Gra polega na tym, że każdy przechodzi przez jakiś film aktora do Johnny'ego :)
Sean Connery - Twierdza
Twierdza - Nicolas Cage
Nicolas Cage - 60 sekund
60 sekund - Angelina Jolie
Angelina Jolie - Mr. & Mrs. Smith
Mr. & Mrs. Smith - Brad Pitt
Brad Pitt - Troja
Troja - Orlando Bloom
Orlando Bloom - Piraci z Karaibów
Piraci z Karaibów - Johnny Depp :D
Nastpena osoba zaczyna od William'a Moseley'a :)
pozdro
Adrianne Curry - Specjalistki - Christina Moore - Beverly Hills, 90210 - Shannen Doherty - 21 Jump Street - Johnny Depp
Christa Miller
Martha Ortiz - Ścieżki miłości - Daniela Romo - Ostatni bohater - Garrison Hershberger - 21 Jump Street - Johnny Depp
Alicia Goranson - Seks w wielkim mieście - Sarah Jessica Parker - Ed Wood - Johnny Depp
Eve Polycarpou
Eve Polycarpou ---> "Carl" ---> Lesley Sharp ---> "z piekla rodem" ---> Johnny Depp :)
moze moze... Tom Cruise !
Tom Cruise - Ukryta Strategia - Meryl Streep - Sztuczna Inteligencja - Jude Law - Aviator - Leonardo DiCaprio - Titanic - Kate Winslet - Marzyciel - Johnny Depp
Miranda Otto
Miranda Otto - "Co kryje prawda" - Michelle Pfeiffer - "Lakier do włosów" - Zac Efron - "Droga po marzenia" - Aidan Quinn - Benny i Joon - JOHNNY DEPP
pozdrawiam;)
teraz może Jodie Foster
Jodie Foster - Odważna - Mary Steenburgen - Co gryzie Gilberta Grape'a - Johnny Depp
Edward C. Gillow
Alicia Goranson- Seks w wielkim mieście- Sarah Jessica Parker- Ed Wood- Johnny Depp
a teraz Rita Gam
Skąd ci sie tam DiCaprio wziął??
Glenn Ford- Czas zabijania- Harrison Ford- Czas Apokalipsy- Don Juan DeMarco- JOHNNY DEPP
Cher
tam pomiędzy "Czas Apokalipsy" a "Don Juan DeMarco" powinien być Marlon Brando.. przepraszam pominęłam:)
Cher - Skazani na siebie - Matt Damon - Ocean's 13 - Al Pacino - Donnie Brasco - Johnny Depp
Franka Potente
Franka Potente - Ultimatum Bourne'a - Matt Damon - Ocean's - Brad Pitt - 21 Jump Street - Johnny ;)
chciałem troche inaczej niz osoba powyżej D: ale i tak jakos krótko wyszło ;)
Jason Hall (I)
Janson Hall(I)-Buffy:Postrach wampirów-Sara Michelle Gellar-- Seks w wielkim mieście- Sarah Jessica Parker- Ed Wood- Johnny Depp
Oleg Zatesepin
Simona Nasi - Bestia w sercu - Giovanna Mezzogiorno - Miłość w czasach zarazy - Liev Schreiber - Kandydat - Denzel Washington - Kolekcjoner kości - Angelina Jolie - Mr. & Mrs. Smith - Brad Pitt - 21 Jump Street - Johnny Depp
Sandra Hess
Sandra Hess - "CSI:Krymianle..." - Susanna Thompson - "Z archiwum x" - David Duchowny - "Ewolucja" - Julianne Moore - "Benny i Joon" - Johnny Depp
Leslie Nielsen
Leslie Nielsen - Straszny film 3 - Regina Hall - Ally McBeal - Lucy Liu - Domino - Keira Knightley - POTC - Johnny Depp
Joe Inscoe
joe inscoe-zaborcza miłość-gwyneth paltrow-siedem-brad pitt-troja- orlando bloom-PzK-johnny depp :)
Gerard Butler
Gearard Butler - 300
300 - David Wenham
David Wenham - Władca Pierścieni Powrót Króla
Wladca Pierścieni Powrót Króla - Orlando Bloom
Orlando Bloom - PzK
PzK - Johnny Depp :*
Ed O'Neill
Ed O'Neill-Kolekcjoner kości-Angelina Jolie-Przerwana lekcja muzyki-Winona Ryder-Edward nożycoręki-Johnny:P
John Cade
Takako Fuji-Klątwa-Sara Michelle Gellar-- Seks w wielkim mieście- Sarah Jessica Parker- Ed Wood- Johnny Depp
Michael C. Williams
Michael C. Williams- Altered- James Gammon- Wzgórze nadziei- Kathy Baker- Edwart nożycoręki- JOHNNY DEPP
Makio Inoue
Ale wymyśliłaś!!! NO TO:
Makio Inoue > Lupin III: Castle of Cagliostro (Rupan sansei: Kariosutoro no shiro) > Michael Forest > Dowody zbrodni > Kathryn Morris > A.I. Sztuczna inteligencja > Brendan Gleeson > Troja > Orlando Bloom > Piraci z Karaibów > JOHNNY DEPP
no to może : Lee Se-Eun (takie orientalne klimaty tu panują ;-))
Lee Se-Eun - Bunshinsaba
Bunshinsaba - Jeong-Yun Choi
Jeong-Yun Choi - Telefon
Telefon - Yu-mi Kim
Yu-mi Kim - Władca lalek
Władca lalek - Ho-jin Jeon
Ho-jin Jeong - 2009:utracona pamięć
2009:Utracona pamięć - Toru Nakamura
Toru Nakamura - Gliniarz z Nowego Jorku
Gliniarz z Nowego Jorku - Eric Lutes
Eric Lutes - Jak dwie Krople wody
Jak dwie krople wody - Ashley Olsen
Ashley Olsen - Czy to ty, czy to ja?
