Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
250 380 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Witam wszystkich! Strasznie mnie poraża głupota forum na temat Johnny'ego Deppa. Wypowiedzi "fanek", są wręcz idiotyczne, sprawiają, że ten utalentowany aktor traci w oczach każdego filmwebowicza.

A więc apeluje do tych, którzy cenią jego talent aktorski:

URATUJMY TO FORUM! NIE POZWÓLMY ODRZEĆ DEPPA Z RESZTKI SZACUNKU!

Wstęp "FANKOM" wzbroniony! Kto się z tym zgadza serdecznie zapraszam do wpisu.

Pozdrawiam =]

Mr__X

Musze Ci pogratulowac, Twoja wypowiedz jest jedyna madra na tym forum.

Astartte

Brawo. Co racja to racja. Zablokowac to forum i już :D

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Bez przesady z tymi wyzwiskami.Niech sobie inni myślą ,co chcą.Jak go uważają za szmatę..trudno...kogo to obchodzi...Liczy się raczej to,jak gra , a nie za jakiego go mają...ale masło maślane...

_Tanya_

Aktorów nie ocenia sie po fanach lecz po grze aktorskiej;/ już nie przesadzajcie

użytkownik usunięty
_Tanya_

ja nie przesadzam,ja tylko mówię prawdę.

ty to akurat nikogo nie pouczaj (do słodziutkiej ramony) bo ty jak piszesz to używasz wyzwisk i jesteś chamski, a to jest równie złe, jak robienie z depp'a idioty!

Słodziutka ramona... kto tu jest dziwką?...
Może ty uważasz Depp'a za szmate ale nie wypowiadaj się za wszystkich!!! Jeśli ktoś jest jego fanem żadne wypowiedzi i żadne komentarze nie przeszkądzą w byciu FUN'S... ;/

użytkownik usunięty
Mr__X

A pytanko, o jakie 'fanki' Ci chodzi?

fakt trochę sie tu nabałaganiło nawet nie "trochę" tylko w cholerę. z przykrością przyznaje racje założycielowi tematu. trzeba coś z tym zrobić. naprawdę ludzie zaczynają teraz postrzegać Deppa jako gwiazdkę piratów i on na tym traci.

NonaT

a słodziutna ramona czy jak mu tam to skończony bałwan, sam jesteś dziwką.

użytkownik usunięty
NonaT

ale ja nie ciebie wyzywałem,więc po co tak do mnie mówisz?
bałwana to ty masz w rodzinie.

"ale fanki i tak nie zaprzestaną swego procederu bo są głupimi dziwkami."
masz amnezję? a od mojej rodziny wara ja sie Twojej nie czepiam.

użytkownik usunięty
NonaT

a czy ja akurat wymieniłem ciebie?chodziło mi o puste fanki,ciebie nie znam i nie osądzam.ale te puste fanki,jest ich dużo(nawet w tym temacie)są dla mnie niczym,takimi debilnymi depp'oholiczkami.

aha ;) zwracam honor. ale lubię te dziewczyny.

Ludzie! Spójrzcie na siebie! Krytykujecie dziewczyny które może i nie są najmądrzejsze "podkochując się" w Johnnym Deppie, ale nikomu nie robią przecież krzywdy. Czy naprawdę myślicie że to psuje wizerunek Johnny'emu? Poza tym, dajcie spokój dziewczynom które tylko wyrażają swoją opinię nikogo nie obrażając. POPATRZCIE LEPIEJ NA SIEBIE! Obrażacie się wzajemnie i obrzucacie wyzwiskami tylko dlatego że macie odmienne zdanie. CZY RACZEJ NIE TO POWINNO SIĘ BARDZIEJ TĘPIĆ NIŻ WYRAŻANIE ZACHWYTU NAD AKTOREM????? Depp też jest mężczyzną a, jak piszecie, "fanki" zawsze były, są i będą. Ja też uważam że Depp jest bardzo przystojny ale podziwiam go za jego grę aktorską a nie za wygląd. W "Piratach..." zagrał fantastycznie, to jeden z jego najlepszych filmów, więc jeśli ktoś jest naprawdę jego fanem to raczej nie będzie rzucał takich głupich oskarżeń o to że ktoś "Piratów..." lubi. NAJPIERW ZASTANÓWCIE SIĘ NAD SOBĄ A DOPIERO JAK SIEBIE "WYPROSTUJECIE" TO PATRZCIE NA INNYCH!

MsMaja

ja się zgadzam i to w pełni. bez fanek nie byłoby sław, prawda?

