"może sama masz DUŻE wady i chcesz je na kogoś przezucic..."
- dobrze, ale może mi najpierw wytłumacz co znaczy to zdanie? Intrygujące... (nie pisz tak nieprzemyślanych, bezsensownych rzeczy, bo bzdurnym 'ujadaniem' niczego nie osiągniesz ;P)
Jak się przerzuca wady?
<myśli>
że niby jak... że ja nie znam zasad ortografii i robię błędy językowe, ale wmawiam sobie, że to ty je robisz? Tak?
Między czym? A cóż może wynikać z 2x "zgoda?" Jakiś ukryty sens metaforyczny???? No to ja głupia jestem...
A może miedzy tym mam czytać : "może sama masz DUŻE wady i chcesz je na kogoś przezucic..."
Irytujące... Napisałabyś chociaż jednego posta po ludzku i wyjaśniła o co come on...
"naprawdę nie chce sie juz z wami kłócic . zgoda?
zgoda ?? :)
zgoda ?? ;)"
The Woman, czytaj między wierszami. Szybko! ;P
widzę , że wy jesteście bardzo zgryźliwe , może przechodzicie menopauze ... nie martwcie się to minie :*
Taaa? To minie??? : O
Dzięki ci panie! Ja myślałam, że tak już do końca życia będzie ta krew leciała :OOO
"The Woman, czytaj między wierszami. Szybko! ;P "
- przepraszam, przykro mi i w ogóle Szara wybacz, ale... moje czytanie miedzy wierszami zostało zakłócone nagłym wybuchem śmiechu ;>>
Poza tym: mam dla ciebie niespodziankę! Wiesz, ze przechodzimy menopauzę??!!! Dasz wiarę?? Tylko nie mów nikomu !!
Lilia - ja na serio nie chciałam być "zgryźliwa" jak to ujęłaś, no ale trudno nie być krytycznie nastawionym do osoby, która pisze takie bzdury !
A jak już proszę Cię o "normalną" odpowiedz zaczynać "ujadać", obrażać etc. No cóż nie nasza wina, że masz problemy w prowadzeniu konwersacji ;)
Lilia, czemu jesteś niemiła? Może to ty przechodzisz menopauzę i chcesz ją przerzucić na Szara i The Woman?
Mam słowotok i menopauzę! Dacie wiarę?
haha Lilia- napisz coś sensownego, bo jak na razie to tylko godzisz się i obrażasz, godzisz, obrażasz, godzisz... no i łańcuszek taki...
Właściwie nie napisałaś nic godnego uwagi, oprócz sławetnego nielogicznego zdania (było ich mnóstwo, lecz to jedno, zapewne wiadomo, które szczególnie zapadło mi w pamięć;))
Ach... - jeżeli ja cierpię na słowotok, to Ty w takim razie a co? Na bzdurnotok? Na bezsens cierpisz kobieto i tyle. Czy każdy użytkownik, który rozwija swoją wypowiedz ma słowotok? interesujące...
Zgoda, już zgoda...
(Lilio - nie myśl, że to było do Ciebie ;>)
I wszystkie grzechy są Ci przebaczone... te trzaskania drzwiami i te sprawy ;P hehe... (pamięta ktoś reklamy Sprite? Właśnie: co się teraz dzieje ze Sprite??!!! Bo tv nie ma... w sklepie się w oczy nie rzuca...
co za czasy przyszły.... )
Ciastka, karmelu i czekolady tez ostatnio w TV nie widziałam :/...
Za to na forum czeka na nas niezawodna Lilia...ciężkie czasy my dear, ciężkie...
Hahahaha kobieto xDDDD Po pierwsze nie polityk, tylko baba ze wsi, a po drugie nie Chojarska a Hojarska xDDD
Woman nie powiem. Ale zgoda? Bo jak nie to rozgadam, że masz okres jak wszystkie womany i będzie po Tobie!
