Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 825 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Czesc. Witam wszystkich zgormadzonych. Chcialem zapytac czy ktos z was uwarza ze jest podobny do Johnnego. Ja uwarzam ze jestem. Pod bardzo wieloma wzgledami. podobnie jak on jestem artysta, mam jak on piwne oczy. A czy wy widzicie jakies podobienstwo?

Do Foxiego. Raczej tak nie sadze, poniewaz moje podobienstwo do johnego jest minimalne. ;]

Ty sobie jaja robisz, czy jesteś świrem? Bo innej opcji nie widzę...

Polusia

no bez kitu ty chyba myślisz ze zaraz bedziemy cie ubustwiać człowieku zastanów sie co mówisz bo zdycham ze smiehu haaaaaaaaaaaa

BK_201

z kad ty sie wziołeś na tej stronie przyleciałeś z marsa bo ci sie tam nudziło i nie masz z kim gadać haaaaaaaaaa

BK_201

Tylko bez takich Molly bo ranisz moje uczucia ;]

Plama_z_Majonezu

Może ma kompleksy i szuka dziewczyny. Myśli, że jakąś tak złapie. Daj sobie spokój! Wolność górą! ;P

Polusia

Calkowicie sie zgadzam. lachona jusz mam wiec nie ma obaw.

Plama_z_Majonezu

Ktoś kiedyś powiedział: na świecie są ludzie i parapety...
Bez komentarzy...

Polusia

Stołki i taborety tesz są.........................

Plama_z_Majonezu

haki i wieszaki też są... :)

madzia06

Dobrze ale chcialbym jak w temacie. Co macie z Johnny'ego Deppa.

Plama_z_Majonezu

Musztarda majonez czy też ketchup jeden pieron... Słuchaj ja mam podstawowe pytanie... Czy Ty jesteś głupi czy z policji?:| Bo jak czytam te Twoje komentarze to normalnie żal dupe ściska:| Zastanów się co piszesz:|

Oh... napisałam nie na temat... ojejku:(

Plama_z_Majonezu

hahaha:) ja jestem też takim świrem, a pozatym mam takie same oczy kolor wlosów i karnacje (taką nie jasną i nie ciemną:P:)

Aleksjae

Johnny ma ciemne włosy, ciemne oczy i śniadą karnację... Cholera, jak cała masa ludzi na tym świecie! Ja też! I co? Wyglądam jak Johnny?! To już jakaś obsesja... Dodam, że mi też się krzywo okulary na nosie układają i uśmiecham się w podobny sposób... Super, nie?
To mi odbiera wiarę w wyższość człowieka nad innymi gatunkami...

Polusia

A ja mam brązowe oczy, czarne włosy, wąsy, okulary, takie same ubrania jak Johnny, taki sam nos, Vanessę za żonę, urodziłam się w 1963r. w Kentucky, znak zodiaku, zainteresowania, talanty, głos, usta, dłonie, wzrost, wagę, wszystko to samo, i KTO mi teraz powie, że nie jestem do niego najbardziej podobna na świecie, HĘ? Hihihihihihi!

sperma

ech... odwala wam ludzie, tyle powiem ;]

maga89

Sperma twoje posty mnie rozwalaja- jestes swietna xD

Astartte

ale sperma nie masz takiego pieprzyka przy ustach jak on! hahaaha... wiec jestes podobna do dupy a nie do johnnego!!!

eggy

Co Ty tam wiesz! Johnny nie ma pieprzyka (ale za to nie przyznałam się, że mój włos na lewej skroni rośnie w drugą stronę, więc w sumie na jedno wychodzi :))