Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 546 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Utalentowany aktor do tego nieziemsko przystojny :) pamietam, ze juz jako dziecko pokochalam go za "Edwarda Nozycorekiego" wielka rola :))

użytkownik usunięty
milk_shake

Chcesz o tym porozmawiać...? ^^

Ja chce ;p

T.K ja bym chciała porozmawiać ale o moim syndromie wielorakiej osobowości.

użytkownik usunięty
Madame

Madame, mówisz o tych tysiącach wirtualnych kont zakładanych przez Ciebie, celem podwyższenia pozycji Johna w Top100 (bo pamiętajcie, że to jedyny i słuszny cel naszej marnej egzystencji)? ;>

T.K zostań moja terapeutką ;)) Gdyby to były tysiące... ta liczba wzrosła już do miliona a ciągle Johnny nie jest na pierwszym miejscu :(((( Czuję że popadam w depresje!!!!!!!!

Madame

Ja mam jeszcze gorzej! Mam rozdwojenie jaźni i zakładam każdego dnia 10 kont i daję mu 10, po czym wieczorem mi odbija... zakładam następne 10 kont i daję mu 1! ;<

Astartte

Ja mam najgorzej. Słysze wokoło tysiące głosów, które mówią mi- "Załóż kolejne konto...daj Deppowi 1." I zamiast 10 sypią mu się te nieszczęsne jedynki, a ja nie umiem inaczej, bo się boję, że nadejdą Inni... dziś mi np.: okno odsłonili... ;((
I powiedzieli, że wieczorem wrócą...
<nerwowo rozgląda się po pokoju>

Lady_From_Burton_World

No to zapowiada się terapia grupowa xD

Madame

Wam wystarczy dobry psychiatra, a do mnie to chyba egzorcystę trzeba wołać... ;p

Hahahahahahaha xD
(Wiem, ciekawa wypowiedź ;P)

Harl

Hmmm...to miało być pod postem "Chcesz o tym porozmawiać? ^^"

milk_shake

takie tematy to przyszłość przyszłości!

użytkownik usunięty
milk_shake

A więc, jako forumowy terapeuta do spraw beznadziejnych stwierdzam, że wszyscy cierpicie na psychosomatyczne zaburzenia wizualne akustyczne, połączone niekiedy z irracjonalno-obsesyjnymi lękami, manią prześladowczą i czkawką. To tyle jako ekspert, a prywatnie... IDŹCIE SIĘ LECZYĆ, PSYCHOLE!!!!!!!

:D

T.K a przyłączysz się do tej terapii? Widzę u Ciebie jakąś nerwice połączoną z kompleksami i nienaturalną agresją... (wszystko to wywnioskowałam ze zdania "IDŹCIE SIĘ LECZYĆ, PSYCHOLE!!!!!!! ")

o jej, Twoja diagnoza się zgadza z moimi objawami ;D.
mania prześladowcza jest ;d
czkawka obudziła mnie w nocy ;d
lęk, no jest ;d

milk_shake

A mi czasami wydaje sie,ze nie jestem sama w pokoju <ale jestem O_o> hahaha co z tym zrobic? :P

milk_shake

A mnie się czasami wydaje że siedzę przed kompem i piszę na najbardziej powalonym forum na świecie. Co z tym zrobić? xD
A czkawkę miałam wczoraj na religii i się pani nadgorliwa nawiedzona fanatyczna katolska katechetka ze mnie śmiała ;P

użytkownik usunięty
Astartte

Szara, forum, to najlepszy dowód na o, że coś jest nie tak, a wiesz czemu? Bo przecież nie istnieje taka osoba jak Johnny Depp! Ten oto osobnik w czerwonej ramce, w lewym górnym rogu, który spogląda na Ciebie bacznie jest tak naprawdę wytworem naszej zbiorowej wyobraźni. A skoro go nie ma, to jak możesz pisać na jego forum? przecież to niemożliwe... :P

Jak nie istnieje?
MAM NIEZBITE DOWODY!!! FILMY Z TYM OTO OSOBNIKIEM.
Mogę reprezentować Pana D. w tej sprawie i dowiodę, że on istnieje!
Nie dam się! Już mi chcieli Św. Mikołaja podciągnąć pod wytwór chorej wyobraźni, ale nie ma tak łatwo!
Szara rzeczywistość, phi...

użytkownik usunięty
Lady_From_Burton_World

żadne tam filmy - to taśmy prawdy! najpierw Wałęsa, a teraz Depp. No co za kraj... na każdego coś znajdą ;]