Czy to ty, czy to ja? - Kirstie Alley
Kristie Alley - I kto to mówi 2?
I kto to mówi 2? - Bruce Willis
Bruce Willis - 12 małp
12 małp - Brad Pitt
Brad Pitt - 21 Jump Street
21 Jump Street - JOHNNY DEPP
Następna osoba zaczyna od Olympii Dukakis, kończę te egzotyczne klimaty :D
Olympia Dukakis-Maż idealny-Sean Patrick Thomas-Teoria spisku-Julia Roberts-Mexican-Brad Pitt - 21 Jump Street- JOHNNY DEPP
Christian Sinniger
Christian Sinniger - Wasabi: Hubert zawodowiec - Jean Reno - Francuski pocałunek - Meg Ryan - Bezsenność w Seattle - Tom Hanks - Filadelfia - Antonio Banderas - Pewnego razu w Meksyku: Desperado 2 - Johnny Depp
Haley Joel Osment ;-)
Jim Carrey - Bruce Wszechmogący - Morgan Freeman - Skazani na Shawshank - Tim Robbins - Rzeka tajemnic - Sean Pean - I Am Sam - Michelle Pfeiffer - Szczęśliwy dzień - George Clooney - Ocean's Eleven: Ryzykowna gra - Brad Pitt - Mr.& Mrs. Smith - Angelina Jolie - Kolekcjoner kości - Denzel Washigton - Filadelfia - Tom Hanks - Złap mnie jeśli potrafisz - Leo Dicaprio - Co gryzie Gilberta Grape'a - Johnny Depp
No, nieco okrężną drogą, ale doszłam. ;D
No to teraz: Tomek Kot.. hehe ;-)
Tomasz Kot"Asterix na Olimpiadzie"
Gérard Depardieu "Człowiek w żelaznej masce"
Jeremy Irons "Królestwo Niebieskie"
Orladno Bloom "Piraci z Karaibów KCP" -> Johnny Depp
Anne Hathaway > Zakochana Jane > James McAvoy > Pokuta > Keira Knighyley > Piraci z Karaibów > Johnny Depp
no to moze... o.
Jerzy Trela :)
Jerzy Trela - QUO VADIS - Agnieszka Wagner - LISTA SCHINDLERA - Ralph Fiennes - WICHROWE WZGÓRZA - Juliette Binoche - CZEKOLADA - Johnny Depp
Moja propozycja: Norman Reedus
Breckin Meyer-garbi super bryka-lohan-rozdział 27-leto- fight club-norton-królestwo niebieskie-bloom-PzK-Johnny Depp :)
Sam Neill
Sam Neill - MARTWA CISZA - Nicole Kidman - ZA WSZELKA CENĘ - Joaquin Phoenix - OSADA - Brendan Gleeson - KRÓLESTWO NIEBIESKIE - Orlando Bloom - PzK - J.D.
hmm, Frank Sinatra???
Łoo, aleś wymyśliła. ;P
Frank Sinatra - Pierwszy śmiertelny grzech - Jon DeVries - Weronika i ja - Patricia Wettig - Złoto dla naiwnych - Billy Crystal - Depresja gangstera - Robert De Niro - Łowca jeleni - Christopher Walken - Na żywo - Johnny Depp
Roger Moore ;-)
Roger Moore - QUEST - James Remar - CHŁOPAKI NA BOK - Matthew McConaughey - SAHARA - Penelope Cruz - BLOW - Johnny Depp
David Spade
Amy Weber - Pumpkin Karver, The - Terrence Evans - Terminator 2: Dzień sądu - Arnold Schwarzenegger - Batman i Robin - Michael Gough - Powrót Batmana - Christopher Walken - Jezdziec bez głowy - Johnny ;D
Jerzy Stuhr