Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 551 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Gra polega na tym, że każdy przechodzi przez jakiś film aktora do Johnny'ego :)

Sean Connery - Twierdza
Twierdza - Nicolas Cage
Nicolas Cage - 60 sekund
60 sekund - Angelina Jolie
Angelina Jolie - Mr. & Mrs. Smith
Mr. & Mrs. Smith - Brad Pitt
Brad Pitt - Troja
Troja - Orlando Bloom
Orlando Bloom - Piraci z Karaibów
Piraci z Karaibów - Johnny Depp :D

Nastpena osoba zaczyna od William'a Moseley'a :)

pozdro

Don_Juana

Adrianne Curry - Specjalistki - Christina Moore - Beverly Hills, 90210 - Shannen Doherty - 21 Jump Street - Johnny Depp

Christa Miller

Dama_Kameliowa_2

Christa Miller - "Hoży doktorzy" - Heather Graham - "Z piekła rodem" - Johnny

Martha Ortiz

aska1_9

Macaulay Culkin-Synalek-Elijah Wood-Władca Pierścieni-Orlando Bloom-PzK-Johnny

Alicia Goranson

Lisa__Rowe

ups przepraszam! nie zauważyłam. moja wiadomość jest nieaktualna.

Lisa__Rowe

yyy czyżby było zatrudne??? ;)

Lisa__Rowe

Martha Ortiz - Ścieżki miłości - Daniela Romo - Ostatni bohater - Garrison Hershberger - 21 Jump Street - Johnny Depp

Alicia Goranson - Seks w wielkim mieście - Sarah Jessica Parker - Ed Wood - Johnny Depp

Eve Polycarpou

Dama_Kameliowa_2

Eve Polycarpou ---> "Carl" ---> Lesley Sharp ---> "z piekla rodem" ---> Johnny Depp :)

moze moze... Tom Cruise !

moniabarabasz

Tom Cruise - Ukryta Strategia - Meryl Streep - Sztuczna Inteligencja - Jude Law - Aviator - Leonardo DiCaprio - Titanic - Kate Winslet - Marzyciel - Johnny Depp

Miranda Otto

kamilakamila

Miranda Otto - "Co kryje prawda" - Michelle Pfeiffer - "Lakier do włosów" - Zac Efron - "Droga po marzenia" - Aidan Quinn - Benny i Joon - JOHNNY DEPP

pozdrawiam;)

teraz może Jodie Foster

megan_

Jodie Foster - Odważna - Mary Steenburgen - Co gryzie Gilberta Grape'a - Johnny Depp

Edward C. Gillow

Dama_Kameliowa_2

Edward C. Gillow -Siódme niebo-Jessica Biel-Elizabethtown-Orlando Bloom-PzK-Johnny

Alicia Goranson

Lisa__Rowe

Alicia Goranson- Seks w wielkim mieście- Sarah Jessica Parker- Ed Wood- Johnny Depp

a teraz Rita Gam

aska1_9

Rita Gam - Ostrzał - Susan Tyrrell - Beksa - Johnny Depp

Glenn Ford (I)

Dama_Kameliowa_2

Di CAprio - Co gryzie GG - De Niro - Goraczka - Pacino - Donnie brasco - Depp

goandrewgo_

kurwa ! nie Co gryzie tylko Chłopiecy Swiat.

goandrewgo_

Skąd ci sie tam DiCaprio wziął??

Glenn Ford- Czas zabijania- Harrison Ford- Czas Apokalipsy- Don Juan DeMarco- JOHNNY DEPP

Cher

aska1_9

tam pomiędzy "Czas Apokalipsy" a "Don Juan DeMarco" powinien być Marlon Brando.. przepraszam pominęłam:)

aska1_9

Cher - Skazani na siebie - Matt Damon - Ocean's 13 - Al Pacino - Donnie Brasco - Johnny Depp

Franka Potente

Dama_Kameliowa_2

Franka Potente - Ultimatum Bourne'a - Matt Damon - Ocean's - Brad Pitt - 21 Jump Street - Johnny ;)

chciałem troche inaczej niz osoba powyżej D: ale i tak jakos krótko wyszło ;)

Jason Hall (I)

