moja babcia...
wiesz na to wygląda ^^ głosujem na najgłupsze pytanie na tym forum xD zwyciesca dostanie pęczek bananów!
Tak było cudowne, na twoim poziomie. To pytanie skłoniło mnie do refleksji nad sensem ludzkiej egzystencji.
no dokładnie.
teraz w nocy nie bede mogła spać, tylko bede rozważac to zagadnienie:
"kto chodzi na zebrania(cokolwiek to znaczy) w domu Deppa? no kto???
Boże dopomóż mi rozwiązac tą zagadke!! jak się nie dowiem to się
potneeee!! powiesze sie nitce!!! rzuce sie z dywanu na parkiet!!"
:P
a zatem..jaki jest sens mojego zycia, skoro nie wiem kto chodzi na
jakies zebrania w domu Johnnego????
chodzi mi o wywiadówkę w szkole . nie rozumiem was , wy zadajecie DUŻO bardziej IDJOTYCZNE pytania i co nikt was za to nie obraża.
A tak wogóle to może POTNIJ SIĘ SUCHĄ BUŁĄ....
a jakie pytania zadajemy??????
"IDJOTYCZNE"?Jak już to "IDIOTYCZNE".
suchą bułą, to Ty sie możesz pożywić. ja wolę pociąc sie plasteliną.
Co Johnny Depp włożyłby do koszyczka wielkanocnego? <-------------
ten temat za to jest na najwyzszym poziomie inteligencji ....:/
hmmm... przepraszam Cię Lilio, ale w życiu bym nie pomyślała, ze Ty z tym pytaniem tak na ... na poważnie (?) TUTAJ? Na forum Deppa?
Porównując temat o koszyczku i Twój, stwierdzam, że Twój jest za przeproszeniem dużo mniej inteligentny.
Już wyjaśniam zagadnienie: ulterior dreamer zapewne traktuje swoje pytanie z przymrużeniem oka...
ty natomiast ... cóż...
miło być wyprowadzonym z błędu, gdyż do tej pory byłam przekonana, że to tylko głupie, prowokacyjne pytanie, ot tak dla zabawy. po Twoich wypowiedziach doszłam jednak do wniosku, że ty tak na serio i... i to jest przerażające. (Jeśli się mylę, przepraszam - wyprowadź mnie z błędu;P)
Ach... i czyż można spytać w jakim celu takie informacje są Ci potrzebne?
Bawisz się w Robba??
Lady jak możesz?! Moje tematy (o koszyczku, jak zarówno o "słodzeniu herbaty") traktuje bardzo poważnie!!
!!!..!!
Wychodzę!! <trzaskając drzwiami>.
Dobra tracę do ciebie szacunek!!!!!!!!!!!
Jak możesz mnie mylić!!!???? I jeszcze w dodatku trzaskać drzwiami!!!
Ja tu trzaskam drzwiami!!!!!
I moje trzaskanie będzie bardziej trzaskowe niż twoje! ;P
"...przez te wasze nowe image wszystko mi się pieprzy. "
No już...Bozia oczka dała? To trzeba ich używać, a nie zrzucać winę na image... ;pp
Ja sobie nie życzę mylenia mnie, nawet z taka fajna osobą jak The woman ;)
Co do sedna tematu- tak, to pytanie jest niezwykle inteligentne i na wysokim poziomie, tak bardzo, że napisałam o tym wiersz...
Kto?
Ach kto...
Chodzi w domu Deppa?
Na...
ZEBRANIA?!!!
On, ach- czy to on?
Czy może...
Nie nie...
Może...
VANESSA?!
Depp... czy Vanessa?
Depp.
Czy...
Vanessa!
To wiersz biały i nowoczesny, ponadto zaś inteligentny, więc pasuje jak ulał do tego mądrego tematu.
Żegnam się z państwem.
Przynajmniej na razie...
ten temat miał byc dla zabawy , ale nie jest mi miło jak ktos na starcie juz go objerzdza . jesli was uradziłam to PRZEPRASZAM
to moze sie w koncu się określ czy to inteligentne pytanie było na serio
czy nie.
temat miał byc dla zabawy. no niestety cos Ci z tą zabawą nie wyszło...
"jesli was uradziłam to PRZEPRASZAM" - słit czizes!!! nie wiem moze
jestem jakas niedzisiejsza albo coś, ale pierwszy raz widzę na tym forum
takie zdanie!! swiat schodzi na psy..;p
"jak ja się cieszę, jak ja się cieszę, a jaka to jest niespodzianka, no
jak ja się cieszę, naprawde jak ja się cieszę, z tej radości to będe z
całą rodziną glową o podłoge walić" <-Hrabi.
no dokładnie, ulterior_dreamer, to sie nazywa inteligentny początek dnia
;p
Lilio, nie musiałaś (ze strachu przed nami, tudzież przez to, że inni mogą wziąć Cię za słit fankę Deppcia,) zmieniać image'u. Zdjęcie było ładne, a do zaklasyfikowania Cię jako niezbyt rozumnej istotki wystarczy to co piszesz. Twoje grypsy rodem ze szkoły podstawowej... (jesteś tępa jak pineska na naszej klasie - czy już jestem dżezi?)
