Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
246 822 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

siemka, mam pytanie wiecie może coś o rzekomych autografach od Johnnego Deppa ? Kiedyś można było taki dostać pisząc maila lub wysyłając list na odpowiedni adres, czy nadal istnieje taka możliwość ? Wie ktoś ?
Z góry dziękuję za odpowiedzi.

colormystery

http://www.youtube.com/watch?v=E9AeMoFFG1U - mocne 8,77/10

Sparow5

A to jest dopiero mocne!!!obejrzyj całość.Padniesz!
http://www.youtube.com/watch?v=jkF-8AKPhCU

Deppomaniaczka

tez dobre, z tego programu Laskowik & Malicki najbardziej podoba mi sie to http://www.youtube.com/watch?v=qlBBmS57Z2A

Sparow5

Laskowik jest mega!
siostro,siostro...
http://www.youtube.com/watch?v=kr1NDSkLV8I
hahahahahahaha

Deppomaniaczka

szkoda, ze nie mam Zone Europa, dzisiaj na tym kanale leci Pole (1990), z tym rezyserem od lewej stopy i pewnym nieprzecietnym brytyjskim aktorem

Sparow5

jakim?

Sparow5

znikam.potem pogadamy.biore sie za sekretne okno

użytkownik usunięty
Sparow5

Pewnie. Ty tylko możesz mieć Zone Afryka.

A co, na Zone Afryka pokazywaliby by ciebie wraz twoimi pobratymcami koczkodanami? wypierdalaj koczkodanie

użytkownik usunięty
Sparow5

Wogóle nie mam zamiaru twojej zony ruszać. Moi pobratyńcy tez.

a w ogole ile was w stadzie?

użytkownik usunięty
Sparow5

W Europie ok. 712 mln. W Polsce ponad 38 mln. Tylko, że my mówimy na siebie - ludność, mieszkańcy.
A u ciebie ile w stadzie i jak się nazywacie?.

"Żywią się głównie owocami, dietę uzupełniają liśćmi, kwiatami, pączkami, owadami. Dorosłe osobniki często zbierają jedzenie w policzkach, by móc je potem zjeść z dala od innych małp." Jakie owady preferujesz ?
"Koczkodany są składnikiem diety wielu drapieżników. Polują na nie szympansy, dzikie koty, wojowniki wspaniałe, węże, a także ludzie. Gatunek nie jest zagrożony wyginięciem, dzieki opanowaniu sztuki latania samolotem"
Jaka jest twoja taktyka obronna wobec wiekszych kuzynow i skad bierzecie paliwo?

użytkownik usunięty
Sparow5

No, nie umie czytać afrykańskie dziecko. Widziałeś pytanie? A to co bylo napisane wcześniej?
Wikipedia opanowana, co?. Wyjaśniaj o co ci chodzi z tym samolotem.
"z drugiej strony stanowią składnik diety Afrykanów" - stąd twe zainteresowanie ich dietą?

Język polski byc trudna.

"z drugiej strony stanowią składnik diety Afrykanów" - stąd twe zainteresowanie ich dietą?
No, Drogba musi sie odzywiac tylko zdrowym miesem, zeby mial sile i ochote do gry.

"Wikipedia opanowana, co?. Wyjaśniaj o co ci chodzi z tym samolotem." Nie

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

niestety ty przodujesz w tym rankingu lampucero, pisz wiecej, koczkodany takie jak ty swoim podejsciem zawsze mnie bawily, bawiace sie w psychologa, a tak naprawde atakowane przez weze na wyspie Borneo w ogniach piekielnych walcza o przetrwanie, wolajac o pomoc kapitana Sparrowa, ktory niestety zayebal juz komus kapucynke, do tego niesmiertelna... Jack Daniels robi swoje

użytkownik usunięty
Sparow5

"pisz więcej" - wedle życznia. Whisky jes ni edla dzieci. Okropnie bredzisz po niej.
Widzę, że ktoś dzisiaj w Dzień Dziecka był z klasą w kinie na Królewnie Śnieżce.

Jak już się powywkurzasz i powyripostujesz napisz coś o tym filmie.

użytkownik usunięty

Obe, Obe...a ty najbardziej...widze że koniecznie chcesz tego o czym juz ci wspominałam...niedługo sie tego doczekasz.

użytkownik usunięty

Szantażystka. Czuję się przez ciebie zaszczuta. Loguję sie co któryś dzień ze starchu przed tobą. Ciekawe czy wszystkich straszysz banem?

użytkownik usunięty

Ciekawe czy wszystkich straszysz banem?

Nie, tylko tych którzy na niego zasługują :)

użytkownik usunięty

O nie. Miałam nadzieję, że świętujesz w McDonaldzie i będzie tu spokój. Ale niestety jesteś.
Przyznałaś sobie prawo do oceny, kto zasługuje, a kto nie? Tak robią zadufani w sobie ludzie.

użytkownik usunięty

"Przyznałaś sobie prawo do oceny, kto zasługuje, a kto nie? Tak robią zadufani w sobie ludzie. "

Nie, po prostu nie trudno zauważyć , że chcesz tymi wypowiedziami nas powkurzac i porobić spam, a to jest właśnie nie zgodne z regulaminem, dziecinko :)

Sparow5

Drogba jest świetny!

