siemka, mam pytanie wiecie może coś o rzekomych autografach od Johnnego Deppa ? Kiedyś można było taki dostać pisząc maila lub wysyłając list na odpowiedni adres, czy nadal istnieje taka możliwość ? Wie ktoś ?
Z góry dziękuję za odpowiedzi.
"smaruj,betonie.trociny zamiast mózgu masz we łbie.z każdym dniem coraz głupsze wpisy.."
tak ja o tym wiem że twoja egzystencja jest bardzo bezsensowna i że ekscytujesz się pisząc swoje infantylne i głupi wypowiedzi.To dla mnie nie nowość
ty zapewne bardzo masz duże doświadczenie w tej kwestii..czemu sie nie dziwię :)
ktoś tu nie umie odczytać sarkazmu :)
żal to jest mi takich psychicznie chorych osób jak ty i ta niżej - będę sie za was modlić!
"ty byś sarkazmu nie poznała,gdyby ci dali nim po gębie."
rzuciłam go jakoś wyżej w twoją stronę, ale twoja pusta głowa nawet go nie zajarzyła ;)
trzymaj się "tramwaja"... nie moja wina że sarkazm jest ci pojęciem obcym, ale dziś poznałaś nowe słówko. Szkoda tylko że nigdy nie będziesz w stanie go inteligentnie użyć w "konwersacji".
"tego zaszczytu"
matko, musiałam już tyle napisać wypowiedzi by wreszcie do ciebie dotarło - że nie interesuje mnie twoja opinia, ani twoje "odpowiadanie"
Chwała Bogu za to! że dasz mi wreszcie święty spokój.
Zaczepiłam tylko dlatego, że nie mogę patrzeć jak ktoś "miesza" w to Boga, ale widać to "coś" nie ma nawet pojęcia kim jest Bóg, nie ma nawet żadnego celu w życiu.No cóż, trudno. Trzeba się do dzisiejszego świata przyzwyczajać. Poke jest wszędzie.
nic nie mam,na rtazie nie organizuję.wsiąkłam w to opowiadanie na amen.dzis z Goslingiem cos za 14 minut na tvn-ie
drugi raz wali na ten sam wpis?(poniżej)
nie będę już komentować,każdy widzi,jak się mają sprawy z jej niektórymi narządami.
tego narządu ci brak :) dziecinko :) więc w tych sprawach to ekspertem - nie jesteś :)
Ale ja nie mówiłam o mózgu(jesli o nim pomyslałaś)Mówiłam o nerwicy twoich dłoni,które żyć nie mogą bez klawiatury.Moje 4 kończyny mają się w jak najlepszym porządku,kochanie moje.Widzisz?Odwócić kota ogonem można w kreatywniejszy sposób.
Depusia-1 nerwusek-0
o kiedy nerwica jest narządem ? :)
nawet dobrze wytłumaczyć sie nie umiesz karaluchu
"ak się mają sprawy z jej niektórymi narządami."
wiadomo o co chodziło i wcale nie o nerwicę ;)
Jesteś tak głupia i pusta do samego dna że juz nawet choc odrobinę inteligentnie wytłumaczyć sie nie umiesz :)
Idź stąd bo sobie tylko sztuczne tipsy połamiesz na pisaniu infantylizmów... i dopiero wtedy będzie płacz na całą wieś :)
Depposraczko - o ile widzę to ty piszesz tutaj swój życiowy dziennik ;)
Idź załóz sobię stronę Deppomaniaczka.pl i tam sobie wylewaj swój wewnętrzny jad, a masz go dużo, więc będziesz miała pole do popisu w tym aspekcie
Zdradzić ci jeszcze nie pojętą przez ciebie tajemnicę :
Jesteś prawdopodobnie najbardziej głupim i najbardziej pustym najbardziej dwulicowym i tępym userem na FW - tylko ciiii siii, żeby się nie wydało :)
Po pierwsze
Infantylizm to słowo które w 100 procentach określa twoją postawę, twój styl pisania i całą ciebie - dlatego jest tak często używane
Po drugie
udzielasz się w każdym temacie tutaj, byleby tylko sie udzielić i to totalnie w każdym - ja wiem, że twoje istnienie jest bardzo bezsensowne, ale udzielanie się w każdym temacie byleby coś napisać - to już jest poważny objaw choroby psychicznej :)
Po trzecie
wg ciebie głupota może być konstruktywna..hymm... zawsze wiedziałam że inteligencja to nie jest twoja mocna strona, ale teraz mam tutaj prawdziwy na to dowód :)
Nie mów cześć, przecież za jakiś czas i tak będziesz obsmarowywać mnie gdzie indziej do kogoś dwulicowy robaku albo i tak mi gdzieś odpiszesz ( zawsze wracasz jak bumerang).
Jak nie możesz patrzeć - to w takim razie dlaczego nie napisałas na tamtym forum Nic do mnie w tym aspekcie tylko tutaj, dwulicusko ?
Nie praw o Bogu, bo nie masz o nim zielonego pojęcia, zachowujesz się tak jakbys działała na rzecz złych duchów: może jakaś opętana jestes ? nie wiem..ale dużo na to wskazuje...charczysz, pienisz się w róznych tematach, chodzisz po innych forach mnie oczerniać, robisz jakieś 'cyrki" istne " - tak przykładna wierząca osoba raczej się nie zachowuje
Nie martw sie będę sie o ciebie modlić biedne dziecko, może zamówię wypominki w intencji twego zdrowia psychicznego!
Masz coś do zaoferowania?
To proszę - bhttp://pl.wikipedia.org/wiki/Deep
Nie męcz się już wiecej. Nie wiem tylko, czy to dobry trop. Facet najpierw wydaje album solowy "We mnie" a potem "Refleksje"