Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Czy to zdjęcie Johnego Deppa z młodości, nie przypomina wam Bila Kaulitza?

http://www.johnnydeppfan.com/kids/kids4.jpg [www.johnnydeppfan.com/k...]

Tak w ogóle Depp w młodości wyglądał dość zwyczajnie i prawie niczym szczególnym nie rozróżniał się od Amerykańskiego nastolatka w jego wieku.

Korian

Trafne porównanie. Muszę się przyznać że nigdy nie widziałem jego zdjęć z młodości. Teraz mogę z całą satysfakcją stwierdzić że jestem od niego przystojniejszy. :)

kasta_2

Według mnie absolutnie nie przypomina! Inne włosy i bez makijażu (na szczęście :P), dobrze, że Johnny był i jest normalny... :P, no może ma różne odchyły typu zbieranie obrazów namalowanych przez seryjnych morderców, ale każdy ma swoje jekieś dziwactwa :D Pozdr :*

Korian

Absolutnie nietrafne oO Ludzie gdzie wy macie oczy....! Johnny Depp w latach młodości był bardzo przystojny! Wystarczy obejrzeć go w Beksie bądź 21 Jump Street.. Już wtedy miał tłumy wiernych fanek ;)
http://online.tvguide.com/images/pgimg/21-jump-street.jpg [online.tvguide.com/imag...]
http://www.guido.be/fr/imagegallery/SD%20DVD/Cry-Baby-ES_FR.jpg [www.guido.be/fr/imagega...]

Cyanide

I trudno się dziwić ;)
To właśnie dzięki "21 Jump Street" zyskał popularność, chociaż później mówił, że tego nie znosił i trudno mu było pozbyć się etykietki romantycznego outsidera.
Co do Kaulitza: zastanawiam się, gdzie autor tematu ma oczy. Kaulitz właściwie niczym nie różni się od dziewczyny, a Johnny zawsze był bardzo męski, nikt nie mógłby mieć najmniejszych wątpliwości co do jego płci :D
Pospolitus --) proponuję, żebyś w końcu przestał usiłować na siłę wszcząć dyskusje o twojej urodzie, bo nikogo to nie interesuje.
Tutaj piszemy o Johnnym, więc z łaski swojej przestań ciągle pisać o sobie

Sol89

Właśnie zauważyłam, że twój temat został zablokowany. Biedny narcyzik nie ma gdzie się wyżalić. I niech mnie diabli, ale czuję prawdziwe Schadenfreude

Sol89

O Jezu! tak wspomniałem o sobie, nie trzeba się od razu unosić. :) Co do porównania, to fakt jest trafne. Zważmy na to że Bill Kaulitz jest trochę młodszy i na dodatek się maluję, a gdyby tak zaczesał taki fryz jak Johnny i zmył makijaż, to kto wie. Johnny Depp to jeden z moich ulubionych aktorów, więc nie chcę go obrażać, po prostu taki jest fakt - jest podobny i już. Dziewczyny spójrzcie jeszcze raz, nie widzicie podobieństwa?

kasta_2

Oczywiście tylko na tym zdjęciu jest podobny. :)

kasta_2

Wiesz, coraz mniej wierzę w to, że naprawdę jesteś fanem Johnnego. Ciągle piszesz o sobie i uparcie usiłujesz zmnienić nasze zdanie o nim. Jeśli nie zamierzasz napisać nic nowego, to po prostu przestac pisać w ogóle, bo to zaczyna być irytujące

Sol89

Eh, co za ludzie. Po pierwsze, już nic nie chcę pisać o sobie, lecz to ty mnie do tego zmuszasz bym ci odpowiedział i odbiegał od tematu. Po drugie, jestem fanem Johnnego Deppa i nie musiz w to wierzyć, bo to moja prywatna sprawa czy kogoś lubię czy nie, a Depp zawsze będzie u mnie w czołówcę aktorskiej. A co do zdjęcia, to tylko na jednym jest trochę podobny do Billa Kaulitza, ale tylko trochę, po prostu można sobie go z nim skojarzyć i tyle.

kasta_2

dobra dobra... moze po prostu zaczniemy ignorowac wypowiedzi pewnego pana;) ehh johnny... dla mnie zawsze bedzie najprzystojniejszym facetem jakiego miala zaszczyt goscic ta ziemia... ale musze powiedziec, iz jakos teraz bardziej mi sie podoba niz na tych fotkach z dawnych lat;)

Sol89

ojeju.... Kaulitz wyglada jak dziewczyna a Johhny zaawsze byl meski i przystojny;)

Hermioneczka

No nie!! Jaki wrzut... wczoraj czytalam ten temat, ale nie skapnelam sie kto to jest ten Kaulitz. A ten Kaulitz raczej nie przypomina normalnego nastolataka... raczej nie normalna nastolatke;p Ale ja nikogo nie chce obrazac:D

zgelka

Nie można się z tym nie zgodzić

Korian

boże ludzie! przestańcie z tym tokio hotel!! wszedzie tylko tokio hotel! juz nawet biednego johnnego o dziwne rzeczy podejrzewają! a tak wogóle - zdjęcie very very beautiful! mi to już by on bardziej travolte (przez ułożenie włosów) przypominal niz tego billego!! no ale cóż.....