Deppomaniaczka

ta malpa czlekopodobna nie wie co to jest, nigdy pewnie nie odczula az takich emocji np. jak ta, gdy Didier Drogba 2 minuty przed regulaminowym czasem gry, umiesli pilke w siatce

Sparow5

dla takich chwil warto życ.juz nie mogę sie doczekac euro

Deppomaniaczka

niestety niektorym nigdy nie bedzie dane to pojac.
Ale sie zdziwilem, gdy zobaczylem emke na forum Tysona hehehehehehehhe(prowadzi śledztwo w sprawie abanowania Dangerisa, sluszne wg. mnie)_

Sparow5

irytujący koleś

użytkownik usunięty
Sparow5

A czemu zdziwienie ?

nie można sobie wejść na forum Tysona, to jakas zbrodnia czy jak ?

pisze, ze sie zdziwilem, a Ty od razu o jakies zbrodni, nie wiem po co to?

użytkownik usunięty
Sparow5

no bo twoja wypowiedź miała znów "Ale sie zdziwilem, gdy zobaczylem emke na forum Tysona hehehehehehehhe(prowadzi śledztwo w sprawie abanowania " jakiś dziwny wydźwięk ? co to ja sobie nie moge wejsc na forum Tysona, bo nie wiem o co ci chodzi ? a z dangerisem zauwazylam to co zauwazylam tam

znów??
zbanowania gwoli ścisłości.
dobra nie mam sil juz

użytkownik usunięty
Sparow5

wiem że chodziło o zbanowanie, chodzi mi o wydźwięk wypowiedzi.. tak jakby przyrównanie mnie jakieś do dangerisa ?

Sparow5

omijać materiały budowlane!

Deppomaniaczka

zadnego samokrytycyzmu, nie wiem po co te dokrajanie, szukanie czegos czego nie ma( np. z Tysonem, co ja takiego, zle napisalem???)

Sparow5

nie pisz do niej ani o niej, spozytkuj ten czas na swoje ulubione thrillery (5 wymiar), daj sobie siana

Sparow5

a...szuka problemów po całym portalu

Deppomaniaczka

jutro moze na sniezke pojde

użytkownik usunięty
Sparow5

samokrytycyzm - zastanów sie nad tym słowem, zanim będziesz komuś innemu zarzucać jego brak.

To tyle. Mam nadzieje ze wreszcie znudzi wam się ta bezsensowna gierka w stylu " co to Emka powiedziałam napisała, gdzie sie udzieliła etc etc"...

trzeba umiec sie przyznac do bledu, szukanie dziury w calym to twoja specjalnosc.

raz człowiek napisal, ze sie zdziwil, ze ktos z forum Deppa był na forum jego ulubionego boksera i juz **** kara smierci, nie wybacze sobie tego nigdy vever ever

użytkownik usunięty
Sparow5

"trzeba umiec sie przyznac do bledu, szukanie dziury w calym to twoja specjalnosc.
"

no widze że twoja równiez, bo nie chcesz sie przyznac do tego równiez się czepiasz :)

"raz człowiek napisal, ze sie zdziwil, ze ktos z forum Deppa był na forum jego ulubionego boksera i juz **** kara smierci, nie wybacze sobie tego nigdy vever ever
" co mnie ma obchodzic to czy to jest twoj ulubiony bokser czy nie, wchodze tu na temat i widze twoj wpis : jakieś dziwne śmiechy i chichoty z tego że się tam udzieliłam, że coś mam tam do dangerisa...jaki to ma w ogole zwiazek z tym forum ?od takich "konsultacji" jak sie nie myslę są wiadomości prywatne.
A nie forum gdzie dany user może przeczytać takie "dziwadła" o sobie, i potem wielkie zdziwienie że Ci na to odpisałam.

i nie wstyd Ci?

użytkownik usunięty
Sparow5

A Tobie ? :)

przez ten miesiac wypisalas na forum Deppa wiecej niezwiazanych z jego osobą tresci, niz ja, a te dziwadla w porownaniu z tym to pikus, wiec jak smiesz miec o to do mnie pretensje :(

użytkownik usunięty
Sparow5

ja tu większość piszę rzeczy związanych z Deppem, choć jak się zjawią jakieś larwy i zaczną w jakis infantylny sposób czepiać się mnie - wtedy nie omieszkuję na to odpowiedzieć....
Ty natomiast poruszasz większość tematów w ogóle nie związanych z tym forum, ani razu nie widziałam tutaj tematu ani jednego twojego zwiazanego z Deppem, ani razu nie widziałam przez miesiąc albo i dłużej wpisu z twojej strony stricte związanego z tym forum..więc pytam się nie wstyd, ci zarzucać coś drugiej osobie, podczas gdy robisz dokładnie to samo tylko w większym wymiarze ? ;(

Deppomaniaczka

Podrzuc mi tekst do pieca, bo zem sie wypalil :)
Jak podoba Ci się ten pilkarski filmweb, na razie troche malo rozbudowany

Sparow5

na pewno coś wymyślisz.bezbłedny jesteś w ripostach.
strasznie grafika rozlazła,znowu się trzeba przyzwyczajać."Piłkarski"wtf?to jest portal filmowy,a juz robią komedie.Rozumiem euro,ale wkurzają te modyfikacje.

Sparow5

to zrób jak koleżanka.Odbijaj tymi samymi,to się nie wyczerpią...muhehehe

Deppomaniaczka

http://www.youtube.com/watch?v=uDPSYz3P1-0 - ciezko to opisac, tam obok jest jakis dokument, kiedys pacznę
02:20 - akurat to Szpakowskiemu cholernie się udalo

Sparow5

moje diabły:)po tamtym meczu ich polubiłam.w dwie minuty ich pogięli