Czy to zdjęcie Johnego Deppa z młodości, nie przypomina wam Bila Kaulitza?
http://www.johnnydeppfan.com/kids/kids4.jpg [www.johnnydeppfan.com/k...]
Tak w ogóle Depp w młodości wyglądał dość zwyczajnie i prawie niczym szczególnym nie rozróżniał się od Amerykańskiego nastolatka w jego wieku.
Trafne porównanie. Muszę się przyznać że nigdy nie widziałem jego zdjęć z młodości. Teraz mogę z całą satysfakcją stwierdzić że jestem od niego przystojniejszy. :)
Według mnie absolutnie nie przypomina! Inne włosy i bez makijażu (na szczęście :P), dobrze, że Johnny był i jest normalny... :P, no może ma różne odchyły typu zbieranie obrazów namalowanych przez seryjnych morderców, ale każdy ma swoje jekieś dziwactwa :D Pozdr :*
Absolutnie nietrafne oO Ludzie gdzie wy macie oczy....! Johnny Depp w latach młodości był bardzo przystojny! Wystarczy obejrzeć go w Beksie bądź 21 Jump Street.. Już wtedy miał tłumy wiernych fanek ;)
http://online.tvguide.com/images/pgimg/21-jump-street.jpg [online.tvguide.com/imag...]
http://www.guido.be/fr/imagegallery/SD%20DVD/Cry-Baby-ES_FR.jpg [www.guido.be/fr/imagega...]
I trudno się dziwić ;)
To właśnie dzięki "21 Jump Street" zyskał popularność, chociaż później mówił, że tego nie znosił i trudno mu było pozbyć się etykietki romantycznego outsidera.
Co do Kaulitza: zastanawiam się, gdzie autor tematu ma oczy. Kaulitz właściwie niczym nie różni się od dziewczyny, a Johnny zawsze był bardzo męski, nikt nie mógłby mieć najmniejszych wątpliwości co do jego płci :D
Pospolitus --) proponuję, żebyś w końcu przestał usiłować na siłę wszcząć dyskusje o twojej urodzie, bo nikogo to nie interesuje.
Tutaj piszemy o Johnnym, więc z łaski swojej przestań ciągle pisać o sobie
Właśnie zauważyłam, że twój temat został zablokowany. Biedny narcyzik nie ma gdzie się wyżalić. I niech mnie diabli, ale czuję prawdziwe Schadenfreude
O Jezu! tak wspomniałem o sobie, nie trzeba się od razu unosić. :) Co do porównania, to fakt jest trafne. Zważmy na to że Bill Kaulitz jest trochę młodszy i na dodatek się maluję, a gdyby tak zaczesał taki fryz jak Johnny i zmył makijaż, to kto wie. Johnny Depp to jeden z moich ulubionych aktorów, więc nie chcę go obrażać, po prostu taki jest fakt - jest podobny i już. Dziewczyny spójrzcie jeszcze raz, nie widzicie podobieństwa?
Wiesz, coraz mniej wierzę w to, że naprawdę jesteś fanem Johnnego. Ciągle piszesz o sobie i uparcie usiłujesz zmnienić nasze zdanie o nim. Jeśli nie zamierzasz napisać nic nowego, to po prostu przestac pisać w ogóle, bo to zaczyna być irytujące
Eh, co za ludzie. Po pierwsze, już nic nie chcę pisać o sobie, lecz to ty mnie do tego zmuszasz bym ci odpowiedział i odbiegał od tematu. Po drugie, jestem fanem Johnnego Deppa i nie musiz w to wierzyć, bo to moja prywatna sprawa czy kogoś lubię czy nie, a Depp zawsze będzie u mnie w czołówcę aktorskiej. A co do zdjęcia, to tylko na jednym jest trochę podobny do Billa Kaulitza, ale tylko trochę, po prostu można sobie go z nim skojarzyć i tyle.
dobra dobra... moze po prostu zaczniemy ignorowac wypowiedzi pewnego pana;) ehh johnny... dla mnie zawsze bedzie najprzystojniejszym facetem jakiego miala zaszczyt goscic ta ziemia... ale musze powiedziec, iz jakos teraz bardziej mi sie podoba niz na tych fotkach z dawnych lat;)
No nie!! Jaki wrzut... wczoraj czytalam ten temat, ale nie skapnelam sie kto to jest ten Kaulitz. A ten Kaulitz raczej nie przypomina normalnego nastolataka... raczej nie normalna nastolatke;p Ale ja nikogo nie chce obrazac:D
boże ludzie! przestańcie z tym tokio hotel!! wszedzie tylko tokio hotel! juz nawet biednego johnnego o dziwne rzeczy podejrzewają! a tak wogóle - zdjęcie very very beautiful! mi to już by on bardziej travolte (przez ułożenie włosów) przypominal niz tego billego!! no ale cóż.....
