Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 561 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

no bO ja ma pytanie no bO jak ogloOalam taki film na jedynce z tym jOnnym no i to byla skrzynia ómarlaka. No I ONI TAm Sie BiLi i potem on ukradl takie sErce czy cos. noi ja chce sie zapytaC cO sie stao z tym pIratem ja widzial@m ze go poRwal Zly kr@ken :(! cy on zyJe???? onie a on byl T@ki fajnY . ;( nobo ja nie oglodalam caLego Filmu bO byLam ZajeNta :/\\

pomoscie

Obejrzyj "Na krańcu świata" i czytaj słownik ortograficzny.

użytkownik usunięty

dzieeeki alleeee jak i gdZieeeeeeeee jaaaaaa mam to obejzac??????? a powieDz mi cZy on UUMrze????????????plis

NaJlEpIiJ oBeJsHyJ fF tElEfFiZjI. JaCk UmShE w StRaShLiWyCh MęKaCh... UtOnIe W gIlAcH kRaKiEnA;((((((((((((((((((((((

maxifactor111

Dobre :))) Podoba mi się

MorganaBlackcat

AnGeL!n@ JoL!e n!e oDp!sYw@Ł@ mU n@ JeGoOo L!sTyYy ! pRzEcIąŁ sOb!eM żYłkI ;(((

użytkownik usunięty

Utlenior Dremer , max fator! proszE sie ze Mnie nie smiac!!
aha i JA SIE WOGULE NIE MOGE DOCZYTAC JAK WY TAK PISZECIE POKEMONY ZASRANE. ```` <LOL4490257>

Ja się z ciebie nie śmieję, bo nie jesteś ani zabawna, ani śmieszna tylko żałosna ;)) nad tobą raczej powinno się płakać...

a wiesz dziecinko do czego służy to czerwone podkreślenie, kiedy piszesz komentarz? Nie?

To ja ci powiem...Służy ono do tego, aby dzieci takie jak ty (pokemony) pisały poprawnie, gdyż jest to forum publiczne :))

...mam nadzieję, że tym prostym wytłumaczeniem dobrnęliśmy do końca tej żenującej rozmowy ;))

Dowiedzenia.

k*rwa!! toż ty tak samo piszesz idiotko!!
J@cK zg!n!e w mEnCz@rN!Ah TaK!iH sTrAsZnYch rze pSzEz c@@łY fIlm
PłAkAłm..Kr@kEn G0 ZjAdł a PoTem G0 ElIzAbEt ZgwAłCiłA i WilL go
zAszLahTowAł i ósMaŻyŁ Na
PateLni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a zreszta po co ja sie denerwuje? przeciez to prowokacja..hehe

Mada_gringo

właśnie Mada Cs, spokojnie, jeżeli nie będziemy z nią gadać to może sobie pójdzie...

...no dobra i tak nie pójdzie, ale bądźmy dobrej myśli :))

ulterior_dreamer

Ja Ci powiem pussy-pacanie co się z nim stało ;)
Otóż zobaczył przed ekranem TV Ciebie i miał wybór- ty czy kraken. Wybrał krakena...

wieeeeeeeeeeeeeeeem, to prowokacja, ale szczerze to mi się już nudzi na tym forum ;p

Lady_From_Burton_World

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!

n@rE$c!e kOoOfF@nYy DePp wR@c@ dO p!eRwsZeJ dZ!ęs!ąTeCkI !!!!! =*=*** !!!!

mi też Lady from Christmas world, mi też...

ulterior_dreamer

Oooo DePpCiO wRuCiŁ d0 piERw$iÓnIeCKiEj DzIĘ$@tEcKuNiiiiiiiii!!!!! @lE sIeM CiE$e NoRmAlNiU$eŃkO $ikAm Z r@dO4cIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MuJ kOff@nnnyyyy żóĆ t0m Wane$$e, b0 w P0l$cE TyLe CzEk@ N@ cIeBiE dieffffffffffffffffffffffffffffffcynnn w TyM j@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Tłumaczenia nie dam, bo sama pierwszy raz nie wiem co napisałam ;p

Lady_From_Burton_World

Dobre.! To forum schodzi na pokemony czy jakieś tam inne.

użytkownik usunięty

..........((`'-"``""-'`))
............)....-....-....(
.........../..(o._.o)_._\
...........\....(.0.)..._./
..........._'-._'='_..--'.._
....../`;#'#'#.-.#'#'#;`\
......\_))......'#'.......((_/
........#.....................#
.........'#.................#'
........../.'#...........#'.\
........._\..\'#.....#'./../_
......(((___).------()."".()&b rvbar;

misio dla ciebie <3

**
Mimo to powiesz,że suka ze mnie lub szmata.?
Powodzenia! I tak mi to lata...
Twoja opinia mało mnie interesuje. . .
Znam Swoją Wartość i Tym się kieruje !!