BradMan

Janson Hall(I)-Buffy:Postrach wampirów-Sara Michelle Gellar-- Seks w wielkim mieście- Sarah Jessica Parker- Ed Wood- Johnny Depp

Oleg Zatesepin

Lisa__Rowe

Oleg Zatesepin- Killers 2- Melissa Renée Martin- Blow- JOHNNY DEPP

Simona Nasi

aska1_9

Simona Nasi - Bestia w sercu - Giovanna Mezzogiorno - Miłość w czasach zarazy - Liev Schreiber - Kandydat - Denzel Washington - Kolekcjoner kości - Angelina Jolie - Mr. & Mrs. Smith - Brad Pitt - 21 Jump Street - Johnny Depp

Sandra Hess

Dama_Kameliowa_2

Sandra Hess - "CSI:Krymianle..." - Susanna Thompson - "Z archiwum x" - David Duchowny - "Ewolucja" - Julianne Moore - "Benny i Joon" - Johnny Depp

Leslie Nielsen

megan_

Leslie Nielsen - Straszny film 3 - Regina Hall - Ally McBeal - Lucy Liu - Domino - Keira Knightley - POTC - Johnny Depp

Joe Inscoe

Dama_Kameliowa_2

joe inscoe-zaborcza miłość-gwyneth paltrow-siedem-brad pitt-troja- orlando bloom-PzK-johnny depp :)

Gerard Butler

NonaT

Gearard Butler - 300
300 - David Wenham
David Wenham - Władca Pierścieni Powrót Króla
Wladca Pierścieni Powrót Króla - Orlando Bloom
Orlando Bloom - PzK
PzK - Johnny Depp :*

Ed O'Neill

BK_201

Ed O'Neill-Kolekcjoner kości-Angelina Jolie-Przerwana lekcja muzyki-Winona Ryder-Edward nożycoręki-Johnny:P

John Cade

Lisa__Rowe

John Cade- Odznaka- Billy Bob Thornton- Truposz- JOHNNY DEPP

Takako Fuji

aska1_9

Takako Fuji-Klątwa-Sara Michelle Gellar-- Seks w wielkim mieście- Sarah Jessica Parker- Ed Wood- Johnny Depp

Michael C. Williams

Lisa__Rowe

Michael C. Williams- Altered- James Gammon- Wzgórze nadziei- Kathy Baker- Edwart nożycoręki- JOHNNY DEPP

Makio Inoue

aska1_9

Ale wymyśliłaś!!! NO TO:

Makio Inoue > Lupin III: Castle of Cagliostro (Rupan sansei: Kariosutoro no shiro) > Michael Forest > Dowody zbrodni > Kathryn Morris > A.I. Sztuczna inteligencja > Brendan Gleeson > Troja > Orlando Bloom > Piraci z Karaibów > JOHNNY DEPP

no to może : Lee Se-Eun (takie orientalne klimaty tu panują ;-))

BradMan

Lee Se-Eun - Bunshinsaba
Bunshinsaba - Jeong-Yun Choi
Jeong-Yun Choi - Telefon
Telefon - Yu-mi Kim
Yu-mi Kim - Władca lalek
Władca lalek - Ho-jin Jeon
Ho-jin Jeong - 2009:utracona pamięć
2009:Utracona pamięć - Toru Nakamura
Toru Nakamura - Gliniarz z Nowego Jorku
Gliniarz z Nowego Jorku - Eric Lutes
Eric Lutes - Jak dwie Krople wody
Jak dwie krople wody - Ashley Olsen
Ashley Olsen - Czy to ty, czy to ja?
Czy to ty, czy to ja? - Kirstie Alley
Kristie Alley - I kto to mówi 2?
I kto to mówi 2? - Bruce Willis
Bruce Willis - 12 małp
12 małp - Brad Pitt
Brad Pitt - 21 Jump Street
21 Jump Street - JOHNNY DEPP

Następna osoba zaczyna od Olympii Dukakis, kończę te egzotyczne klimaty :D

zuza99

Olympia Dukakis-Maż idealny-Sean Patrick Thomas-Teoria spisku-Julia Roberts-Mexican-Brad Pitt - 21 Jump Street- JOHNNY DEPP