Słodziutka Ramona a kto jest dla ciebie tymi SŁODZIUTKIMI FANKAMI? Pewnie wymienisz mnie na złośc...

Nie o te dobre fanki. Chodzi mi raczej o te co pisza te pierdoły typu: "Ile dałbyście by spotkać się z johnnym?", "Co macie w sobie co jest podobne do Johnn'ego?", i mase innych.

Mr__X

A ja nie zamierzam nikogo pouczać. Jeżeli z czyichś postów bije głupota, to to źle świadczy o autorze tego posta, a nie o Deppie.

Pozdrawiam. :)

blumenkohl

No NARESZCIE mam sprzymierzeńca:) gdzie się podziewałaś/eś Uzi kiedy walczyłem tu (bezskutecznie niestety) z "Piratkami" zgadzam się z Tobą całkowicie!!!!!!!!!!!!!!!!! Kiedyś lubiłem wchodzić na profil Deppa dziś pozostał tylko niesmak;/ Nie wiem jak ale udało im sie skutecznie obrzydzić mi Johnnego. Muszę Cię jednak zasmucić ONE nie odejdą:(((((((((((( Ale i tak pozdrawiam i życzę powodzenia :))))))))

blumenkohl

spierdalaj szara

Edward_D__Woood

Se pogadalismy mozesz juz isc.

Astartte

ty pierwsza

Edward_D__Woood

Sie zobaczy.

Astartte

jużżżż

Edward_D__Woood

jeszszszszcze

Astartte

Piękna rozmowa, nie ma co. Edward weź ty sie lecz człowieku

Lady_From_Burton_World

Wi.... no.... na...... złodziejko:) idź do swoich "piratek"

Edward_D__Woood

Chyba nie zabronisz mi pisać tutaj

Lady_From_Burton_World

no chyba żartujesz, a piszszszszsz dziewczyno czy ja Ci bronię? nie bój sie, nic Ci nie zrobię

Mr__X

Ale macie problemy...Jak Wam się nie podoba nie wchodźcie na forum i tyle.

TODDka_2

to dotyczy też Ciebie Todka

Edward_D__Woood

Mam pyanie. Czy to, że oglądało sie piratów to grech? Ja lubię piratów, ale Johnnego wolę np. w filmie Rozpustnik itp. I mimo to jestem ee nie wie głupia, pusta i psuje Deppowi wizerunek. Czy tez to że gadam z dziewczynami, które również lubią Johnnego?

izkula

nie to nie jest grech to jest grzech, oczywiście ty tak uważasz ja mam inne zdanie na ten temat

Edward_D__Woood

Boże... przepraszam za literówkę, ale pisałam szybko i widocznie źle trafiłam w klawisz. Jakie masz zdanie? Też jestem pusta, psuje Johnnemu wizerunek? Czemu?

Edward_D__Woood

ja nie mam żadnego problemu, mnie się tu podoba i lubię tu wchodzić.
Tak na marginesie-mój nick się tak nie pisze.

Mr__X

rzeczywiście, bardzo mądrze powiedziane. Chyba coraz więcej osób to wnerwia.

AsRaindropsFell

To co, dowiem się prawdy o sobie? Też psuję wizerunek? A jeśli tak to czym?

izkula

jak to czym? całym swym jestestwem xDD

kamilakamila

Dzięki ci;)
To co, odpowie mi ktoś z opozycji?

użytkownik usunięty
Edward_D__Woood

Ech tego forum nie da się uratować - za późno. Już po ptokach...

to sobie swoje załóż

TODDka_2

ale masz fajna arafatke

Mr__X

a ja zawitałam "tu" po raz pierwszy dosyć niedawno, i wcale nie miałam takiego odczucia, że to forum to jedna wielka beznadzieja... a wręcz przeciwnie, przeczytałam temat "kontynuacja któraś-tam" i innych dużo tematów, i stwierdziłam że fajna tu atmosfera na tym forum:) jak by nie było fanek, i tych fajniejszych i tych mnie fajnych, to wydaje mi się ze forum byłoby mega sztywniackie, i wszyscy rozmawialiby tylko o oskarach, i innych takich, co tez oczywiście jest dobre, ale takie "pogaduchy" są te bardzo sympatyczne:)

alynka_xD

w imieniu wszystkich fanek dziękuję za poparcie! szkoda że inni tego nie doceniają

TODDka_2

MÓWIŁEM: Fankom wstęp wzbroniony! Więc wypad! Idzcie sie kłucić o autograf Dżonego a my tu będziemy opracowywać plan przeciwko waszej głupocie.