Johny jest moim ulubionym aktorem od wsumie niedawna...ale i tak sadze zejest genialny!!!!jest dokladnie dormalnym czlowiekiem a nie super gwiazda szpanujaca na lewo i prawo.....nie jest moze aktorem 1 krwi ale dla mnie nim jest i to w 100%!!!!!Jesli umre to aniol albo dabel ktory po mnie przydzie na wygladac jak on!!!!
Yhm... Yhm... Jest cudowny to prawda... Powinnam ci to skomentować, ale nie wiem, co pisać... Przez niego zapomniałam o Tommy Lee Jones'ie! To duży grzech... Myślałam, że do końca życia będę tylko siedziała przed telewizorem w ciepłych kapciach i oglądała filmy z nim w roli głównej... Później epizody i inne rzeczy... A zapomniałam o nim! Wszystko przez Johnnego! Co za cierpienie! On przełamał moje zacięcie do staruszków. Może i ma 41lat, ale nie mógłby być moim dziadkiem! W przeciwieństwie do... Wszystkich innych moich ulubionych aktorów.
Johnny jest przepiękny. Bardzo dobrze gra w filmach, a zwłaszcza w Donnie Brasco i Koszmarze z ulicy Wiązów. Kocham Cię Johnny! Mam nadzieję,że Ty mnie też!