Proszę Cię T.K. ciiiiiiiiiiicho, bo jeszcze jakiś IPN się do niego dobierze... ;p

użytkownik usunięty
milk_shake

emi, oczywiście, że nie jesteś sama! w każdej sekundzie na twoim jedzeniu, meblach i Tobie osiadają tysiące wirusów, grzybów i bakterii. Jednocześnie setki mikroorganizmów są w wodzie, która płynie z twojego kranu (o ile masz kran:P) a takie małe, mikroskopijne robaczki spacerują sobie swawolnie po tym, co cię otacza. Jednocześnie wszystko to (o, takie http://www.euromix.pl/img/klima/bakterie.jpg )pochłaniasz także oddychając i jedząc... mikrokosmos innymi słowy :) Tak więc nie wydaje Ci się, nie jesteś sama, czy teraz czujesz się lepiej?

Powiem Wam, że tu powinno pisać: zanim zajrzysz na to forum skonsultuj się z lekarzem bądź farmaceutą ale pod żadnym pozorem nie czytaj ulotki!

Madame

Ja nigdy nie czytam ulotek, ani instrukcji. Są niestrawne...

Lady_From_Burton_World

Ja też. Wszystko robię metodą prób i błędów (z naciskiem na to drugie)

Astartte

Ale tak zawsze, czy tylko na forum?...

Gehenn

Ja zawsze.

Lady_From_Burton_World

No to fajnie.

Śmiesznie.
Prawda?

A ile widzisz palców, Lady?

Gehenn

U pierwszej, drugiej czy trzeciej ręki?

Lady_From_Burton_World

Najlepiej u czwartej. Albo u nogi... którejś, jak wolisz.

W końcu dowiedziałam sie jak wygląda prawda :P Czyli teraz powinnam się smiać czy płakać?

użytkownik usunięty
milk_shake

Polecam śmiech przez łzy ;)

Dodam jeszcze, że mam kran :D

...........

milk_shake

Boze. Uwielbiam go. On jest tak wspanialym aktorem, ze przy nim kazdy wymiata. Tyle filmow, a w kazdym gra inaczej, potrafi sie wcielic w kazda role. Jest po prostu THE BEST!!! Nie ma lepszego aktora od niego,a kazdy kto 'obok niego' zagra jest w jego cieniu. Obejrzalam z nim praktycznie wszystkie filmy, kazdy mnie zachwycil... Szkoda, ze stosunkowo malo osob go docenia.

_Em

Ty tak na poważnie? Mam nadzieję, że to ironia ;)

Lady_From_Burton_World

Zle napisalam, ze kazdy aktor przy nim wymiata :P sorrr... Mialam na mysli, ze kazdy przy nim... hmm... no nie wiem :P no, ze jest gorszy od niego :P na powaznie.. a czemu niby nie ?

_Em

To niezdrowa ekscytacja. Szczerze odradzam ;p

Lady_From_Burton_World

Wszystko co niezdrowe z reguły najlepiej smakuje ;)

_Em

miałas na myśli, że każdy inny aktor przy nim wymięka :)

milk_shake

najlepszy aktor-ależ oczywiście,jako mogło by być inaczej...niedługo Ci przejdzie dziewczynko

shadowcat_alis

Lubisz Draculę? Już Cię lubię ;p

shadowcat_alis

Po pierwsze- sama jesteś dziewczynką. Po drugie- nie przechodzi mi juz od 5 lat, wiec nie gadaj glupot. Jak czegos nie wiesz, to sie nie wypowiadaj.

_Em

chyba pójdę płakać do kąta...

shadowcat_alis

ale ja Cie nie lubię

un_soleil

dziękuję

shadowcat_alis

Nie denerwuje Was fakt, iż osoby, które przyznają oskary patrzą na przeszłość aktora? (wiadomo, że Deppa nie była zbyt kolorowa, ale powinien dostać tą nagrodę za któryś z filmów reżyserii Tima Burtona, chociażby "Edwarda Nożycorękiego" lub "Jeździec bez głowy")?

użytkownik usunięty
ulterior_dreamer

"Nie denerwuje Was fakt, iż..."

Nie, wiesz... nie bardzo

mnie też jakoś niespecjalnie

shadowcat_alis

No wiecie, przynajmniej nie założyła oddzielnego tematu...

milk_shake

Zabawne jesteście z tym zakałdaniem kon. Oczywiscie pozytywnie. Nie kumam tylko tego dawania mu jeden.
Johnny jest boski. Polecam piosenke "Johnny Depp You Deep". Na Youtubie.
:)