Aktor nr 1 w historii. Grał takie role i grał je bardzo dobrze, że inni aktorzy powinni mu czyścić buty!!!
Boże. Dziękuje stary!!! Zawsze myślałem, że Depp jest tylko dobrym aktorem, niezbyt dobrze radzącym sobie w rolach normalnych ludzi, za to świetnie w rolach ekscentryków, ale Twoja argumentacja sprawiła, że już wiem prawdę:
Nie De Niro, nie Brando, Nie Day-Lewis, nie Pacino, nie Bogart, nie Stewart, nie Connery tylko Depp jest największym aktorem w historii
A tak serio to kolejny kretyn mi się trafił. Coś pecha mam na tym forum
To nie pech, to norma. Jakbyś nie trafił na idiotę musiałbyś się zacząć zastanawiać, czy coś z Tobą nie tak ;P
Szara, kocham twoje wypowiedzi Oo
Dumdumdum: co do tematu - nareszcie ktoś, kto zauważył potęgę Dżohna. Ktoś MYŚLĄCY. Dziękuję.
Wiesz, byłoby dobrze, gdyby ktoś taką funkcję miał. A tak takie pussycatki, czy inne się rozpisują, jak to one go koochaają. Nie mówię oczywiście o sobie...
Nie nie, swoją wypowiedź kieruję raczej do założyciela tematu, a także do innych podobnie myślących, jako że takich tematów jest już na pęczki :|
Już dawno wyrwałam się spod twojej kontroli, Gehenno droga. Jestem zupełnie samodzielna i nie zastraszysz mnie...