Korian

Moim zdaniem może i jest troszkę podobny, ale i tak Johnny jest najlepszy, on ma takie piękne oczy i usta... ooooooo... i niestety ma Vanessę :( (kobieta jego) Ja właśnie piszę sobie książkę, o Johnny'm a właściwie nie o nim tylo o zmyślonej córce, gdy byście chcieli przeczytać, piszcie do mnie love_johnny_depp@tlen.pl zawsze odpiszę na wasze maile, ponieważ bardzo lubię opowaiadać o Johnny'm:) Pozdrawiam wszystkich fanów Johnny'ego !!! :)

love_johnny_depp

I w przyszłym roku biorą ślub z Vanessą i nie mam pojęcia dlaczego "niestety", dzieki niej Johnny jest bardzo szczesliwy :) A powracając do tematu- Johnny i Kauliz to zupełnie dwa inne typy urody ;/ Inne rysy twarzy, nie widzę absolutnie zadnego podobieństwa...

Korian

O nie, nie , nie. Jest troszeczke babski, ale to nie Bill. Nawet nie porównywać. x_x (ściana)

Korian

to chyba jakas jedna wilka pomyłka! gdzie on podobny do tej dziewczynki!

polip

Johnny Depp najpiękniejszy na świecie;)) ludzie;)) zastanówcie się do kogo wy chcecie go porównać;))

zuznik

Ja też uwielbiam Johnego i uważam, że zawsze był i bedzie przystojny(nawet w nożycorekim:P)Poza tym jest genialnym aktorem. Zdecydowanie uważam, że nie jest podobny do Billego..:P

Lucja_Tonks

Łucja Tonks, uważam ze w nożycorękim depp wyglądał bardzo fajnie;) czy blady, czy śniady, zawsze to będzie nasz piękny johnny... jedyną rzeczą w aktorstwie której nie jest w stanie zrobic, to oszpecic sie na tyle, by mozna było stwierdzic ze nie jest najseksowniejszym facetem na świecie;) przynajmniej dla mnie.

zuznik

Hym... Mysle, ze w EN nie mieli zamiaru go oszpecac, a przynajmniej im to nie wyszlo;p

zuznik

W Edwardzie wyglądał cudnie *__*!!! Absolutnie nie uważam jakoby ktokolwiek chciał go tam oszpecić ;) Ale dobrym przykładem "zniszczenia" urody Johnnego był Rozpustnik, choć moim zdaniem Depp nawet z syfilisem wyglądał bardzo dobrze ;) Więc znowu niefortunnie.

Korian

Transistor dziwie się wogóle jak można porównywać Johnny'ego Depp'a z tym szczunem Billem Kaulitzem??
A na tym zdjęciu to nie wiem z której strony jest on podobny, bo ja nie widze żadnego podobieństwa!!!

FangTasia

Zacznijmy od tego iż Johnny ma zupelnie inne rysy twarzy, dla mnie Johnny jest po prostu unikatem i nie ma takiego drugiego a ze akurat niejaki Bill (ble nie moge z tego czlowieka!! :/) ma ciemne wlosy i oczy to nie znaczy ze akurat jest podobny do Johnnego na tym zdjeciu a wedlug mnie wlasnie te dwie rzeczy na bank sie Tobie skojarzyly. A jesli chodzi o Edwarda to uwielbiam ten film i mogłabym go ogladac codziennnie bo dostalam go w prezencie imeninowym i Johnny pomimo bladej cery i paru blizn wyglada uroczo i tak niewinnie. Pozdrawiam!! :)

Yoko_ono

Tak, w rospustniku, to im sie udalo;p
A co myslicie o Willim Wonce:))?? Te zeby;/

zgelka

Willy Wonka byl fantastyczny :D !!! Zeby mial idealne i naprawde byl sliczny :)

Cyanide

kurcze, jak mam być szczera, to on ma na tym zdjęciu bardzo dziewczęce rysy twarzy:P hehe, jakby miał peruke, to chyba bym się pomyliła =P

alynka_xD

co za porównanie... zrzygałam się. fuck. jakaś napalona fanka Tokio Pensjonatu chciała błysnąć.

NonaT

no może porównanie nie było zbyt trafne, jednak ja już wolę takie porównanie niż inne popieprzone tematy, jeśli wiecie co mam na myśli...;>

alynka_xD

tak tak wiemy ale no... shit.... wszystko tylko nie takie porównanie.....

NonaT

NonaT, zgadzam się z Tobą. zatkało mnie jak zobaczyłam z czym(bo to coś z tokio coś tam nie można nazwać osobą) został porównany Depp....

Frances_27

"Teraz mogę z całą satysfakcją stwierdzić że jestem od niego przystojniejszy. :)" - Czesc, Ola jestem...

xD

Nie no, to porownanie do Bila-najgorszej-wokalistki mnie zabilo xP

Astartte

hehe no widzę że niezłe porównania tutaj powstają :P

na tym pierwszym zdjęciu rzeczywiście Johnny wygląda prawie jak kobieta :P

osobiście nie uważam że jest tak przystojny jak wszyscy tutaj mówicie... owszem ma coś w sobie ale jak nie ma zarostu to nie wygląda aż tak dobrze niestety...

natomiast bardzo cenię go jako aktora. Oglądałam wszystkie filmy, w których zagrał. Jest wspaniałym i bardzo elastycznym artystą ale powiedzmy sobie szczerze... nigdy nie był baardzo przystojny...

Astartte

'Bila-najgorszej-wokalistki'
Nowa ksywka Billa??
xd

Gehenn

A tak mi sie jakos wyrwalo ^^ Ale autentycznie za pierwszym razem myslalam, ze to dziewczyna :/ Dopiero po miesiacu mnie uswiadomiono ;|

użytkownik usunięty
Korian

"nie przypomina wam Bila Kaulitza?"
zabiłaś mnie x|

Nawet nie porównuj.

-_-'