Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 546 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Nie wiem czy wiecie ale Johnny w tym roku przybył na rozdanie Złotych Globów nie jak nominowany, ale jako wręczający...
Tu którki filmik z tej uroczystości
http://www.youtube.com/watch?v=sTBLYowmIIM&feature=related

lawa_3

hm nie wiedziałam ;p to fajno ;D <krótki>

millcia

i tak, na tej całej "imprezie dla emerytów", najlepszą przemowę wygłosiła Kate Winslet...

... http://pl.youtube.com/watch?v=naOHcjajtp8 .

ulterior_dreamer

świetne filmiki , dobrze , że się pojawił ;>

Anheles

Pojawił się jak sądzę dlatego że rok temu w tej samej kategorii dostał złotego globa za Sweeney Todd.:))))

ulterior_dreamer

Christopher Nolan wygłosił wzruszającą przemowę na temat Heatha...

edekL

A Johnny znów sie nie uczesał... ;p

Lady_From_Burton_World

No a kiedy on się czeszę. :)))

edekL

racja co do przemowy Nolana...

... http://pl.youtube.com/watch?v=o1wz_adwPW0 .

I wiem, że to nie forum Ledgera, więc bez pretensji i oskarżeń!! ;00

lawa_3

Nie wydaje wam się. że Johnny był jakiś dziwny? Odniosłam wrażenie, jakby miał coś z głosem. No i prawie w ogóe sie nie uśmiechał, a nominacje wyczytywał "ot tak", bez emocji.

donis

Właśnie, te jego wyczytywanie to było coś w stylu- "Jestem tu z przymusu, dam tą nagrode i się ode mnie odpier..."

Na Oscarach był uczesany, a tu wyglądał jakby wstał z łóżka przed chwilą ;p

Lady_From_Burton_World

Bo może wstał właśnie z łóżka, he ,he,he, kto to wie.:)))))

MorganaBlackcat

...i właśnie ubiór Deppa i jego stosunek do taki imprez, to kolejny argument, przemawiający za tym, że jest wyluzowany i ma w dupie co i kto o nim sądzi. Osobiście też mam w dupie co i kto o mnie sądzi (i wcale nie wyszło mi to na dobre, a nawet NIE na złe).

Choć Depp często nie bywa uczesany i "przylizany" (w przeciwieństwie do "Cry-baby"), to ubóstwiam (tak, ubóstwiam!!), jego styl. I go naśladuje...

...może nie w całości, bo uczesać to się trzeba na raz na jakiś czas.

ulterior_dreamer

więcej błędów językowych się nie dało?!?!?!

...nie wiem, jak ja napiszę tą maturę i zaczynam gadać sama do siebie ;00

ulterior_dreamer

To ja go właśnie naśladuje w nie czesaniu, to znaczy moje włosy go naśladują bo czy je czeszę czy nie i tak zawsze wyglądają na nie uczesane.

użytkownik usunięty
MorganaBlackcat

włosy włosami, ale w tym garniaczku czy cokolwiek to jest jest tak nienaturalny, że jako estetka czuję się zniesmaczona...

co by mu zrobili gdyby pojawił się w jeansach i skórzanej kurtce??? no co??

Dobrze by było , n ale zawsze może się też pojawić w szortach, bo tego to chyba jeszcze nie było.

MorganaBlackcat

o cała śmietanka się zebrała ,nawet Meryl! chyba se pobiorę.A Johnny wyglądał ładnie,tylko jakoś nie przepadam za jego zachowaniem na żywo(wywiady,nagrody,gale itd....).Luj

_Tanya_

Kurde, ja chyba ślepa jestem...
Cały ten filmik zastanawiałam się co mi przeszkadza w Johnnym...

Teraz już wiem, ze to ten cholerny garnitur!!!

Johnny, nie daj się więcej! Walcz, gryź, bij, ale nie zakładaj już nigdy garniturów (do których ja osobiście mam wstręt, normalnie ŻADNEMU facetowi to nie pasuje!!! Aż szkoda ich oglądać w tym czymś...).

Morgana nie martw się, ty i Depp nie jesteście sami z tym problemem ;). Moje włosy to dopiero koszmar, bez prostownicy się na ulice wyjść nie da ;p

użytkownik usunięty
Lady_From_Burton_World

mówcie mi Kolumb... ;P

marynarka i rozchłestana koszula super, ale to coś, co ma na globach to takie pingwińskie

marynarka i rozchłestana koszula... takie to Mickiewiczowskie ;p

użytkownik usunięty
Lady_From_Burton_World

... jakie to kręcące...

pisałam już, że wyjdę za niego za mąż jak się przekręcę...

Za Mickiewicza? Ja myślałam, że ty bardziej za Kurtem... :)

użytkownik usunięty
Lady_From_Burton_World

w sumie to obu bym załapała....
grafik by się zrobiło...

matko Kurt... zdradziłam kurta...!!!

czuję się jak szmata do podłogi

Nie martw się, on Ci wybaczy ;)...
A z Mickiewiczem będziesz się po cichu umawiać na czytanie wierszy ;p
Wiedz, że ja mam gorzej, a raczej będę miała po tej drugiej stronie, bo Fredek to jakoś tak za dziewczynami nie przepadał ;p ;)

użytkownik usunięty
Lady_From_Burton_World

bo był mądry

Optymistyczny akcent na koniec ;)

I znów się robi nudnoooooooooooooooooooooo na tym forum :(. Słońce i Edzia- gdzie wy się podziewacie???

użytkownik usunięty
Lady_From_Burton_World

sprawdz pod łóżkiem

(ewentualnie w. ) hehe

Może na głównym przynajmniej się tam wybierali,Na piratach zdaje się że już byli.:))))

MorganaBlackcat

powróciwszy do tematu ubioru Johnny'ego: mnie się podobało jak wystąpił na rozdaniu Złotych Popcornów :)

użytkownik usunięty
eM_Barrie

jakoś tak... goło... znaczy wiesz... normalnie... znaczy ja lubię jak rozchłestana koszula wychodzi tu i tam, bandana wystaje z kieszeni, wisiorki, paciorki i te sprawy się walają...

a na popcornach ... normalnie... (chociaz lepiej niż na Globach;))))