Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

wpiszcie który film z udziałem tego utalentowanego aktora uważacie za najlepszy w jego dorobku. zapraszam :):)

Rica

Piraci z karaibów ! ... wszystkie części .. Jack Sparrow górą :D

Rica

zgadzam sie z tobą ale mi też podobał się w filmie benny i joon

Rica

Jeździec Bez Głowy, Sekretne Okno, Edward Nożycoręki...
Ps. Takich Forum było już pełno... Po co tworzyc takie same? :/
Pzdr.

xXWronQaXx

chyba nie forum tylko tematów:)
każdy może tworzyć jaki chce temat, byleby był sensowny a moja ankieta taka jest, chyba się zgodzisz?:)a jeśli mój temat się powtarza, cóż, mówi się trudno:):)
pozdrawiam

Rica

Blow!!!!

lawa_3

zgadzam sie z Lawą ;)))
+ arizona dream
+ rozpustnik

kamilakamila

dziękuję wam za wszystkie opinie:) oczywiście temat nie jest zamknięty, kto chce niech się dopisuje..

Rica

Hmm, hmm.. .

Szczerze powiem, że naprawdę ciężko jest mi wybrać spośród filmów z Depp'em { tych filmów, które miałam przyjemność obejrzeć oczywiście } ten ` najlepszy, no ale spróbuję.. .

Na pewno mocno w pamięci zapadł mi ` Blow, jest to produkcja do której mogę wracać setki razy, wspaniały, genialny film z przejrzystym przesłaniem.. .

Co pozatym ? Hmm, ` Co gryzie Gilberta Grape'a, oj zdecydowanie tak.. .
rewelacyjny, ciepły, pozostający w pamięci na długo.. . pragnę tu również wspomnieć o wspaniałej roli Lea Di'Capria. ;]

Piraci z Karaibów { całość. } po prostu mam ogromną słabość do Jack'a Sparrow'a. ^^ fenomenalna kreacja Depp'a.. .

No i grzechem byłoby nie wspomnieć tu o filmach takich jak: Edward Nożycoręki, Don Juan DeMarco, czy Jeździec bez głowy.. . (;

Paulyna

numer jeden arizona dream, oprucz tego rozpustnik, blow, benny i joon, edward norzycoręki, las vegas parano i hyba dead man. wiem ze pytanie bylo o ulubiony wiec najulubienszy to arizona dream

Rica

Cóż, może to nie będzie moim zdaniem najlepsza rola Depp'a (każda była genialna), ale najbardziej uwielbiam "Marzyciela"-cudny film ;))))

Rica

Edward Nożycoręki i Jeździec bez głowy

Tear

Hmm...ogólnie rzecz biorąc to mi się wszystkie podobają ;D (które do tej pory oglądnełam)ale najbardziej to chyba Marzyciel i PzK 1,2,3 :) pozdrawiam ;)

Ulcia_6

jak to miłe że wszyscy lubicie jego filmy:) co za różnorodność, jeśli chodzi o ulubiony!:) Depp powinien być dumny że ma takich "wyedukowanych" fanów i fanki :) mówię serio.
ponownie dziękuję wam za wasze wszystkie opinie:)

Rica

Odważny i Co gryzie Gilberta Grapa

Rica

Mój ulubiony film z Deppem to Blow.. ale chyba najlepszy jest Rozpustnik i Marzyciel. Za to najbardziej niedoceniony to Odważny.

Rica

Edward Nożycoręki ! Cudeeeeeeńko :D

Rica

Arizona Dream
Edward Nożycoręki
Co gryzie Gilberta Grape'a

justyna_rad

jak zwykle sie wyłamie

Marzyciel w dalszej kolejnosci Nozycoreki, i fabryka Czekolady