Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 370 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

siemka, mam pytanie wiecie może coś o rzekomych autografach od Johnnego Deppa ? Kiedyś można było taki dostać pisząc maila lub wysyłając list na odpowiedni adres, czy nadal istnieje taka możliwość ? Wie ktoś ?
Z góry dziękuję za odpowiedzi.

Sparow5

pacz jaki cover od 4 minuty.padniesz
http://www.youtube.com/watch?v=cTUmOw_SNaI&feature=related
muheheheheh

Deppomaniaczka

o w morde

Sparow5

nie wiem,która wersja bardziej żenująca?

Sparow5

dalej twierdze,że to emka

Deppomaniaczka

jakis potomek dangerisa albo ktos sobie robi jaja np. bolec

Sparow5

watpie.bolec by sie nie bawił w tak durny sposób

Deppomaniaczka

nie wiem, chociaz ten wafel tez jest zaczepny i raz odpowiedzial mi w stylu emki(waflem ja nazwalem, a ta sobie dopowiedziala, ze ogladam wafelkowe reklamy)

Sparow5

inteligencją obie do siebie pasują

użytkownik usunięty
Sparow5

o ile dobrze pamietam to ja ciebie nie zaczepiam...

ciesze sie z tego powodu

użytkownik usunięty
Sparow5

jeśli tak uważasz, to nie pisz więcej że ktos cos tam odpowiada w moim stylu... bo o ile sie orientuje to ta osoba tez do mnie za mile nie pisze...

więc prosiłabym o nie pisanie takich "sucharów" jak wyżej.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty

jestescie obie zaczepne i nie raz natarczywe, do tego te rozne dopowiedzenia, wiec sa jakies punkty wspolne, ktore pozwolily mi na niewykluczenie Ciebie i dostalas nominacje w tej sprawie.
"bo o ile sie orientuje to ta osoba tez do mnie za mile nie pisze" - moze byc to zaslona dymna, zreszta na Deppomaniaczke tez najmilej niepisala, a ty piszesz, ze moze nia byc, ale rozumiem ty wszystko mozesz

użytkownik usunięty
Sparow5

1. nie jestem zaczepna - tylko wyrażam swoją opinię, do której mam prawo

2. punktów wspólnych nie ma - ta osoba też do mnie źle pisze, już byłam tym kontem sremka sanczogejem i teraz niby tym - nie mam czasu na wasze takiego typu gierki!

3. dlaczego pisze że to ona ?
a) ciagle gdy pojawia sie princesska - to deppomaniaczka specjalnie pisze ze to ja i to praktycznie zawsze, a taki nick "inteligentny" - to nie zdziwiłabym się gdyby ona wymyśliła...

nie chodzi o to czy ja wszystko moge : chodzi o to by nie pisać głupich oszczerstw na druga osobe, ja wiem że deppomaniaczka jest dwulicowa i lubi obsmarowywać na prawo i lewo, ale wydaje mi się że ty chyba nie musisz być jej tutaj adwokatem...jesli napisałam ze to moze byc ona, bo nie zdziwilabym sie gdyby tak było, ja jej zachowanie moge traktowac jako "zasłone dymną" - pojawia sie temat princesski - zaraz zjawia sie deppomaniaczka i pisze ze to ja, no sorry bardzo ale to juz jest przegięcie totalne.

1. Ja tez mam prawo

2.sa ww.

3. A ja pisze, ze widze male prawdopodobienstwa miedzy wami, chociaz nie sadze, ze to jestes Ty.

użytkownik usunięty
Sparow5

Ad1. no nie masz prawa - jeśli ta opinia jest krzywdząca dla kogos i nie podparta żadnymi rzeczowymi dowodami

Ad2.jak wyżej - określiłam nie ma

Ad3. ja prawdopodobieństwa tutaj nie widzę, bo o ile sie orientuję to ja nigdy do ciebie raczej się źle nie odniosłam - ty do mnie tak, ale ja nie...więc takie insynuacje są po prostu nie na miejscu

1) Jak tak to zglos mnie, moze poczujesz sie lepiej.
Czeste wcinanie sie w rozmowe dwoch userow.

2) sa ww

3) Chodzilo mi ogolnie, a nie tylko o moja osobe.
Te dokrajanie tresci tez jest tez nie na miejscu , ale coz...

użytkownik usunięty
Sparow5

Ad1. nie zgłaszam ciebie, tylko uwidaczniam iż zachowujesz sie mało dojrzale, zarzucasz mi czepialstwo - a co sam robisz ?

Ad2. nie ma- nie przytoczyles na to zadnych konrektnych dowodow jak na razie

3. Ogólnie, ale mi sie wydaje że skoro mi zarzucasz że ja sie kogoś czepiam, a ja widzę że ty robisz dokładnie to samo - tylko w stosunku do mojej osoby.

Nie "dokrajam" treści, tylko pisze jak faktycznie jest - a to różnica.

użytkownik usunięty
Sparow5

wcinam sie w "rozmowe" ktora jest o mnie - więc mam prawo.

Sparow5

Nie na temat!

użytkownik usunięty
użytkownik usunięty
Deppomaniaczka

za głupia jestem ? i to stwierdza osoba, która notorycznie pisze dziecinne teksty i w dodatku robi z tego forum deppomaniaczka diary

lecz sie na nogi, bo na główę juz stanowczo - za późno!

tylko taka durna osoba jak ty mogłaby wymyslić infantylny- (twoje ulubione słowo), nick

"nie chce mi się z tobą gadać"

użytkownik usunięty
Deppomaniaczka

to po co zaczynasz ?

