Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Praktycznie to nie wiem, czy jeszcze dużo takich ról zostało, bo Johnny miał to szczęście, że wcielił się w najbardziej różnorodne charaktery, których większość aktorów mogłaby mu pozazdrościć (co świadczy o jego wszechstronnym talencie). Ale ja chciałabym go jeszcze ujrzeć np. w roli lekarza, odkrywającego jakiś spisek zagrażający życiu pacjentów (fajnie by wyglądał w białym kitlu ;) ), choć muszę stwierdzić, że najlepiej radzi sobie w rolach ekscentryków i indywidualistów.

koa222

śmiesznie by było zobaczyć Johnnego w telenoweli brazylijskiej <lol2>

hanson

hanson: zgadzam się z Tobą haha...

Hmm...Depp w roli lekarza to by było ciekawe hyhy :))

Ulcia_6

Johnnego w telenoweli typu eee ,,Moda na sukces'',grał by tam kolejnego kochanka Brooke...BUHAHAHA

Bodysnatchers

No nie wiem... może rzeczywiście telenowela to dobry pomysł ;D. Ale ja mam inny - rola tłuściocha, który tylko siedzi i je ;P. Nie wyobrażam sobie tego... ;)

hanson

Chyba oszalałaś- broń Boże oraz Bogu dzięki, że Johnny by na to raczej na pewno nie poszedł...

koa222

Może jakiś film akcji typu Die Hard. W roli twardziela takiego jak Bruce Willis czy Sylvester Stallone jeszcze Deppa nie widziałem. A, że filmy akcji lubię, to chciałbym go zobaczyć w takim filmie.

koa222

jakiś czas temu chodziły słuchy, że ma zagrać Freddiego Mercury'ego w filmie biograficznym o nim... Jakoś to ucichło... Wiecie coś o tym? Ja bardzo chciałabym zobaczyć Johnny'ego jako Freddie'go. Myślę, że Johnny świetnie poradziłby sobie w tej roli. Zresztą, kto inny, jak nie Johnny? :)

AsRaindropsFell

Nom też coś słyszałam...

koa222

A ja chetnie zobaczyłabym go np. w Titanicu zamiast Leonardo DiCapri'a. Szkoda, że to nie on zagrał wtedy, a byl tego bliski... Chociaz wiecie...mile widziany byłby w kazym fimlmie...;)

Celestial_2

Jak dla mnie Johnny to urodzony wampir(na ten pomysł już ktoś wpadł...). Bela Lugosi forever!... ...

Celestial_2

Nie nie, właśnie za Titanica uwielbiam Leo! I myślę, że to idealna rola dla niego. No ale każdy ma własne zdanie więc szacuneczek :)

koa222

Hm... może jakiś seryjny morderca? Ale taki kompletnie bez serca, który zabija każdego kto mu się nawinie... Nie wiem dlaczego, ale lubię patrzeć jak Johnny kogoś morduje (moja choroba psychiczna się odzywa:)...

koa222

Depp już zagrał w wszystkim. Teraz czas na emeryturę..

Cattheriine

o zadnej emeryturze nie ma mowy, nie gral jeszcze ksiedza i zolwia ninja

kasanova

Ja chciałabym zobaczyć "Deppa" w "Nieustraszeni Bracia Grimm" w sumie miał tam zagrać, ale wybrali jakiegoś innego aktora... :( Pzdr. :*

Punky_3

a jabym go jeszcze zobaczyła w roli psychicznie chorego lekarza psychiatry...niezle wyzwanie,buhaha

Bodysnatchers

jako terroryste, porywacza, itp. bo ja uwielbiam takich ludzi <znaczy w filmach i książkach> ;))

kamilakamila

A ja bym chciała go zobaczyć w przezabawnej komedii. Takiej na której 'zrywa się boki'ze śmiechu.
Brakuje mi takiej roli w filmografii Johnnego.

sita83

To obejrzyj Private Resort z 85 roku;];]

koa222

Hmm, ten pomysł z lekarzem jest super ;p [kocham seriale i filmy medyczne same w sobie, a jeszcze gdyby tam Johnny.. łał]

Taa, w rolach ekscentryków czuje się jak w drugiej skórze, to widać na ekranie, ale zawsze może zagrać lekarza ekscentryka. ^^

calin_a

Widzialam Private Resort ale chodzi mi o nieco "świeższą" rolę :p

koa222

Ja bym go chciała zobaczyć w roli wampira albo diabła... :D

xXWronQaXx

skoro mowa o roli lekarza to może Johnny w serialu "ostry dyżur"????:);)

hanson

Jak dla mnie to mógłby zagrać jakiegoś mordercę albo psychopatę ale takiego naprawdę złego, bo jak dotąd to w żadnym filmie nie miał złej do szpiku kości postaci, nawet Mort, chociaż własną żonę łopatą zabił ;). Z drugiej strony jak Johnny weźmie się za jakiś thriller to albo z tego komedia wyjdzie, albo wszyscy będą mu kibicować ;)

Lady_From_Burton_World

A w Titanicu go nie widzę- zbyt komercyjne. Poza tym Leo był idealny ;)

Lady_From_Burton_World

Winona, Johnny ma chyba za duży potencjał dobra w zapasie, dlatego jego postacie, nawet jak są złe, wzbudzają sympatię widza.

sita83

może w roli jakieejś fajnej laski ? ? ?

BradMan

Fajną laskę zagrał w Zanim Zapadnie Noc no i jeszcze w Ed Wood też nieźle wyglądał.....