Christian Sinniger

Lisa__Rowe

Christian Sinniger - Wasabi: Hubert zawodowiec - Jean Reno - Francuski pocałunek - Meg Ryan - Bezsenność w Seattle - Tom Hanks - Filadelfia - Antonio Banderas - Pewnego razu w Meksyku: Desperado 2 - Johnny Depp

Haley Joel Osment ;-)

blumenkohl

Haley Joel Osment-szósty zmysł-willis-12małp-pitt-troja-bloom-PzK-Johnny Depp

Jim Carrey :D

NonaT

Jim Carrey - Bruce Wszechmogący - Morgan Freeman - Skazani na Shawshank - Tim Robbins - Rzeka tajemnic - Sean Pean - I Am Sam - Michelle Pfeiffer - Szczęśliwy dzień - George Clooney - Ocean's Eleven: Ryzykowna gra - Brad Pitt - Mr.& Mrs. Smith - Angelina Jolie - Kolekcjoner kości - Denzel Washigton - Filadelfia - Tom Hanks - Złap mnie jeśli potrafisz - Leo Dicaprio - Co gryzie Gilberta Grape'a - Johnny Depp

No, nieco okrężną drogą, ale doszłam. ;D

No to teraz: Tomek Kot.. hehe ;-)

blumenkohl

Miało być oczywiście DiCaprio. Sorry jeśli pojawiło się więcej literówek. ;-)

blumenkohl

Tomasz Kot"Asterix na Olimpiadzie"
Gérard Depardieu "Człowiek w żelaznej masce"
Jeremy Irons "Królestwo Niebieskie"
Orladno Bloom "Piraci z Karaibów KCP" -> Johnny Depp

Kathia_3

aa no to zacznijmy od... hmmm Anne Hathaway

Kathia_3

Anne Hathaway > Zakochana Jane > James McAvoy > Pokuta > Keira Knighyley > Piraci z Karaibów > Johnny Depp

no to moze... o.
Jerzy Trela :)

Akatonka

Jerzy Trela - QUO VADIS - Agnieszka Wagner - LISTA SCHINDLERA - Ralph Fiennes - WICHROWE WZGÓRZA - Juliette Binoche - CZEKOLADA - Johnny Depp

Moja propozycja: Norman Reedus

Majka_10

Norman Reedus - "Święci z Bostonu" - Willem Dafoe - "Pluton" - Johnny Depp

Ewan McGregor

seythen

Ewan McGregor - HELIKOPTER W OGNIU - Orlando Bloom - PzK - J.D. :))

Breckin Meyer??

Majka_10

Breckin Meyer-garbi super bryka-lohan-rozdział 27-leto- fight club-norton-królestwo niebieskie-bloom-PzK-Johnny Depp :)

Sam Neill

NonaT

Sam Neill - MARTWA CISZA - Nicole Kidman - ZA WSZELKA CENĘ - Joaquin Phoenix - OSADA - Brendan Gleeson - KRÓLESTWO NIEBIESKIE - Orlando Bloom - PzK - J.D.

hmm, Frank Sinatra???

Majka_10

Łoo, aleś wymyśliła. ;P

Frank Sinatra - Pierwszy śmiertelny grzech - Jon DeVries - Weronika i ja - Patricia Wettig - Złoto dla naiwnych - Billy Crystal - Depresja gangstera - Robert De Niro - Łowca jeleni - Christopher Walken - Na żywo - Johnny Depp

Roger Moore ;-)

blumenkohl

Roger Moore - QUEST - James Remar - CHŁOPAKI NA BOK - Matthew McConaughey - SAHARA - Penelope Cruz - BLOW - Johnny Depp

David Spade

Majka_10

David Spade - Zebra z klasą - Dustin Hoffman - Marzyciel - Johnny Depp

Amy Weber

cathi

Amy Weber - Pumpkin Karver, The - Terrence Evans - Terminator 2: Dzień sądu - Arnold Schwarzenegger - Batman i Robin - Michael Gough - Powrót Batmana - Christopher Walken - Jezdziec bez głowy - Johnny ;D

Jerzy Stuhr

cathi

Amy Weber "Siódme niebo"
Jessica Biel "Elizabethtown"
Orlando Bloom -PzC <znowu > --->Johnny Depp

...oo Paweł Małaszyński ..