zagrał fenomenalnie... hmm a z resztą po co ja to mówie w końcu On zawsze gra fenomenalnie :D
To prawda.Oglądałam ten film i powiem ze mi się podobał a Johnny (jak zawsze:))był cudowny...
Pzdr.:)
A dla mnie bez rewelacji. Mam problem :/ bo z każdym kolejnym filmem z Deppem zaczynam dostrzegac jego podobną mimike. Walken dał popis Depp wypadł dobrze.
ta rola wg mnie nie była szczególna, ale aktor pierwszoplanowy - no po prostu BOMBA!!!!!!!!!!!!!!! ;DDDDDD super jak zawsze
ta rola wg mnie nie była szczególna, ale aktor pierwszoplanowy - no po prostu BOMBA!!!!!!!!!!!!!!! ;DDDDDD super jak zawsze
hej jesli za popis uwazasz dobra bijatyke (ale mysle ze nie) to proste, ze depp nie mogl dac popisu, nie? ksiegowi nie potrafia sie bic
a to ze w kazdym filmie z deppem dostrzegasz podobna mimike, to swiadzy o 2 sprawach: 1, ze masz dobry wzrok, a 2 to ze kazdy aktor ma jakis wyrobiony sposob grania, no nie?
To prawda.Oglądałam ten film i powiem ze mi się podobał a Johnny (jak zawsze:))był cudowny...
Pzdr.:)
a ja nie oglądałam tego filmu bo tata oglądał w tym czasie mecz (ale i tak na nim zasnął). jak można zrobić coś takiego swojemu dziecku???
nie wiem jak Wam, ale mi bardzo dobrze sie ogladalo ten film. ogolnie nie przepadam za filmami sensacyjnymi, bo ciagle sa tam strzelanki i efekty sepcjalne, a tak ogolnie rzecz biorac nic z nich nie wynika... ale ten byl naprawde w porzadku. bardzo przyjemnie bylo sobie popatrzec;)
Pierwszy raz obejrzałam ''Na żywo'' jakieś cztery lata temu i właśnie ten film zwrócił moją uwage na Johnnego. Także mam do tego filmu duuuuży sentyment:-p A najlepsze jest to, ze gdy leciały wtedy napisy poczatkowe i lektor powiedział dobitnie JOHNNY DEPP, ja pomyślałam sobie(pamiętam!!) ''holera, dawaliby w tej telewizji filmy z jakimiś fajnymi i najlepiej jeszcze przystojnymi aktorami, a tu jakiegoś Dipa puszczają'':-p
mi sie akurat ten film nie podobal , ale to kwesta gusti, aktor z niego swietny :) ale nie wszystkie jego filmu trzeba lubic
ej! "super rola" ?! A mnie (mimo ze tez kocham, ubostwiam, wielbie Deppa) ta postacia akurat nie zachwycil. Ciagle mialam wrazenie ze on zle sie czuje w takim filmie.. hm.. Fakt. nie powiem na pewno, ze byl plastikowy i sztuczny, bo byl ok, ale nic ponad to. Zreszta fabula tez nie byla ponadprzecietna :P. Dla mnie zawsze jego najlepsza kreacja bedzie Edward Nożycoręki.. ech.. i niech tylko ktos sprobuje powiedziec, ze tam nie byl swietny :)