Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 672 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Dziś mama kupiła mi gazetę w której jest fajny artykuł o Johnny'm. Fajne zdjęcia i ogólnie fajny. Polecam :)
gazeta to: "Świat Kobiety" cena : 2.90zł ;) 4/2008 KWIECIEŃ
pozdrawiam.

NonaT

długi?
Jest jakies fajne zdjęcie?

Anastazja_2

Dzieki NonaT :)

Astartte

nie ma problemu Szara ;)

Anastazja_2

taki dosyć długi opisuje go facet ;) . zdjęcia jest takie które na pewno już widziałaś i jedno chyba takie z "nie nacka" z Vanessą i Lily-Rose. http://www.boutique.com.pl/image/2007/depp2.jpg
o to zdjęcie tylko duże ;) prawie na stronę ;) małe zdjęcie z piratów, marzyciela i sweeney todda.

NonaT

dzięki!!!!!:) zaraz idę na miasto po gazetę:)

NonaT

Dzięki z a informację :)

użytkownik usunięty
NonaT

Ale fajnie ^^ Lecę do sklepu przy najbliższej okazji ;)

ojj no to ja może też sobie kupię^^
ogólnie coś ciekawego tam jest?
warto?

ezzoo

Dobra to ja spadam po gazetkę...mam nadzieje ze warto,bo nie oplacalo sie kupowac tej gazetki Bravo Girl...i teraz se lezy w koszu...Aaa
I w Tele-Swiat jest krótka zmianka o Johnnym (o tym spitalu xD)

Bodysnatchers

Dzięki za info, już biegnę do sklepu:)

_LadyGirl_

U mnie NIE BYŁO! :(((((((((

Bodysnatchers

mi sie artykuł podobał, a tego bravo to nawet nie kupiłam, jak dla mnie to podrzędny brukowiec.
:)

NonaT

Ja jeszcze gazetki nie mam, na pewno sobie kupię. A co ciekawego jest w tym artykule?

nooooooooooooo

Oczywiście chodzi mi o ten w ,,Świecie kobiety".

nooooooooooooo

Hehe moja mama też kupiła tę gazetkę, ja sobie suszę w łazience włosy a mama krzyczy z pokoju: mam artykuł dla ciebie, wzięłam gazetkę do ręki, patrzę a tam Depp :D Od razu w ruch poszły nożyczki :D

użytkownik usunięty
TODDka_2

"Od razu w ruch poszły nożyczki :D" w takich momentach to marzę o Edwardzie ;)

Nie mogłam się powstrzymać musiałam wyciąć artykuł tak na pamiątkę żeby za kilka lat powspominać młodzieńcze lata jak to oglądało się filmy z Deppem itp.

TODDka_2

ja nie wycinam zostawiam gazety w oryginale ;)

NonaT

A tak na ile stron?? ;P

L_M

artykuł ma chyba 4 stronki łacznie ze zdjęciem.

NonaT

Już mam ;) dzięki, że napisałaś ;P

L_M

nie ma sprawy :)

NonaT

O MATKO. W artykule jest okrooopny błąd! "[...]Powiedział DEEP po zakończeniu zdjęć po zakończeniu kręcenia zdjęć do ostatniej części trylogii"

Gehenn

Napis ktos tutaj ten wywiad,bo pewnie gazety juz nie dostane:(((

użytkownik usunięty
Bodysnatchers

Ja wczoraj gazete kupiłam i jeszcze dużo zostało, więc pewnie jest i u Ciebie :D Ale mogę dać jutro albo po jutrze fotki.

Gehenn

nawet tego błędu nie zauważyłam ale lipa, nie?

NonaT

A co do całości, to artykuł mi się podobał tak sobie(bez obrazy dla autorki tematu), a pierwsze zdjęcie NIE BARDZO przypomina mi Johnny'ego -- taki jest nieswój xP Ten wywiad mi się bardziej podobał -- http://film.onet.pl/O,4400,1245820,1,596,artykul.html -- jeśli już mówimy o wywiadach i artykułach

Gehenn

Taaaa czytałam już kiedyś ten artykuł i jest boski.Podobał mi się bardzo.

Ten ze "Świata kobiety" przeczytałam jakieś pół godziny temu i chyba się zgodzę,że taki nie za fajny był.To znaczy jakiś taki był....pusty??
Niekompletny ten artykuł,opis życia Deppa w dużym skrócie.Za dużym.