Już lepiej jej uwagi nie zwracać, bo ciężko zapamiętać nazwisko Szara, no coś ty! każdy się może pomylić, a my pozjadałyśmy rozumy i otrzymałyśmy nagrodę Nobla, dlatego, ze piszemy "ponieważ" przez "ż" i znamy nazwisko pani polityk ze wsi ;P Luuudzieeee Lilio dziewczyno ogarnij się, zastanów co piszesz...
A jeżeli porównujesz to chociaż dowiedz się do kogo, a przynajmniej dowiedz się jak ten ktoś się nazywa ;P
Womeny mają okresy, i ja mam okres, ale mam menopauzę, ale nie znam Deppa, żałuję że nie znam Lilii, dlatego, że ona nie zna Deppa, ale nie jest zwykłą fanką bo nie za POTC, i ja nie mogę mierzyć wszystkich swoją nędzną miarką ;P
Czy jakoś tak....
Lady my dear... karmel, ciastko i czekolada są wszędzie... tylko Sprite mi brakuje... miałam szczególny sentyment do reklamy z "hehe" ;))
"CHOJARSĄ , Danutę Chojarską"
zabrzmiało prawie jak "Bond, James Bond" =>ja bym to potraktowała jako komplement (no może bez tych błędów i doyśc oryginalny, ale zawsze):D
Woman jesteś ślepa na zaloty. Żebyś ty tylko takie komplementy w życiu dostawała Ci życzę! xD
No wiecie jak to się mówi... Jaki kraj taki James Bond ;D
Lilo, ale z ciebie kretynkaaa! Aż strach.
Do osób inteigentnych: Lila perzechodzi kryzys wieku średniego i z tego
powodu wyżywa sie na forum. ;]
wiecie , że te wasze wypowiedzi są żałosne .
wiecie , żeby dyskutować na tym forum musiałam się zniżyć do waszego poziomu dlatego moje wypowiedzi są takie , a nie innne
Przepraszam, że moje wypowiedzi są żałosne. Naprawdę chcę dyskutować. Przejdź do tematu obok i porozmawiaj ze mną o kinie Stanleya Kubricka. Ja naprawdę chcę rozmawiać. A może nie chcesz zaśmiecać forum? Dobrze, porozmawiajmy tu o czymś bardziej związanym z Deppem. Amerykańskie kino drogi? Co ty na to? Porozmawiajmy o jego głównym przedstawicielu Jimie Jarmushu. To będzie odpowiednie ze względu na rolę Deppa w "Truposzu". Proszę zniż się do mojego poziomu.
Bardzo podobał mi się film pt "Truposz" , w szczególności cytat " ludzie głośno krzyczą , a nic nie mówią"
No Pokaż Na Ile Cię Stać?! Uderz Mnie W Twarz ! Wyzwij Od Szmat!a ja Misiu wybuchnę Ci śmiechem w twarz!
My rozmawiamy, Ty - krzyczysz.
Naprawdę tego nie widzisz? Wskaż mi posta w którym napisałaś coś w miarę logicznie ;P Bo najlepiej wychodzi Ci bezpodstawne drwienie i obrażanie nas. Nie zauważyłam, żebyś robiła tu coś innego... Nie wiadomo czy śmiać się czy płakać... Myślisz, że jak nas obrzucisz głupimi tekstami i trochę się po wywyższasz to Ci ulży?
Nie tędy droga - piszę po raz setny...
A co ty mi takiego zrobiłaś że mam cię wyzywać czy, o litości, bić? Jesteś mi coraz bardziej obojętna. Nie ogarnęłabyś wzrokiem tego na co mnie stać.
na co cię stać ...pomyślmy....ma używanie mózgu , który przestał działać przy porodzie.....tak , raczej tak...
Nie pogrążaj się już...