Moim zdaniem może i jest troszkę podobny, ale i tak Johnny jest najlepszy, on ma takie piękne oczy i usta... ooooooo... i niestety ma Vanessę :( (kobieta jego) Ja właśnie piszę sobie książkę, o Johnny'm a właściwie nie o nim tylo o zmyślonej córce, gdy byście chcieli przeczytać, piszcie do mnie love_johnny_depp@tlen.pl zawsze odpiszę na wasze maile, ponieważ bardzo lubię opowaiadać o Johnny'm:) Pozdrawiam wszystkich fanów Johnny'ego !!! :)
I w przyszłym roku biorą ślub z Vanessą i nie mam pojęcia dlaczego "niestety", dzieki niej Johnny jest bardzo szczesliwy :) A powracając do tematu- Johnny i Kauliz to zupełnie dwa inne typy urody ;/ Inne rysy twarzy, nie widzę absolutnie zadnego podobieństwa...
Johnny Depp najpiękniejszy na świecie;)) ludzie;)) zastanówcie się do kogo wy chcecie go porównać;))
Ja też uwielbiam Johnego i uważam, że zawsze był i bedzie przystojny(nawet w nożycorekim:P)Poza tym jest genialnym aktorem. Zdecydowanie uważam, że nie jest podobny do Billego..:P
Łucja Tonks, uważam ze w nożycorękim depp wyglądał bardzo fajnie;) czy blady, czy śniady, zawsze to będzie nasz piękny johnny... jedyną rzeczą w aktorstwie której nie jest w stanie zrobic, to oszpecic sie na tyle, by mozna było stwierdzic ze nie jest najseksowniejszym facetem na świecie;) przynajmniej dla mnie.
W Edwardzie wyglądał cudnie *__*!!! Absolutnie nie uważam jakoby ktokolwiek chciał go tam oszpecić ;) Ale dobrym przykładem "zniszczenia" urody Johnnego był Rozpustnik, choć moim zdaniem Depp nawet z syfilisem wyglądał bardzo dobrze ;) Więc znowu niefortunnie.
Transistor dziwie się wogóle jak można porównywać Johnny'ego Depp'a z tym szczunem Billem Kaulitzem??
A na tym zdjęciu to nie wiem z której strony jest on podobny, bo ja nie widze żadnego podobieństwa!!!
Zacznijmy od tego iż Johnny ma zupelnie inne rysy twarzy, dla mnie Johnny jest po prostu unikatem i nie ma takiego drugiego a ze akurat niejaki Bill (ble nie moge z tego czlowieka!! :/) ma ciemne wlosy i oczy to nie znaczy ze akurat jest podobny do Johnnego na tym zdjeciu a wedlug mnie wlasnie te dwie rzeczy na bank sie Tobie skojarzyly. A jesli chodzi o Edwarda to uwielbiam ten film i mogłabym go ogladac codziennnie bo dostalam go w prezencie imeninowym i Johnny pomimo bladej cery i paru blizn wyglada uroczo i tak niewinnie. Pozdrawiam!! :)
kurcze, jak mam być szczera, to on ma na tym zdjęciu bardzo dziewczęce rysy twarzy:P hehe, jakby miał peruke, to chyba bym się pomyliła =P
no może porównanie nie było zbyt trafne, jednak ja już wolę takie porównanie niż inne popieprzone tematy, jeśli wiecie co mam na myśli...;>
NonaT, zgadzam się z Tobą. zatkało mnie jak zobaczyłam z czym(bo to coś z tokio coś tam nie można nazwać osobą) został porównany Depp....
"Teraz mogę z całą satysfakcją stwierdzić że jestem od niego przystojniejszy. :)" - Czesc, Ola jestem...
xD
Nie no, to porownanie do Bila-najgorszej-wokalistki mnie zabilo xP
hehe no widzę że niezłe porównania tutaj powstają :P
na tym pierwszym zdjęciu rzeczywiście Johnny wygląda prawie jak kobieta :P
osobiście nie uważam że jest tak przystojny jak wszyscy tutaj mówicie... owszem ma coś w sobie ale jak nie ma zarostu to nie wygląda aż tak dobrze niestety...
natomiast bardzo cenię go jako aktora. Oglądałam wszystkie filmy, w których zagrał. Jest wspaniałym i bardzo elastycznym artystą ale powiedzmy sobie szczerze... nigdy nie był baardzo przystojny...
A tak mi sie jakos wyrwalo ^^ Ale autentycznie za pierwszym razem myslalam, ze to dziewczyna :/ Dopiero po miesiacu mnie uswiadomiono ;|