http://www.toplookalikes.co.uk/johnny-depp.htm [www.toplookalikes.co.uk...] wygląda prawie identycznie,tylko że Johnny ma ładniejsze oczy:]
Zgadzam się z Jolene ;)
Prędzej Dżony Dżip niż Johnny Depp :D
brechta --) ja uważam, że nie jest podobny ani trochę, poza ciuchami
dla mnei tam nie jest podobny ja mam tkaiego chlopaka w klasie co tez jak Johnny wyglada (moj chlopak tak naprawde ;P) nomalnie jak Gilbert Grape ktorego gral Johnny wszystkie dziewczyny sie w nim bujaja ale on jest moj ;P raz nawet jak z nim szlam (ja jestem blondynka lekko krecona no i mam tylko 160) to ktos krzyknal "Ludzie patrzcie to Johnny Depp i Vanessa Paradis" my sie popatrzylismy na siebie i dopiero skapnelismy ze naprawde wygladamy jak ta para i dawalismy autografy jako oni ... super to bylo tylko ze musielismy naweijac caly czas po angielsku ... szlismy do kina i oni do nas podbiegli i nam film minal ale warto bylo to bylo naprawde super przezycie ... dawac autografy cykac sobie fotki z "naszymi" fanami ... gdzies powinnam miec na kompie nasze zdjecie i jescze tam z jakas fanka ale musiala bym naprawde bardzo gleboko poszukac a mi sie nie chce ... ;)))))) kocham zycieee .... pozdrofy dla mojego miska
Jest podobny czy wam się to podoba czy nie.
Przecież nie rozmawiamy o bracie bliźniaku, ale sobowtórze. Ślepy nie dostrzegłby cech wspólnych, a że Deppowi nie dorasta to już zupełnie inna kwestia :D
martina196 3 --) koniecznie wygrzeb te zdjęcia, chętnie popatrzymy na twojego chłopaka, jeśli jest podobny do Johnnego :)
MArtina, twoja historia jest naciągaana mocno. Może i jest twój chłopak podobny do Johnny'ego, może bardzo, ale nie wierzę w to, ze ludzie brali od was autografy, robili zdjęcia. Zrozumiałem, że to było u nas, w Polsce, więc nie wydaje mi isę, a wręcz jestem przekonany, że ludzie tak by nie zareagowali. Bo co by Depp robił w Polsce ? Ludzie raczej by poprostu wzięli tą osobę za podobną do Deppa. Wybacz,a le ta histora jest wielce nie prawdopodobna, że wy musieliście ję za tą parę podawać, a ludziee to chwytali. Raczej jak historyjka z jakieś bajki to jest.
A mogłabyś chociaż pokazać jakieś te fotki, nie mów mi, że tak ciężko je znaleźć. Jeśli są :P
Bez obrazy dla ciebie :]
Na tej stronie pisze że jest najbardziej podobnym sobowtórem Johnnego Deppa.Wiadomo że nie może wyglądać identycznie,bo tak to mógłby wyglądać tylko brat bliźniak Johnnego,ale jest bardzo podobny.Pojawiły się też nowe zdjęcia tego sobowtóra Deppa na tej stronie co wam podałam
Ludzie... Ludzie... Ludzie... Przeczytałam Wasze wypowiedzi i pytam się (nie wszystkich), czemu tak histeryzujecie? Co to znaczy "Nie dorównuje Johnny'emu"? W czym? Sobowtór nie musi być od razu jakimś klonem. Ogólnie jego twarz jest bardzo podobna, nos ma najmniej Deppowaty.
nie rozumiem po co ktos chce sie do niego upodobnić - tylko robi z siebie błazna. nie wystarczy mieć dlugie włosy i koraliki żeby być Deppem.
wg nienie nejst podobny tylko tak sam o ubrany..
moze ciut... ale mi nie przypomina jacka sparrow a juz bardziej nie przypomina johnnego =)
pozdr ;]
Równie dobrze można powiedzieć, że to Johnny jest jego sobowtórem ;|
Ludzie, czy wy wiecie, że ten 'koleś' to Tuomas Holopainen?
Nigdy, przenigdy nie pomuliładbym go z Johnnym, tego czegos w jego zrenicahc nie da sie podrobic,tej naturalnosci spojrzenia. A tak wogole to przypadkiem nie ten facet ktory parodiowal Jacka Sparrowa w "Epic Movie"?
Hahaha!! ten to już w ogóle nie podobny, bez kitu podobny do wujka zbyszka z pod biedronki xDD zawsze go widzę jak se wódke chleje z kolegami, ale ten gościu na zdjeciu to za mocny co on się chce do niego upodobnić, raczej mu to w ogóle nie wychodzi, ale spoko xD
No co ten gościu ze zdjecia chyba chce się do niego upodobnic, no bo jak za Johnny'm tak sikają i mówią, ze jest sexy to gościu se pomyślał, ze też sie do niego upodobni i pewnie za nim też beda sie ogladać, sikać i prosic o telefon Napewno chłob nie ma powodzenia u kobiet xD <lol2>
oczy nie te. wiem, bo próbowałam narysować Johnny'ego wiele, wiele razy i oczy i usta zawsze nie wychodziły takie same. Mimo, że podobny, Depp o wiele bardziej jest... pociągający? :)
Spodziewałam się zdecydowanie czegoś innego... Nie ten kształt głowy, nosa i przede wszystkim nie to spojrzenie...;) w ogóle słaby koleś po prostu. Jak dla mnie: żenada...
Zgadzam się z Wami nie wydaje mi się, że ten koleś jest jakoś uderzająco podobny..
Może minimalnie do kapitana Sparrowa, ale Johnnego?
Johnny jest tylko jeden :]