Czy w ,,Gladiatorze'' (Cicero) wam równierz przypomina Deppa?
http://webspace.webring.com/people/gd/darrywillis/tommygrrls/G12.jpg
Jak miło brzmi to wyznanie na co zasługujesz. Nie żywię urazy do tak skruszonej i właściwie się oceniającej osoby.
To co odbierasz za nieudolne, było dostosowane swą prostotą do odborcy, zresztą udaną, bo trafiło bezbłędnie do ciebie.
Dziękuję za pozdrowienia, które świadczą o pewnym sukcesie, gdyż można je już ocenić co nawyżej na 0,5 pkt.
W rewanżu pozdrawiam lekkim klapsem.........nie mam w zwyczaju bić słabszych.
to co odbieram za nieudolne jest w rzecztwistosci nieudolne/slabe/cienkie.nie widze potrzeby dorabiania wiekszych ideologii
pozdrowienia byly z przekasem czego juz nie zauwazylas
lubie dostawac klapsy czuje sie wtedy niegrzecznym chlopcem.
przekąs pozdrowień zauważyłam - stąd ocena na 0,5 a nie na 0. A, że wykazałeś się umiarkową powściągliwością nie dostałeś całego punktu.
I nie bądź taki pewny, że zawsze to, jak ty coś odbierasz w rzeczywistości takie jest.
a zamiłowanie do dostawania klapsów? do którego to sie przyznałeś. Nici z rozkoszy.
UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUMAMY ZBOCZEŃCA NA PLANIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU MAMY H.JA NA PLANIE .., JAK SIĘ MASZ H.JU ???????????????????????????????????