Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

W którym filmie Johnny Wam się najbardziej podobał? Nie chodzi mi o kreację postaci (za szeroki temat i pewnie już był;)), ale o sam WYGLĄD.

Jak dla mnie Johnny ZAWSZE wygląda zabójczo, ale jeśli miałabym wybierać, to chyba obstawiam... "Czekoladę" ;)

Eruaniel

Uważaj bo zaraz uaktywnią się osoby,które są wielbicielami tylko i wyłącznie jego talentu:) Oczywiście w wiekszej mierze uwielbiam go za jego talent i za postaci,które potrafi tak świetnie przedstawić ale przyznaje ma coś w sobie;) I nie przeczę,że jest przystojny.

Co do tematu moim typem jest Axel z Arizony Dream, Sam z Benny & Joon,a jako Don Juan DeMarco jest poprostu cudowny;)
No i myślę,że nieźle wyglądał w Cry-baby,Żonie Astronauty,Marzycielu :D Kurcze moja lista się chyba nie skończy ;)Nię będę więcej wymieniać hehe. Pozdrawiam!

Joasia16

Joasiu miałaś na mysli osoby takie jak ja? Spokojnie...

...ja zmieniam postawę, zamieniam się w grzeczną, pilną i mile nastawioną do wszystkich forumowiczów i postów dziewczynę ;)

Odpowiem Ci moja droga na Twoje pytanie :)

Ahhhh...nasz Johnny, Johnny gdzie on to ładnie wyglądał...pomyślmy...a!, wiem!... no więc moja lista oczywiście jest b. długa ale postaram się ją skrócić do minimalnej wielkości...

Człowiek, który płakał, Piraci z Karaibów, Jeździec bez głowy.

Pozdrawiam!!! ;* ;* ;*

nie wierze sama sobie ;)

Anastazja_2

Przepraszam Was, że piszę drugi post pod rząd, ale chciałam zastrzec, że mój post to nie żadna ironia tylko najprawdziwsza prawda!

how nice ;-)

pozdrawiam!!! ;* ;* ;*

Anastazja_2

Droga Anastazjo nie miałam na myśli Cibie tylko ogół;))

Joasia16

Oj to dobrze, bo ja nie zaliczam się nigdy do ogółu ;-) ;*

Anastazja_2

Droga Anastazjo nie miałam na myśli Ciebie tylko ogół;))

Joasia16

"Gnijąca panna młoda"

Eruaniel

A według mnie najlepiej wyglądał w Sekretnym Oknie ;)

cathi

Don Juan DeMarco, Piraci z Karaibów, Benny i Jonon...W sumie w każdym wygląda świetnie ;), nawet jak ma przez cały film przyklejony uśmiech jak w Ed Woodzie ;)

Eruaniel

jezdziec bez glowy i marzyciel:):):) zreszta on zawsze wyglada zabojczo:D:D

Eruaniel

DOn Juan DeMarco ! Jak oglądam ten film to mdleje hehe :) <3

Gosiak_91

W Piratach z Karaibów :D Mi się tam podobał :D I jeszcze w "Czekoladzie" i w "Benny&Joon".

lizzie

ja identycznie jak Lizzie(pozdrawiam)xdD

kamilakamila

Don Juan de Marco i Czekolada:)Moje typy:)

użytkownik usunięty
Karolcia_28

Johnny Depp jako Jack Sparrow i nic tego nie pobije xD

Ale podobał mi sie również w "Benny & Joon" i w "Blow" i w <tu wszystkie filmy Johnnego> ;p;p;p

Piraci z Karaibów, Benny i Joon, Don Juan, Jeździec bez głowy.

martamar16

a mnie się najbardziej podobał w "Actors Studio" tak idealnie... a tak bardziej do tematu to "Benny&Joon" "Człowiek który płakał" "Dziewiąte wrota"

Eruaniel

Trudno wybrac, naprawde trudno.. ale ostatnio "Benny & Joon"... ;)

Eruaniel

A mnie najbardziej podoba się w Beny i Joon Z piekła rodem noi genialnie wygląda w Sweeney Todd'zie (tak ....przerażająco)

pingwinek1

No tak, w "Sweeney Toddzie" Johnny wygląda super ;). Nie wiem czemu, ale ta rola trochę kojarzy mi się z "Edwardem Nożycorękim". Na dodatek świetnie śpiewa :) ale to już nie na temat

Lady_From_Burton_World

Hm. Pomijając fakt, że Johnny praktycznie w każdym filmie wygląda świetnie to moim faworytem jest jednak Sam z "Benny i Joon" oraz kapitan Jack Sparrow. ;-)

Eruaniel

Ja obstawiam na wygląd Johnnego z Czekolady i Sekretnego okna. Wyglądał cudnie...

agulinek

No i oczywiście w Benny and Joon... Tam wygladał zabujczo grając Sama...

agulinek

A ja do swoich typów muszę dopisać jeszcze Walkera z Beksy...po prostu oczarowała mnie ta postać:)