http://www.allegro.pl/item481323317_nowy_t_shirt_sweeney_todd_johhny_depp_tim_bu rton.html
Na tej aukcji licytujesz: nową,oryginalną koszulkę z wizerunkiem bohatera filmu Sweeney Todd: Demoniczny golibroda z Fleet Street, którego grał Johnny Depp.
ROZMIAR:M
STAN: NOWA
Kupiłabym, gdyby był tam Ed Wood zamiast Sweeneya. Albo jeszcze lepiej- Johnny z planu "Ed Wooda" z Burtonem. Albo nie! Johnny, Tim i Danny Elfman... albo nie nie! Gdyby był tam Johnny jako Ed Wood, Tim i Danny podczas współpracy nad miasteczkiem Halloween... albo nie, czekajcie!..... Już wiem! Johnny jako Ed Wood, Tim z planu Jeźdźca bez głowy (w takim berecie fajnym ;p) i Danny z planu Miasteczka Halloween, i jakby jeszcze była tam Helena Bonham Carter... może być jako Pani Lovett. Nie masz takiej??? ;)
mam tylko ten jeden egzemplarz, jeśli chcesz koszulke wg twojego projektu to pytaj sie ludzi, któzy projektuja koszulki czy daja nadruki na życzenie.
Najłatwiej się obrazić bo przecież po co :P
Pomyślcie ile taka wieeeeelka koszulka miałaby zastosowań
- poszewka na poduszkę
- gdyby zszyć otwór na głowę byłby bardzo stylowy worek na ziemniaki
- osoba w takiej koszulce bez problemu mogłaby coś pod nią zwędzić w biedronce.
- można też wykonać z niej latawiec bądź spadochron
jeszcze jakieś pomysły?
A ja mysle, ze koszulki XXXXXXXXXL to najlepiej nadaja sie do spania :D A w takiej to tymbardziej miloby sie spalo... :>
Co wy tak kombinujecie? Ja bym w niej normalnie do szkoły chodziła ;p
Ewentualnie powiesiłabym sobie nad łóżkiem, lub zrobiła namiot w pokoju.
Namiot w pokoju to GENIALNY pomysł, jakby mnie mama wkurzyła to bym jej powiedziała "Wyprowadzam się!" i bach do namiotu :D:D
Można tez z takiej koszulki zrobić żagiel i wyruszyć w rejs po Odrze.
... i tym sposobem spełni się marzenie 90% forumowiczów (być może nie tylko płci pięknej:P ) - Używając t-shirta jako koszyli nocnej będziecie mieli okazją przespać się z Depp'em :D