Nie wiem czy wiecie ale Johnny w tym roku przybył na rozdanie Złotych Globów nie jak nominowany, ale jako wręczający...
Tu którki filmik z tej uroczystości
http://www.youtube.com/watch?v=sTBLYowmIIM&feature=related
i tak, na tej całej "imprezie dla emerytów", najlepszą przemowę wygłosiła Kate Winslet...
... http://pl.youtube.com/watch?v=naOHcjajtp8 .
Pojawił się jak sądzę dlatego że rok temu w tej samej kategorii dostał złotego globa za Sweeney Todd.:))))
racja co do przemowy Nolana...
... http://pl.youtube.com/watch?v=o1wz_adwPW0 .
I wiem, że to nie forum Ledgera, więc bez pretensji i oskarżeń!! ;00
Nie wydaje wam się. że Johnny był jakiś dziwny? Odniosłam wrażenie, jakby miał coś z głosem. No i prawie w ogóe sie nie uśmiechał, a nominacje wyczytywał "ot tak", bez emocji.
Właśnie, te jego wyczytywanie to było coś w stylu- "Jestem tu z przymusu, dam tą nagrode i się ode mnie odpier..."
Na Oscarach był uczesany, a tu wyglądał jakby wstał z łóżka przed chwilą ;p
...i właśnie ubiór Deppa i jego stosunek do taki imprez, to kolejny argument, przemawiający za tym, że jest wyluzowany i ma w dupie co i kto o nim sądzi. Osobiście też mam w dupie co i kto o mnie sądzi (i wcale nie wyszło mi to na dobre, a nawet NIE na złe).
Choć Depp często nie bywa uczesany i "przylizany" (w przeciwieństwie do "Cry-baby"), to ubóstwiam (tak, ubóstwiam!!), jego styl. I go naśladuje...
...może nie w całości, bo uczesać to się trzeba na raz na jakiś czas.
więcej błędów językowych się nie dało?!?!?!
...nie wiem, jak ja napiszę tą maturę i zaczynam gadać sama do siebie ;00
To ja go właśnie naśladuje w nie czesaniu, to znaczy moje włosy go naśladują bo czy je czeszę czy nie i tak zawsze wyglądają na nie uczesane.
włosy włosami, ale w tym garniaczku czy cokolwiek to jest jest tak nienaturalny, że jako estetka czuję się zniesmaczona...
co by mu zrobili gdyby pojawił się w jeansach i skórzanej kurtce??? no co??
o cała śmietanka się zebrała ,nawet Meryl! chyba se pobiorę.A Johnny wyglądał ładnie,tylko jakoś nie przepadam za jego zachowaniem na żywo(wywiady,nagrody,gale itd....).Luj
Kurde, ja chyba ślepa jestem...
Cały ten filmik zastanawiałam się co mi przeszkadza w Johnnym...
Teraz już wiem, ze to ten cholerny garnitur!!!
Johnny, nie daj się więcej! Walcz, gryź, bij, ale nie zakładaj już nigdy garniturów (do których ja osobiście mam wstręt, normalnie ŻADNEMU facetowi to nie pasuje!!! Aż szkoda ich oglądać w tym czymś...).
Morgana nie martw się, ty i Depp nie jesteście sami z tym problemem ;). Moje włosy to dopiero koszmar, bez prostownicy się na ulice wyjść nie da ;p
mówcie mi Kolumb... ;P
marynarka i rozchłestana koszula super, ale to coś, co ma na globach to takie pingwińskie
... jakie to kręcące...
pisałam już, że wyjdę za niego za mąż jak się przekręcę...
w sumie to obu bym załapała....
grafik by się zrobiło...
matko Kurt... zdradziłam kurta...!!!
czuję się jak szmata do podłogi
Nie martw się, on Ci wybaczy ;)...
A z Mickiewiczem będziesz się po cichu umawiać na czytanie wierszy ;p
Wiedz, że ja mam gorzej, a raczej będę miała po tej drugiej stronie, bo Fredek to jakoś tak za dziewczynami nie przepadał ;p ;)
Optymistyczny akcent na koniec ;)
I znów się robi nudnoooooooooooooooooooooo na tym forum :(. Słońce i Edzia- gdzie wy się podziewacie???
powróciwszy do tematu ubioru Johnny'ego: mnie się podobało jak wystąpił na rozdaniu Złotych Popcornów :)