Utalentowany aktor do tego nieziemsko przystojny :) pamietam, ze juz jako dziecko pokochalam go za "Edwarda Nozycorekiego" wielka rola :))
Madame, mówisz o tych tysiącach wirtualnych kont zakładanych przez Ciebie, celem podwyższenia pozycji Johna w Top100 (bo pamiętajcie, że to jedyny i słuszny cel naszej marnej egzystencji)? ;>
T.K zostań moja terapeutką ;)) Gdyby to były tysiące... ta liczba wzrosła już do miliona a ciągle Johnny nie jest na pierwszym miejscu :(((( Czuję że popadam w depresje!!!!!!!!
Ja mam jeszcze gorzej! Mam rozdwojenie jaźni i zakładam każdego dnia 10 kont i daję mu 10, po czym wieczorem mi odbija... zakładam następne 10 kont i daję mu 1! ;<
Ja mam najgorzej. Słysze wokoło tysiące głosów, które mówią mi- "Załóż kolejne konto...daj Deppowi 1." I zamiast 10 sypią mu się te nieszczęsne jedynki, a ja nie umiem inaczej, bo się boję, że nadejdą Inni... dziś mi np.: okno odsłonili... ;((
I powiedzieli, że wieczorem wrócą...
<nerwowo rozgląda się po pokoju>
A więc, jako forumowy terapeuta do spraw beznadziejnych stwierdzam, że wszyscy cierpicie na psychosomatyczne zaburzenia wizualne akustyczne, połączone niekiedy z irracjonalno-obsesyjnymi lękami, manią prześladowczą i czkawką. To tyle jako ekspert, a prywatnie... IDŹCIE SIĘ LECZYĆ, PSYCHOLE!!!!!!!
:D
T.K a przyłączysz się do tej terapii? Widzę u Ciebie jakąś nerwice połączoną z kompleksami i nienaturalną agresją... (wszystko to wywnioskowałam ze zdania "IDŹCIE SIĘ LECZYĆ, PSYCHOLE!!!!!!! ")
o jej, Twoja diagnoza się zgadza z moimi objawami ;D.
mania prześladowcza jest ;d
czkawka obudziła mnie w nocy ;d
lęk, no jest ;d
A mnie się czasami wydaje że siedzę przed kompem i piszę na najbardziej powalonym forum na świecie. Co z tym zrobić? xD
A czkawkę miałam wczoraj na religii i się pani nadgorliwa nawiedzona fanatyczna katolska katechetka ze mnie śmiała ;P
Szara, forum, to najlepszy dowód na o, że coś jest nie tak, a wiesz czemu? Bo przecież nie istnieje taka osoba jak Johnny Depp! Ten oto osobnik w czerwonej ramce, w lewym górnym rogu, który spogląda na Ciebie bacznie jest tak naprawdę wytworem naszej zbiorowej wyobraźni. A skoro go nie ma, to jak możesz pisać na jego forum? przecież to niemożliwe... :P
Jak nie istnieje?
MAM NIEZBITE DOWODY!!! FILMY Z TYM OTO OSOBNIKIEM.
Mogę reprezentować Pana D. w tej sprawie i dowiodę, że on istnieje!
Nie dam się! Już mi chcieli Św. Mikołaja podciągnąć pod wytwór chorej wyobraźni, ale nie ma tak łatwo!
Szara rzeczywistość, phi...
żadne tam filmy - to taśmy prawdy! najpierw Wałęsa, a teraz Depp. No co za kraj... na każdego coś znajdą ;]
emi, oczywiście, że nie jesteś sama! w każdej sekundzie na twoim jedzeniu, meblach i Tobie osiadają tysiące wirusów, grzybów i bakterii. Jednocześnie setki mikroorganizmów są w wodzie, która płynie z twojego kranu (o ile masz kran:P) a takie małe, mikroskopijne robaczki spacerują sobie swawolnie po tym, co cię otacza. Jednocześnie wszystko to (o, takie http://www.euromix.pl/img/klima/bakterie.jpg )pochłaniasz także oddychając i jedząc... mikrokosmos innymi słowy :) Tak więc nie wydaje Ci się, nie jesteś sama, czy teraz czujesz się lepiej?
Powiem Wam, że tu powinno pisać: zanim zajrzysz na to forum skonsultuj się z lekarzem bądź farmaceutą ale pod żadnym pozorem nie czytaj ulotki!
Boze. Uwielbiam go. On jest tak wspanialym aktorem, ze przy nim kazdy wymiata. Tyle filmow, a w kazdym gra inaczej, potrafi sie wcielic w kazda role. Jest po prostu THE BEST!!! Nie ma lepszego aktora od niego,a kazdy kto 'obok niego' zagra jest w jego cieniu. Obejrzalam z nim praktycznie wszystkie filmy, kazdy mnie zachwycil... Szkoda, ze stosunkowo malo osob go docenia.
Zle napisalam, ze kazdy aktor przy nim wymiata :P sorrr... Mialam na mysli, ze kazdy przy nim... hmm... no nie wiem :P no, ze jest gorszy od niego :P na powaznie.. a czemu niby nie ?
Po pierwsze- sama jesteś dziewczynką. Po drugie- nie przechodzi mi juz od 5 lat, wiec nie gadaj glupot. Jak czegos nie wiesz, to sie nie wypowiadaj.
Nie denerwuje Was fakt, iż osoby, które przyznają oskary patrzą na przeszłość aktora? (wiadomo, że Deppa nie była zbyt kolorowa, ale powinien dostać tą nagrodę za któryś z filmów reżyserii Tima Burtona, chociażby "Edwarda Nożycorękiego" lub "Jeździec bez głowy")?