I czy naprawdę sądzisz, że mogłaś nas urazić tym tematem? No tak trafiłaś mnie w czuły punkt, przeproś jeszcze dwa razy.
Porównujesz swój temat do tych wymyślonych przez Ulterior Dreamer? Eh... a wiesz co to jest ironia, sarkazm, parodia, pastisz? xddd
Przepraszam, że jestem niemiła, ale nie mam obecnie innego zajęcia niż bycie niemiłą, bo skręciłam kostkę xd
"wyluzujcie bo te wasze riposty są tak głupie jak komentarz na onecie ;p "
powiedziała osoba, która założyła temat o wywiadówkach Deppa, my dear, O WYWIADÓWKACH! Załóż jeszcze kolejny o tym, kto zmywa po obiedzie u Deppa, kto wynosi śmieci i kto śpi po której stronie łóżka. Jak widać życie rodzinne Johnnego wzbudza niemałe kontrowersje...
To miało być dla zabawy? No to ja się tak nie bawię ;p
Jedyne co jest w tym śmiesznego to fakt, że najpierw wmawiasz nam, że ten temat jest inteligentniejszy od reszty, a potem, że nie był zakładany na poważnie.
Mada - przyłączam się do Lady ;)
Szara - :O Cóż się stało? Skręcić kostkę w prawie lato?
<chyba że to sarkazm, którego nie rozumiem - nie zdziwiłabym się -.-'>
Lilia - ... ah, jesteś taka ostra, że nie chcę się z tobą wdawać w kłótnie, bo jeszcze wyjdę na idjotkę.
Jaki wstyd... Tyle razy mówiłam Babci "nie wrzucaj swoich filmów na youtuba" :<
Gehenn, raz w życiu jestem szczera i nie zastawiam pułapek. Po prostu jestem ciotą xd
Tia...to chyba jakiś sezon połamańców (bez urazy ;)). Niedawno moja znajoma skręciła nogę w kostce, a znajomy wybił bark... co z wami, ludzie, Danonków nie jecie? ;pp
skoro jesteśmy przy jutubie.
http://www.youtube.com/watch?v=qFZxqpfcK28&feature=related
Klan żondzi. Bożenka i jej mafia też.
Komentarze najlepsze.
zmieniełam zdjęcie poniewarz jestem kreatywna i nie lubię mieć cały czas takiego samego .
Aby zdobyć wielkość, człowiek musi tworzyć, a nie odtwarzać...
a ciekawe kto spi po prawej stronie łóżka Depp czy Vanessa?
kto ma więcej pierścionków?
kto szybciej przebiaga 100 metrów?
kto potrafi zjeść wiecej ziemniaków?
Kot obgryza paznokcie?
Kto dłużej układa włosy?
I pytanie najważniejsze:P Kto pierwszy korzysta rano z łazienki????
Jak mogłam do tej pory żyć nie zastanawiając się nad tym?? Moję życie nie ma sensu. Moim powołaniem będzie od dziś dowiedzenie się tego wszystkiego
Lilio, przykro mi, że muszę Cię rozczarować, lecz nie mogę zmilczeć...
Co do zmiany awatara: "zmieniełam zdjęcie poniewarz jestem kreatywna"*1 - Możesz to wyjaśnić? Czym w takim razie według ciebie jest kreatywność?
(Jest to niezbyt mądre - że tak się lekko wyrażę - uzasadnienie.)
Kreatywnym jest człowiek, który zmienia sobie awatary, klikając przy tym kilka razy myszką?
Muszę Cię niestety rozczarować.
Człowiek, który lubi zmiany jest kreatywny? Niekoniecznie.
*1 - jest to cytat z serii - Lilia2109 - nie poprawione błędy...
(nie wiem czy to prowokacja, ale ... Co za idiota nie umie napisać tak powszechnego słowa jak "ponieważ"? ?? Cóż teraz będzie, że się czepiam i ze Lilia " tak szyyyybko pisała" i jej umknęło... of course... of course.... kreatywna, że aż strach...
"nie zrobiłam tego* specjalnie" ;*
Miałam napisać coś podobnego o tej kreatywności, ale The Woman mnie uprzedziła ;P
nie chce się juz zwami dłużej kłócić , to forum jest dla rozrywki , a nie do kłótni . jak nie masz się na czym wyżyć to krzycz w poduszkę.
Ja się nie muszę na niczym wyżywać, ja Cię najzwyczajniej w świecie krytykuję, co jak zapewne wiesz, albo może i nie wiesz, jest częścią dyskusji, również tych na forach.