Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 561 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Aktor ten najbardziej urzekł mnie w roli "....Garpa" jest tam bardzo przekonujący i taki "wpasowany" w rolę . Bardzo podobała mi się jego rola w Piratach z karaibów mimoże sam aktor twierdzi że był to najmniej ambitny film, i zagrał w nim tylko dla własnych dzieci.

siostramuldera

Ehm... "Grape'a" jeżeli już. Ale film rzeczywiście świetny :)

użytkownik usunięty
mrs_robinson

Naprawdę wierzysz, mrs robinson, że autorka tematu założonego w 2003 roku wejdzie tu dziś (lub jutro...) i zobaczy twoja poprawkę?
Jeśli tak, to jesteś największą znaną mi optymistką.

To forum jest nudneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee jak flaki z olejem, rosół z olejem, pomidorowa z olejem, olej z olejem, olej z flakami, flaki z flakami, jak to wszystko naraz i jak wy wszyscy naraz (chociaż nie, parę osobowości by się znalazło, ale TYLKO PARĘ).

użytkownik usunięty
siostramuldera

"aktor z duchem"
haha... uwierz w ducha.........? a nie miałaś na myśli "Sleepy Hollow"? ;>

Sleepy Hollow? A widziałaś tam jakiegoś Garpa? ;P jeśli tak to gratuluję spostrzegawczości
hahaha
pozdrawiam Inez

użytkownik usunięty
Inez777

o kurwa... O.o widziałaś ty kiedyś ironię na oczy? chyba nie bardzo... no to rozłożę moją rozkminę na czynniki pierwsze, tak, żeby tobie pokrewne osobniki nie musiały się nad tym głowić:

otóż jedną z postaci w "Jeźdźcu bez głowy" był... niejaki jeździec bez głowy! [zaskakujące, co nie?]. Owy jeździec nie był takim zwykłym jeźdźcem - był zjawą. Zjawa to uogólniając duch. Depp grał w tym samym filmie, w którym wykreowano postać owego ducha stąd powiązanie tytułu "aktor z duchem" ze Sleepy Hollow" [taki ciąg przyczynowo skutkowy]

Teraz to ja pogratuluję Ci zajebistej spostrzegawczości... zamiast pouczać zacznij się uczyć. Wyjdzie Ci na dobre :/

wybacz ale nie jestem idiotką za którą mnie masz
"o kurwa... O.o widziałaś ty kiedyś ironię na oczy? chyba nie bardzo"

no cóż mogłabym ci odpowiedzieć tym samym...
moja wypowiedź również była w podobnym tonie... szkoda tylko że nie doczytałaś do końca może wtedy byś zrozumiała...
zamiast po kimś bezpodstawnie jeździć najpierw uważnie przeczytaj

co do nauki to nie narzekam
pozdrawiam

użytkownik usunięty
Inez777

Może doczytałam, może nawet zrozumiałam i może miałam podstawy.

Inez777

Ja widziałam- był w 128 minucie filmu, siedział sobie na ławce i patrzył w dal. Jak nie wierzysz to sprawdź.

Lady_From_Burton_World

A w której sekundzie?

Gehenn

13

Lady_From_Burton_World

No coś ty...
Ten bez głowy to Garp?!

Gehenn

No a coś ty myślała? Że jeździec???

Lady_From_Burton_World

to nie powinni filmu nazwać Garp bez głowy? lepiej by brzmiało ;)
no chyba że tem Garp był jeźdźcem
musiałam przegapić tą 13 sekundę...

pozdrawiam =]
/uwaga... ironia--> z dedykacją dla inteligentnych ludzi/

Inez777

dzieki w imeniu wszystkich,ze napisalas,ze to ironia, bo inaczej pewnie bylyby problemy z jej odczytaniem :P

użytkownik usunięty
Marcie

Agnieszko, zapomniałaś zaznaczyć dokładnie obszar, którego dotyczyła ta ironia, przez co nie można jej poprawnie odebrać... skoryguj to proszę, bo inaczej twoja błyskotliwość pozostanie niedoceniona ;]

użytkownik usunięty

Tak na marginesie - zachęcam do brania udziału ;)

użytkownik usunięty

w tej oto akcji -----> http://fastfood.posadzdrzewo.pl/

Agniesiu kochana, ironią należy potrafić się posługiwać. Dziękuję.

Astartte

Aaa, dajcie spokój.
Całe to forum to jedna, wielka ironia.
Epitet.
I te inne.

siostramuldera

Garpa? HAHAHA.

, oślepłem, oślepłem, czy jeszcze kiedyś zagram na skrzypacach? ,