Już wystarczy. Tekstem o mózgu wystarczająco dowiodłaś, że zbyt wartościowym człowiekiem to Ty nie jesteś...
za to ty poprostu chodząca inteligencja . osoba z IQ większy niż średnia przeciętna krajowa . jesteś człowiekiem wspaniałym. chylę przed tobą czoło . jesteś osobą pewnie o nienagannej urodzie . pewnie w szkole miałaś same szóstki. co cie więc obchodzę ja . mała szara istotka . przez większą część tego forum uważana za idiotkę . nikt mnie nie zna , a ocenia . może to forum jest miejscem gdzie możecie bez karnie wyżywac się na osobach . bo nikt was nie zna . może w swoim środowisku jesteście pomijane , wyśmiewane , lekceważone . i forum johhnego deppa jest miejscem gdzie możecie odegrać wszystkie swoje smutki. a ja zapewniam was , że jestem osobą mądrą , która co rok zdaje z klasy do klasy z czerwonym paskiem . ludzie mnie szanują . nauczyciele doceniają . rówieśnicy lubią . więc nie zalezy mi na tym jak postrzegają mnie osoby z tego forum.
boże... widzisz a nie grzmisz...
ciesze się, że masz czerwony pasek i nauczyciele cię lubią. Ciesze się twoim szczęściem.
Teraz już dla twojego dobra. Nie da się ukryć, że umiejętność rozmowy na forach daje pewien obraz jak dana osoba porozumiewa się w życiu codziennym. Wystarczyłoby żebyś porozmawiała z osobami 2,3 lata starszymi od Ciebie, a miałabyś sytuację identyczną jak teraz.
konwersacje jakie przeprowadzam w życiu codziennym są moją prywatną sprawą . osoba która wypowiadała się przedemną ma chyba klapki na oczach i widzi tylko siebie jak naj....naj...naj....naj... naj..naj....naj...naj....naj... naj..naj..naj....naj...naj....naj... naj....naj...naj....naj... naj..naj....nnaj....naj...naj....naj... naj..aj...naj....naj... naj..naj....naj....naj...naj....naj... naj..naj...naj....naj... naj..naj..naj....naj...naj....naj... naj....naj...naj....naj... naj..naj....naj...naj....naj... naj..naj....naj...naj....naj.nnaj....naj...naj....naj... naj..aj....naj...naj....naj...naj....naj...naj....naj... naj.. naj.... naj..naj....naj...naj....naj..nanaj....naj...naj....naj... naj..j....naj...naj....naj... nanaj....naj...naj....naj... naj..j... naj..naj....naj...naj....naj...naj....naj...naj....naj... naj.. naj....naj...naj....naj... naj.naj....naj...naj....naj... naj...nnaj....naj...naj....najnaj....naj...naj....naj... naj..... naj..aj..naj....naj...naj....nanaj....naj...naj....naj... naj..j... naj..naj....naj...naj....naj... nnaj....naj...naj....naj... naj..aj....naj...naj....naj... naj.naj....naj...naj....naj... naj...naj..naj....naj...naj....naj... naj..naj....naj...naj....naj... naj..naj....naj...naj....naj... naj..naj....naj...naj....naj... naj..naj....naj...naj....naj... naj..naj....naj...naj....naj... naj..naj....naj...naj....naj... naj..naj....naj...naj....naj... naj..naj....naj...naj....naj... naj..naj....naj...naj....naj... naj..naj....naj...naj....naj... naj..
Skoro Ci nie zależy, to po co to piszesz? Po co w ogóle się kłócisz i obrażasz?...I nie johhnego, tylko Johnnego.
Nie uważam się za najmądrzejszą... tylko się spytałam. Ale Ty najwyraźniej uważasz to za atak na Ciebie. Jeśli tak, to przykro mi, ale nie mogę zaradzic nic temu, że wszystkich traktujesz jako swoich potencjalnych wrogów.
Dobra Szara, nie wiem jak Ty, ale ja daję spokój...
Po prostu szkoda mi czasu na rozmowy z kompletnie głuchą lub źle interpretująca moje wypowiedzi osobą... Osobą, dla której wyznacznikiem tego, czy człowiek jest wartościowy czy nie okazuje się być czerwony pasek na świadectwie i sympatia nauczycieli ;P
Cóż... jedyną osobą uważającą siebie za "naj.", lepszy gatunek... - panną z zadartym nosem jesteś ty...