Hej to Ja! Mam pytanqo: bo kuzynka powiedziala mi ze morze mi sciagnac jakies filmy z Dzonem (ona tez jest jego fanka xD) i ja nje wiem jakie sa fajne!!!!!! doradzcie cos!!! Szzybko!! pliss....
*^^^********
aha i jagbyscie mialy czas to wejdzcie na:
http://pl.youtube.com/user/SweeetPussycat . miszczyni internetu ;p pzdr joke> xD
i cos do wjadomosci FILMWEB: nie Qasujcie tego temata, poniewaz tu nie ma nic zlego, w tym ze sie pytam jakie filmy polecaja!!! wiec prosze o litosc!
aaaa co do mojej PISOWNI: to pisze jag pisze wiem, przydalby sie slownik ortografichny ale to juz jest moj problem i nic nie muwcie bo mam dyskleksje zrozumcie to a nie wiecznie mnje krytykujecie!!! mam tego DOSYC!!!! traktojcie mnie jak normalnego chlowiekaaaaaa
możesz obejrzeć Marzyciela...-świetny
Edward Nożycoręki...
Sweeney Todd: Demoniczny golibroda z Fleet Street
Rozpustnik
Jeździec bez głowy...
te mi się podobały...:)
Marzyciel owszem ;) [moj ulubiony]
Edward Nożycoręki przepiękny :}
Rozpustnik jako film nie podoba mi sie, ale Johnny grał wysmienicie :P
Blow...
Benny i Joon -poruszający
te polecam ja :)
Nic złego w tym,że masz dyslekcję:-/Polecam Ci takie filmy jak:]
Edward Nożycoręki,Donnie Brasco,Piraci z Karaibów(:-D),Ed Wood,Marzyciel,Z piekła rodem(From Hell),Sleepey Hollow,Sekretne okno,Benny&Joon,Beksa(Cry-baby),Żona astronauty:-)
hej dzieki wam za odpowiedz!!! wiem ze to nic zlego ze mam dysleksje ale ja juZ kiedysh pisalam na forum i wszyscy na mnie powiedzieli ze jestem barbie a to ze lobie kolor rozowy, lubie sluchac piece of me to nie znaczy ze jestem pusta! ! ! ale ja sie nimi nie pzejmuje! bo po co?? tylko najgorshZe ze oni kasuja moje tematy :( bo mnie nie lubia ale nie majo prawa kasowac moich watkow!!!!!!!!!!!!!!!!! moj blog jeszcze pare miesiecy temo byl baaardzo znany ale go usunelam :P pzdr
Wiesz,niektórych ludzi jest mi żal.Nawet nie będę się wypowiadała.Ale wiesz to twoja sprawa jakiej muzyki słuchasz i,że lubisz kolor różowy;-D Pozdro:-D
dorzuce Blow, sekretne okno, donnie brasco czy charlie i fabryka czekolady(raczej nie dla wszystkich) czy stary don juan DeMarco;] a co do pisowni to ja tez doskonaly nie jestem, aczkolwiek postaraj sie troche a nie pisz jak jakis rozkapryszony i ograniczony gowniarz sry gowniara ; ze nie umiesz i juz. troche pocwiczyc inteligencje i wiedze nie zaszkodzi. Pozdrawiam
swoja droga, tak z ciekawosci, polubilas Deppa po obejzeniu piratow z karaibow>
Aż tak źle jest z tą Pussycat????Widzę,że nie przepadacie za nią.A wracając do tematu to warto zobaczyć
1.Sekretne okno
2.Beksa
3.Donnie Brasco
4.Don Juan DeMarco
5.Sweeney Todd:demoniczny golibroda z Fleet Street
6.Rozpustnik
7.Charlie i fabryka czekolady
8.Piraci z Karaibów(ale pewnie już to obejrzałaś)
9.Marzyciel
buuchchachah oni sa po porsto do mmnie uprzedzeni bo robie bledy ort. i lobie rozowy kolor i lobie Britney!!! a oni sie nie maja z kogo smiac to sie smieja ze mnie!!! pewnie zazdroszcza czegos co sami by chceli miec! ale mnie tacy ludzie nie obchodza mamich w du*ie...... dzieks za odpowiedzI...................................***** xD
Czyżby tylko nasza dwójka pamiętała co się tu i na innych forach działo kilka miesięcy temu? xD.
Swoją drogą ma strasznie "pozytywne" komentarze na swoim profilu na YouTube^^
Hej, ja też pamiętam naszą Pussycat ;).
Pięknie się tu wypowiadała, szkoda że już nie ma jej tematów...a może są? Co, normalne prowadzenie bloga się znudziło, więc znów zaczynamy różowe życie prowokatorki? ;)
poprostu najczesciej bledy ort + rozowy + Britnej = Iq >80, ale sa i wyjatki, sam pare znam. no ale coz...wyjatki tylko potwierdzaja regule... a swoja droga moglby mi napisac co sie dzialo z nia pare miesiecy temu;]?
pzdr
http://www.filmweb.pl/szukaj/forum?sort=RECENT_MOST_REPLIES_FACTOR&user=975848&u serTopics=true&userReplies=true
Przejrzyj jej posty :). To powinno wystarczyć... Chociaż na forum Deppa niektóre tematy zostały chyba zablokowane...
Hej ;) Ja polecam zdecydowanie "Edwarda Nożycorękiego", "Jeźdzca bez głowy", "Sekretne okno", "Dziewiąte Wrota", "Z piekła Rodem" i "Żonę astronauty" ;D
zastanawiam się, co to za problem z tą pisownią... no bo przecież jak się pisze posty, to każdy błąd zostaje podkreślony czerwoną linią, której trudno nie zauważyć.Tak więc, pussycat, uszanuj naszą inteligencję i nie wciskaj nam takiego kitu :/