Sparow5

10/10

Sparow5

nie widziałam tego wcześniej

colormystery

jacobst@unitedtalent.com
możesz spróbować =)

Jutynka

dziękuję , na pewno spróbuję :)

colormystery

oddalabys deepowi dziewictwo za autograf?

colormystery

deep daje autograf za dziewictwo.

revirdixat

deep?nie znam takiego

Deppomaniaczka

oddalabys mu dziewictwo za autograf?

revirdixat

jakie dziewictwo?nie mam 15 lat

Deppomaniaczka

czyli znasz takiego.
pytam teoretycznie.

revirdixat

nie znam

Deppomaniaczka

oddalabys swoja cnote johnnyemu za autograf?

użytkownik usunięty
revirdixat

po co zadajesz pytanie na które i tak odpowiedź najprawdopodobniej jest twierdząca, nie przecząca jak niżej. ;)

prawdopodobnie. ja chce miec pewnosc.

użytkownik usunięty
revirdixat

pewności nigdy nie będziesz miał, bo ta osoba i tak nie napisze ci prawdy w tej kwestii xD

Fajnie się naśmiewa z Boga?

użytkownik usunięty
Allende_

a ty co teraz bedziesz chodzić po innych forach i szkalować mnie do innych karaluchu?!

idź tam http://www.filmweb.pl/film/Bruce+Wszechmog%C4%85cy-2003-37889/discussion/W+Wielk i+Pi%C4%85tek+%21,1894950?page=3 i spamuj sobie tam i biadol ze ci ten film puścili w Wielki Piątek...zrób sobie krzyż i podźwigaj za grzechy rządzacych polsatem że ośmielili sie w ten dzień puścic ten film.

idź fanatyku ode mnie, nie mam na ciebie ani ochoty ani czasu.

Zadałam pytanie. Czemu boisz się odpowiedzi?Podobno jesteś wierząca, chyba, że źle słyszałam?

użytkownik usunięty
Allende_

Dlaczego mam odpowiadać osobie, która zachowuje się jakby była psychiczna i łazi za mną po forach tylko po to by nie odnieść się do filmu tylko w durny i głupi sposób do mojej osoby ?

wybacz, ale nie widzę sensu dyskusji z taką osobą.

Ps. bycie osobą wierząca, a bycie fanatykiem - to też jest istotna różnica.

Przecież ty jesteś wierząca. Wg ciebie Jezus był wampirem. Większego protekcjonalizmu nie widziałam. Uciekasz od odpowiedzi, zadałam aż takie trudne pytanie?

użytkownik usunięty
Allende_

Nie wiesz czy jestem wierząca czy nie - nie wg mnie tylko wg pewnego usera ktory zalozyl o tym temat ( i z ktorego jawnie się nabijałam)- jak widać znów inwigilowałaś moje wypowiedzi, znow psychoza się rozpoczyna widzę ???

Nie muszę odpowiadać na pytanie osobie która zachowuje się jak psychiczna istota i w dodatku jakaś opętana.

Teraz ja ci zadam pytanie : tak będziesz chodzić teraz po forach i analizować każdą moją wypowiedż gdzieś tam ? idź sie lecz

Wybacz, ale nie tylko ty masz prawo siedzieć na forum INNE i nie myśl, że cię śledzę. Możesz sobie pomarzyć co najwyżej. Mam prawo pisać gdzie chcę i czytać co chcę. A, że natknęłam się na te totalne bzdury i wypociny, nie moja wina. Nie nabijałaś się, chciałaś się mu podlizać, to on nabijał się z ciebie.
Oczywiście, że nie musisz. Nie umiesz odpowiedzieć na to pytanie. Wypierasz się Boga bo tak ci jest łatwiej. Piszę normalnie, ale ty jak zwykle musisz chamsko, nie nie da się z tobą inaczej, nawet po dobroci...masz w genach to coś..

A wiesz jak się zasłania swój własny grzech?"Ty fanatyku!"

użytkownik usunięty
Allende_

hymm piszesz do mnie na forum Deppa o religii, czepiasz sie jakiejś bzdury bo tego inaczej nazwać nie można, piana ci z gębusi cieknie i jeszcze piszesz to, że to wszystko to "po dobroci " - nie rozśmieszaj mnie

Wlazłaś na forum kobiety w czerni i jak zwykła bezczelna świnia - bo tylko tak można nazwać takie postępowanie., zaczęłaś wylewać swoje 'wypociny" i szkalowanie na moja osobe, do jakiegoś usera, nawet nic nie wspominajac o tym filmie...

Wybacz ale dla mnie jesteś tutaj tak samo durna jak i pewna inna osoba udzielajaca sie w tym temacie :)

Robiłam sobie z inna dziewczyną przyłowiowe "jaja" z tego usera, inne osoby sie tylko z tego śmiały bo też zauwazyly jak autor tematu sie nim poniżył...Więc nie przeinaczaj faktów, tylko dlatego że nie umiesz ich dobrze zinterpretować :)

Nie będę odpowiadać na pytanie osobie, która sama zachowuje sie jak zwykła chamka - a komuś to wypomina.

Będę się za ciebie modlić, abyś wyzdrowiała i żeby wróciło ci zdrowie psychiczne! " miłujcie nieprzyjaciół swoich"...

żegnam fanatyczko