Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Czy ktoś z szanownych forumowiczów posiada film ''Slow Burn'' oraz film ''Odważny''??? Będę też wdzięczny za info skąd można owe filmy pobrać. Obrałem sobie za cel obejrzenie wszystkich filmów z Johnem Christopherem II Deppem, a wyżej wymienione są trudne do zdobycia. HELP ME !!

piotrek_majes

Odważnego znalazłam na emuli ;)

NonaT

odważnego można spokojnie ściągnąć, a co do slow burn to czytałam gdzieś że
za dużo Johnnyego Deppa to tam nie ma, a sam film jest dosyć kiepski, ale w sumie też chciałabym go oglądnąć, ale nie mam pojęcia skąd go dostać;>

alynka_xD

Ściągnij se torrenta, pobierz napisy z www.napisy.info!Na torrencie na 100% jest Odważny(bo mam) a ten drugi to nie wiem, ale powinien!

_Tanya_

No niby jest na torrencie, tylko że takie źródło że nie wiem czy się w ogóle ściągnie.

piotrek_majes

"Odwaznego" kupilam w Realu za 9.99 zl ^^

Astartte

Sama szukam Slow Burn już od dawna..... przeglądnęłam torrenty i nie znalazłam :/ myślę, że z tym filmem może być problem, a nawet jeśli film sie z najdzie to o napisy będzie jeszcze trudniej :/ choć dla nie to akurat nie jest problem :)

Karola

Mam Odważnego z torrenta ,nawet mi(osobie,która się nie zna na kompach, a tym bardziej programach) udało się ściągnąć ten program i od razu znależć Odważnego,tylko trzeba naturalnie ang.tytuł wpisać:DThe Brave

piotrek_majes

pobrac można przez każdy program: ares, emule...
a kupić można na allegro, przynajmniej "Odwaąnego"- nawet dzisiaj widziałam:)