Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
246 846 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

siemka, mam pytanie wiecie może coś o rzekomych autografach od Johnnego Deppa ? Kiedyś można było taki dostać pisząc maila lub wysyłając list na odpowiedni adres, czy nadal istnieje taka możliwość ? Wie ktoś ?
Z góry dziękuję za odpowiedzi.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
Deppomaniaczka

"smaruj,betonie.trociny zamiast mózgu masz we łbie.z każdym dniem coraz głupsze wpisy.."

tak ja o tym wiem że twoja egzystencja jest bardzo bezsensowna i że ekscytujesz się pisząc swoje infantylne i głupi wypowiedzi.To dla mnie nie nowość

użytkownik usunięty
Deppomaniaczka

ty zapewne bardzo masz duże doświadczenie w tej kwestii..czemu sie nie dziwię :)

nie spodziewałam się innej odpowiedzi,od walenia kotka z dupy strony.
Żałować i leczyć.Cześć

użytkownik usunięty
Deppomaniaczka

ktoś tu nie umie odczytać sarkazmu :)

żal to jest mi takich psychicznie chorych osób jak ty i ta niżej - będę sie za was modlić!

ty byś sarkazmu nie poznała,gdyby ci dali nim po gębie.
"sarkazm"...trzymajcie mnie!

użytkownik usunięty
Deppomaniaczka

"ty byś sarkazmu nie poznała,gdyby ci dali nim po gębie."

rzuciłam go jakoś wyżej w twoją stronę, ale twoja pusta głowa nawet go nie zajarzyła ;)

trzymaj się "tramwaja"... nie moja wina że sarkazm jest ci pojęciem obcym, ale dziś poznałaś nowe słówko. Szkoda tylko że nigdy nie będziesz w stanie go inteligentnie użyć w "konwersacji".

użytkownik usunięty
Allende_

"tego zaszczytu"

matko, musiałam już tyle napisać wypowiedzi by wreszcie do ciebie dotarło - że nie interesuje mnie twoja opinia, ani twoje "odpowiadanie"

Chwała Bogu za to! że dasz mi wreszcie święty spokój.

Allende_

Zaczepiłam tylko dlatego, że nie mogę patrzeć jak ktoś "miesza" w to Boga, ale widać to "coś" nie ma nawet pojęcia kim jest Bóg, nie ma nawet żadnego celu w życiu.No cóż, trudno. Trzeba się do dzisiejszego świata przyzwyczajać. Poke jest wszędzie.

Allende_

nic nie mam,na rtazie nie organizuję.wsiąkłam w to opowiadanie na amen.dzis z Goslingiem cos za 14 minut na tvn-ie

Allende_

http://www.filmweb.pl/Slaby.Punkt

Deppomaniaczka

Może kiedyś.
Idę spać.

Allende_

drugi raz wali na ten sam wpis?(poniżej)
nie będę już komentować,każdy widzi,jak się mają sprawy z jej niektórymi narządami.

użytkownik usunięty
Deppomaniaczka

tego narządu ci brak :) dziecinko :) więc w tych sprawach to ekspertem - nie jesteś :)

Ale ja nie mówiłam o mózgu(jesli o nim pomyslałaś)Mówiłam o nerwicy twoich dłoni,które żyć nie mogą bez klawiatury.Moje 4 kończyny mają się w jak najlepszym porządku,kochanie moje.Widzisz?Odwócić kota ogonem można w kreatywniejszy sposób.
Depusia-1 nerwusek-0

użytkownik usunięty
Deppomaniaczka

o kiedy nerwica jest narządem ? :)

nawet dobrze wytłumaczyć sie nie umiesz karaluchu

użytkownik usunięty
Deppomaniaczka

"ak się mają sprawy z jej niektórymi narządami."

wiadomo o co chodziło i wcale nie o nerwicę ;)

Jesteś tak głupia i pusta do samego dna że juz nawet choc odrobinę inteligentnie wytłumaczyć sie nie umiesz :)

Idź stąd bo sobie tylko sztuczne tipsy połamiesz na pisaniu infantylizmów... i dopiero wtedy będzie płacz na całą wieś :)

kiedy nie wejðe,jesteś.Planujesz tu zamieszkać?i może załozyć rodzinę?
tępa sremka

użytkownik usunięty
Deppomaniaczka

Depposraczko - o ile widzę to ty piszesz tutaj swój życiowy dziennik ;)

Idź załóz sobię stronę Deppomaniaczka.pl i tam sobie wylewaj swój wewnętrzny jad, a masz go dużo, więc będziesz miała pole do popisu w tym aspekcie

Zdradzić ci jeszcze nie pojętą przez ciebie tajemnicę :

Jesteś prawdopodobnie najbardziej głupim i najbardziej pustym najbardziej dwulicowym i tępym userem na FW - tylko ciiii siii, żeby się nie wydało :)

użytkownik usunięty
Deppomaniaczka

Po pierwsze

Infantylizm to słowo które w 100 procentach określa twoją postawę, twój styl pisania i całą ciebie - dlatego jest tak często używane

Po drugie

udzielasz się w każdym temacie tutaj, byleby tylko sie udzielić i to totalnie w każdym - ja wiem, że twoje istnienie jest bardzo bezsensowne, ale udzielanie się w każdym temacie byleby coś napisać - to już jest poważny objaw choroby psychicznej :)
Po trzecie

wg ciebie głupota może być konstruktywna..hymm... zawsze wiedziałam że inteligencja to nie jest twoja mocna strona, ale teraz mam tutaj prawdziwy na to dowód :)

Nie mów cześć, przecież za jakiś czas i tak będziesz obsmarowywać mnie gdzie indziej do kogoś dwulicowy robaku albo i tak mi gdzieś odpiszesz ( zawsze wracasz jak bumerang).

użytkownik usunięty
Allende_

Jak nie możesz patrzeć - to w takim razie dlaczego nie napisałas na tamtym forum Nic do mnie w tym aspekcie tylko tutaj, dwulicusko ?

Nie praw o Bogu, bo nie masz o nim zielonego pojęcia, zachowujesz się tak jakbys działała na rzecz złych duchów: może jakaś opętana jestes ? nie wiem..ale dużo na to wskazuje...charczysz, pienisz się w róznych tematach, chodzisz po innych forach mnie oczerniać, robisz jakieś 'cyrki" istne " - tak przykładna wierząca osoba raczej się nie zachowuje

Nie martw sie będę sie o ciebie modlić biedne dziecko, może zamówię wypominki w intencji twego zdrowia psychicznego!

użytkownik usunięty
Deppomaniaczka

Masz coś do zaoferowania?
To proszę - bhttp://pl.wikipedia.org/wiki/Deep
Nie męcz się już wiecej. Nie wiem tylko, czy to dobry trop. Facet najpierw wydaje album solowy "We mnie" a potem "Refleksje"

revirdixat

ja nie wiem,czemu jesteś taki złośliwy?

Mad_Lover

czego nie wiesz?

revirdixat

Hmm tak czytam sobie ten wątek i właściwie mam tylko jedno pytanie. Po co Wam właściwie autograf od Deppa? W ogóle od jakiegokolwiek aktora. Może to dziwnie zabrzmi, ale co z tym robicie ?