Boże dziękuję ci za to zdjęcie normalnie przestałam wchodzić na to forum bo jak patrzyłam na tamto zdjęcie to mi serce pękało, bo Johnny ma tam lewą dziurkę od nosa strasznie widoczną i nieładną:( i nogi jakieś takie krzywe się wydają...a TERAZ!! O MATKO PUPKę MA TAKą ZGRABNą!
Już mogę spokojnie wchodzić na to forum i rozmawiać z tymi szalenie interesującymi ludźmi:) uff...
jesli to ironia to wiedz ze nikt cie nie zmusza do rozmów z tymi interesującymi ludzmi, do cholery to wolny kraj nie musisz tu wchodzic ;/
Wiesz zmieniłam fryzurę może dlatego:) Ale ja właśnie chcę prowadzić rozmowy na wysokim poziomie o tym dlaczego Piraci dorównują/nie dorównują tak ambitnym filom jak Marzyciel i Edward Nożycoręki, gdzie Johnny'uś stworzył tak cudowne kreacje aktorskie i poruszył naszą wyobraźnie:)!!
Musiałyście źle mnie zrozumieć!
Mógłby ale tylko ja poszłam o jeden krok dalej i jak totalnie przeciętna głupia johnnyusiowata nastolatka napisałam taki durny post:)
Trzeba przewyższać samego siebie!!
cos ci sie stał?bliski kontak ze sciana kaloryferem itp? z czego pamietam nigsy nie robilas z siebie idiotki w stylu PussyCat! dziewczyno faktycznie sie przrewyzszasz.
ciekawe tylko jak bardzo sie z tego cieszysz.
Dobra już koniec!- ludzie ten temat to byłą ironia ( w ogóle to nie miał być osobny temat, a post na forum o nowym zdjęciu Johnny'ego ale źle kliknęłam), więc nie porównujcie mnie do pussycat (jak dla mnie ona to jest jedna, wielka prowokacja:/) bo nie jestem iditoką...czasami w ogóle nie myślicie...rozwala mnie jak ktoś coś powie uszczypliwie, a wy w ogóle tego nie wychwytujecie, ale to już inny temat...