a teraz zabawmy się w ranking najlepszych ról Johnego
moje propozycje to CO GRYZIE GILBERTA GREPA i ARIZONA DREAM
to bedzie trudne... wszystkie filmy były fantastyczne! mnie bardzo podobał się Arizona Dream i Piraci z Karaibów. Super był też w Dziewiatych Wrotach i Jezdzcu bez głowym.
Dziewiąte Wrota były świetne.. ale to duża zasługa genialnego reżysera czyli Polańskiego no a rola Johnny'ego w piratach jest nie do pobicia!
On jest poprostu niesamowity! Podziwiam faceta! Jak mozna byc tak dobrym aktorem? Tak przekonywujacym? heh.. niesamowite
my nie małolaty:)) mi najbardziej podobal sie wlasnie w "the Brave","Jeżćcu bez glowy","Co gryzie Gilbert'a Grepa" no i Piratach:) pozdro dla fanów
Moim zdaniem najlepsza rola Johnny'ego to rola Jacka Sparrowa!
Ale niezły był też w "Jeźdzcu bez głowy" i "Sekretnym oknie".
Johnny zawsze dobrze gra swoje role tylko nie zawsze muszą sie one podobać...Mnie na przykład nie podobał sie w "Charlie i fabryka czekolady", "Desperado2", "Ed Wood"...
Zupełnie się zgadzam z Twoja wypowiedzią. Najlepsze role Johnny'ego to właśnie rola Jacka Sparrowa w Piratach z Karaibów, jak również w Sekretnym Oknie (super tam wyglądał mimo że był nieco świrnięty :P)i Jeźdzcu bez głowy. Zawsze się stara dobrze zagrać swoje roe i za to go cenię. Nie zawsze mu jednak to wychodzi, bądź trafia na głupie role np. właśnie w Charlim i Fabryce czekolady (głupio tam wyglądał :D), Desperado i Edzie Woodzie. Ale i tak Johnny jest super.
"Charli i fabryka czekolady" nieogladalam, widzialam fragmenty (m.in. te co sa do sciagnieca na filmweb.pl) i zeczywiscie dziwnie tam wygladal.. ale i tak jest super :-)
W "Charlim i fabryce czekolady" zagrał znakomicie, Willy Wonka był przezabawną postacią.
Co do najlepszych ról to trudno mi wybrać ale niech będzie:
Jack Sparrow
Ed Wood
Ichabod Crane
Edward Nożycoręki
Willy Wonka
Nie potrafiłem się bardziej ograniczyć
Mam zamiar obejrzec Charliego i fabrykę czekolady". Szczerze mowiac to ze wygladal dziwnie (jak to npisalam wczesniej) tez zacheca :-) zobaczymy. musze obejrzec. wlasnie mam zamiar zrobic caly zbior filmow z johnnym deppem:-)
Oj to będzie trudne..najlepsze filmy...kocham wszystkie,bo Johnny jest wspaniałym aktorem ;-) więc..."Sleepy Hollow","Cry Baby","Sekretne Okno" no i naturalnie Piraci:*
Jack Sparrow
Edward Nożycoręki
Nie wobrażam sobie innego aktora w tych rolach. Inne postacie oczywiscie tez byly rerelacyjne ale te dwie jak dla mnie sa wyjatkowe. Pozdrawiam