Ktoś tu jest chyba ślepy!!!!!!!! Jak moża takieeeeeeeeeego paszczura porównywać do Johnnego!!!!!!!!!!!!!!!!! Przecież on mu nawet do pięt nie dorasta!!!!!!!!!! Nie wspominając o podobieństwie! Nie wiem z której strony on jest do niego podobny!!!! Chyba jak założy silikonowy odlew twarzy Deppa bo, bez tego to nic w nim nie ma z Johnnego. On jest poprostu okropny. I tylko błazna z siebie robi pozując na Johnnego.
Ludzi gdzie wy macie oczy!!!!!!!!!!!!!!!!! Ktoś tu jest chyba ślepy!!!!!!!! Jak moża takieeeeeeeeeego paszczura porównywać do Johnnego!!!!!!!!!!!!!!!!! Przecież on mu nawet do pięt nie dorasta!!!!!!!!!! Nie wspominając o podobieństwie! Nie wiem z której strony on jest do niego podobny!!!! Chyba jak założy silikonowy odlew twarzy Deppa bo, bez tego to nic w nim nie ma z Johnnego. On jest poprostu okropny. I tylko błazna z siebie robi pozując na Johnnego.
Ludzi gdzie wy macie oczy!!!!!!!!!!!!!!!!! Ktoś tu jest chyba ślepy!!!!!!!! Jak moża takieeeeeeeeeego paszczura porównywać do Johnnego!!!!!!!!!!!!!!!!! Przecież on mu nawet do pięt nie dorasta!!!!!!!!!! Nie wspominając o podobieństwie! Nie wiem z której strony on jest do niego podobny!!!! On jest poprostu okropny. I tylko błazna z siebie robi pozując na Johnnego.
Ludzi gdzie wy macie oczy!!!!!!!!!!!!!!!!! Ktoś tu jest chyba ślepy!!!!!!!! Jak moża takieeeeeeeeeego paszczura porównywać do Johnnego!!!!!!!!!!!!!!!!! Przecież on mu nawet do pięt nie dorasta!!!!!!!!!! Nie wspominając o podobieństwie! Nie wiem z której strony on jest do niego podobny!!!! On jest poprostu okropny. I tylko błazna z siebie robi pozując na Johnnego.
Pewnie ktoś kiedyś po pijaku powiedział temu paszczurowi, że przypomina mu Depp'a, no gościu rozsyła teraz swoje zdjęcie po internecie i zakłada strony poświęcone swojej ''niezwykłej'' urodzie. Po prostu żałosne, zero samokrytycyzmu. Facet robi z siebi totalnego debila na cały świat
faktycznie Skeet Urlich jest duzo bardziej podobny,przynajmniej domyty nie jak ten uciekinier z wiezienia ;)
mi tam sie wydaje ze do deppa mu daleko, ale w okularach, moze, moze podobny i w tym kapeluszu, no moze moze, ale to tylko na tym jednym jedynym zdjęciu
eee...wcale niepodobny..po prostu przebrany i z podobnym zarostem ale twarz ma kompletnie inną..
wg.mnie nie jest niewiadomo jak podbny tylko troche...na ostanim zdjęciu jak ma okulary załorzone i kapelusz to najpodobniej wyglada...
jest podobny. tak minimalnie. łatwo rozpoznać, że to tylko sobowtór po oczach i nosie. tak jest według mnie przynajmniej :D
Sobowtór?? Facet rozpaczliwie usiłuje podrobić Johnnego podobnie się ubierając. Według mnie wygląda zupełnie inaczej i nie wiem kto mógł wymyśleć, że to "sobowtór"
jak wy możecie wogule poruwnywac to cos z johnnym ?? Naprawde WSTYDŹCIE SIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!