Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 546 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

...poprzez wiele gazet "filmowych" został wrzucony z aktorami typu Orlando Bloom, czy też W. Miller do jednej beczki i przez to z dnia na dzień powyrastały jego fankluby zakochanych fanek, blogi-srogi itd. Niestety, ale zamiast powagi jaką ma Nicholson, Spielberg, czy Brando (która mu sie całkiem należy), został jakimś przesłodzonym chłoptasiem, który jest w ulubionych obok Kożuchowskiej i Zaca Efrona. I to mnie denerwuje. Kropka.

el_Polaco

fakt że nie powinno sie ich porównywać ale czy to kolejny temat o przesłodzonych fankach?? jeśli tak to już jest nudne i było przerabiane 1000-ce razy na tym forum jak na razie nie ma tu żadnych przynajmniej ja nie widze wieć po co poruszac poraz kolejny tą kwestie bo jak narazie ludzie którzy zakładają takie tematy to robią wiecej szumu niż one i bardziej zaśmiecają forum(pod warónkiem że to o fankach)i to jest szczerze wkurzające !!! Ale jak już to minie miesiąc i znajdą sobie nową osobe i kropka!!!

Agata17u2

No wiecie... Jack Nickolson, czy Al Pacino itp. są już trochę w podeszłym wieku... Która nastolatka się by w takim zakochała [bez obrazy]? Od razu transparenty i tekściki "Koffam Cię Jack" itp.. Niektóre nastolatki nie zdają sobie sprawy, że taki Johnny Depp ma 45 lat. Same wypowiadały się tu na forum, że "Johnny ma pewnie 30 lat" :P.
Ale zakochać się można, to nie jest zabronione!
[ja się w aktorach nie bujam jakby co] :)

Miley27

no niewiem ale Al Pacino pomimo swojego wieku jest całkiem przystojny :)to taka moja sugestia.. ale wiem ze pewien przedział wiekowy stwierdzi inaczej ;p

Agata17u2

el Polaco odpowiedział bym na twojego posta ale masz starsznie pojeb*nego nicka

un_soleil

To już nic nie mówię na temat twojego ruskiego ;p

użytkownik usunięty
el_Polaco

No i co z tego?

to co zawsze, gówno

użytkownik usunięty
un_soleil

jak gówno, to nie tu tylko w WC...

Tak na marginesie - to nie była odpowiedz na twojego posta :/

no i?

użytkownik usunięty
un_soleil

No i jak nie mówiłam do Ciebie, to po co się odzywasz?

użytkownik usunięty
el_Polaco

a co to kur...a jest Zac Efron????

użytkownik usunięty

Efron to nieudany produkt Hamerykański, którego celem było zawojowanie światowej kinematografii za pomocą High school musical. Niestety plan się nie powiódł, ponieważ okazało się, że publiczność poza wyglądem wymaga od aktora odrobiny talentu...
i tak oto nasz "ulubiony" aktor, Zack popadł w niełaskę i skończył sprzedając się tanio na plakatach w "Bravo"

Ja mam inną teorię na temat- co to jest Zac Efron?

"1.Zac Efron- powiedzmy aktor i powiedzmy piosenkarz. Gwiazda HSM i artykułów w Bravo. Ostatnio zarzucany plotkami, że jest gejem. To chyba przechodzi każdy ulubieniec tłumów (patrz Wentylator Miller), który braki w talencie nadrabia wyglądem. A nasz Zacuś nadrabia ze szczególną troską- rzęski maluje, podkręca zalotnie, nosek przypudruje, błyszczykiem tez nie pogardzi. Pięknie. Mogę się założyć, że do restauracji chodzi z torebką, a po 15 minutach biegnie do łazienki, by zobaczyć, czy się mascara nie rozmazała... "

Lady_From_Burton_World

uważam, że Depp nie ma w tej grupie nic do szukania, ale i wrzucanie Efrona z Millerem do jednego wora nie jest w porządku. Miller to normalny koleś, który zagrał w serialu, po którym nikt się nie spodziewał, że zostanie takim hiciorem. Koleś się nie afiszuje, więc nie wiem po co ta agresja typu Wentylator. Myślę, że każdy z nas, kto ogląda seriale, ma jakiś swój ulubiony i gloryfikuje bohaterów/aktorów. To normalne.

Binula

Wiem, w sumie teraz nic o niego nie mam, ale kiedyś trochę mnie denerwowała ta presja na niego- w każdym Bravo i innym szmatławcu wychwalano go pod niebiosa itd...
Ok, skreślcie "wentylatora" i będzie tak jak trzeba ;)

Lady_From_Burton_World

swoją drogą- bardzo podoba mi się Twój nick:-)

Binula

Mój? Dzięki :). Niestety- ma mały błąd, powinno być "Burton's world" z tego co wiem, ale nie chciało mi tego zaakceptować.

Lady_From_Burton_World

zgadza się, powinien być apostrof, ale i tak jest oryginalny:-)

el_Polaco

Aha. To ja napiszę.
Fajnie.
Tylko to mnie wcale nie interesuje.