Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 551 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

hyhy-ja mam of course,jak tylko zobaczylam,od razu kupilam:)przeczytalam ja 2 razy,a raczej "przestudiowalam" ,all dokładnie,chcialam jak najwiecej zapamietac,mam pozaznaczane najzabawniejsze i najciekawsze fragmenty i CYTATY,po prostu odjazd=)

madzia06

Ja kupilam jeszcze przed premiera na allegro <szpan:P hehe> ksiazka cudowna;]
Najbardziej mi sie podobal cytat jakiegos kolesia, ktory mial chetke na Johnny'ego :D :]
Albo jego wspomnienia z mlodosci, aaaj :]

CzarnaKrwinka

hehe,jedno z moich ulubionych: rezerwacja na stałe intymnego boksu,jaka stworzyl w Viper Room dla Tracey Jacobs (agentki z ICM) "o czym innych klientów informowała złota tabliczka z obcesowym napisem "Lepiej tu,kurw** nie siadaj":D <nie moge sie powtrzymac od smiechu>aaa

madzia06

Ja też mam =) Przeczytałam raz, ale za to bardzo dokładnie, jakbym miała z tego pisać egzamin. Świetna... A ile zdjęć! Sama słodycz!

Polusia

tak... tylko szkoda ze wiekszosc tych zdjec jest czarno białych, przeciez on ma taki piekny kolor oczu! :P hyhy. ale przeciez nie o zdjecia w ksiazce chodzi. a tresc bardzo fajna i ciekawie napisana, o.

madzia06

Hej, gdzie kupiłaś tę biografie, bo ja wszedzie szukam i nigdzie nie ma:(

KateDeppxD

na allegro pewnie będzie
Albo w google wpisz:)

KateDeppxD

Wystarczy zamówić na stronce empiku. Przesyłka do salonu jest za free.

dzi_had

Mam i są tam niesprawdzone dane, to znaczy nie jest chyba autoryzowana jak mi się wydaję, niestety. No ale może lepsza taka niż żadna :}}}}

użytkownik usunięty
MorganaBlackcat

wiesz..raczej była autoryzowana... zaraz sprawdzę zresztą

a tam... to mi i tak życia nie odmieni ;P

użytkownik usunięty

wiecie... (no jasne, że wiecie) Na końcu pisze, że agenci Deppa chcieliby ocenzurować niektóre fragmenty książki, co oczywiście nie oznacza, że Johnny się z nimi zgadza

ciężka sprawa ...

no i przekleństwo...bo znowu czuje , ze wiem, że nic nie wiem

Wiem o tym o czytałam książkę i są w niej różne rzeczy nie chodzi że złe ale też czytałam kilka wywiadów w których sam Johnny Depp odkręcał niektóre plotki. Sama mam tę książkę i uważam że taka jest lepsza niż żadna. Zauważyć przecież trzeba że w każdym nawet głupim stwierdzeniu może być coś z prawdy.>:))))))

MorganaBlackcat

Morganablackcat ma rację, ale tak czy inaczej książkę warto mieć...

ulterior_dreamer

Pewno ja mam już z kilka lat i fajnie jest :)))) Warto Warto Warto !!!!!