Czy w ,,Gladiatorze'' (Cicero) wam równierz przypomina Deppa?
http://webspace.webring.com/people/gd/darrywillis/tommygrrls/G12.jpg
hmm a moze bardziej w 'hannibalu' (verger)?
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQZkDB6Lbo-NmLQOmRbHf3VE3qwDYxPLZt7-SbIx CzJiThziPlaDj4MGUDKjg
SWIETNY TEMAT GDOMKO!!!
JEST, JEST.
A toja propozycja? Niemalże odbicie lustrzane! Masz wspaniałe, WSPANIAŁE oko do szczegółów.
W TAKIM RAZIE SERDECZNIE DZIEKUJE!
w ramach rewanzu powiem to samo o twoim niewyobrazalnie trafnym i w pelni zasluzonym drygiem do otwierania tematow ,ktore wnosza to naszego zycia powiew swiezosci i skupiaja ciagla uwage wokol osoby deppa.
czekam na kolejne temaciki <hihi>
zadatki nic tu nie pomoga a tym bardziej wiara...
ty jestes wybrancem gdomko ,to na tobie spoczywa ten ciezar!
oklepane frazesy.moc jest po twojej stronie gdomko!
skromnosc to cecha ktora wpoili mi rodzice od malego.nic na to nie poradze.
nawiasem mowiac to juz bys zdarzyla otworzyc z miliard temacikow,na co czekasz?!czyzby brak weny?
Jesienna depresja, ale jak czytam twoje posty, to mi od razu przechodzi.
Czyli przyznajesz, że jesteś zdolny, ale skromy.
mam tak samo!jak czytam swoje posty to od razu przechodzi mi marazm:)
przyznalem ze jestem skromny..ojjojoj czytanko ze zrozumieniem sie klania moja mala damo.
ps chce miec z toba dzieci! najlepiej piatke,3 dziewczynki i 4 chlopcow.oczywiscie 2 adopotowanych:> kiedy jajeczkujesz?
EJ WIESZ ŻE PSY PO KASTRACJI SĄ SPOKOJNIEJSZE.... A JAKBY TAK CIEBIE...? WYJDZIE CI TO NA DOBRE... PRZYTYJESZ, BĘDZIESZ SIĘ TRZYMAŁ DOMU II GŁUPOTY CI DO GŁOWY NIE BĘDĄ PRZYCHODZIĆ, POZBĘDZIESZ SIĘ PRYSZCZY .... NO SAME +++++++++++++++++++++.. TO CO ZAPISUJEMY DO UROLOGA????????? A MOŻE GINEKOLOGA ... NO ZBOCZEŃCU MALUTKI... NIE PĘKAJ ....
dodam jeszcze ze bardzo podoba mi sie twoja ekspresja i przyklejony butaprenem przycisk caps lock na klawiaturze.
(caluje w raczke)
czy twoj maz wie ze w przerwie miedzy szorowaniem podlogi a polerowaniem muszli uzywasz takich brzydkich zwrotow?
CIĄG MI PENA SZMATO OD TEGO JESTES K URWO ZAWODOWA MASZ PRAC ,GOTOWAĆ I PRZYNOSIĆ W ZEBACH GAZETĘ ,NIE MUSZE MIC KIBLA W DOMU WYSTARCZY MI TWÓJ RYJ BEDE TAM SRAC I SZCZAĆ HAHHAHAHAHAHAHA A JAK BEDZIESZ MI LIZAC DZIURE TO SOCZYŚCIE SIE SPI ERDOLE A TY MASZ TO WĄCHAĆ WĄCHAJ K URWO !!!!!!AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK URWA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHASZCZĘ NA POLSKĘ I POLAKÓW PLUJE NA ORŁA BIAŁEGO HAHAHAHAHAHHAHAHAHHAH GIN SU KO ŁAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHA
OBCIĄG MI PENA JAK WYJME GO Z TWOJEJ DUPY HAHAHAHAHAHAH
trzy oblicza lotra. a tak naprawde chyba 22?
moze to w istocie padaka z utrata swiadomosci?
dawno nie bylo lotra aka daniel day-lewis.
może
własnie prowadzę z koleżanką dyskusje ,która przejdzie do historii .
jak Freud i Jung w swojej batalii -to polemika tej rangi