Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
246 822 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp
GeorgePatton

już dawno powinien mieć

GeorgePatton

moze sie zdarzyc ze dostnie za caloksztalt bo jestem pewny w 99.9% ze nie zagra juz nic wartego uwagi.

aew4334555

Zagra. " W pogoni za cieniem". Tylko nie wiem ,co z tym filmem, kiedy będzie i czy w ogóle? Pisali o nim na innych portalach, a na fw go nie ma. Czekam na niego najbardziej.

GeorgePatton

Powoli się zaczyna się przejadać ... myśle że teraz bedzie grał tylko i wyłacznie dla kasy nie dal nagród

wojti_venom

taa bo jakby mial szanse na jakas.

aew4334555

nie ma żadnej szansy

GeorgePatton

jesli ten pajac dostanie oscara definitywnie skoncze z fw.

revirdixat

calkiem niezla perspektywa.

cos sie dzieje gdzies na jakims forum?

aew4334555

nie napisalbym tego gdybym nie byl pewien na 100% ze nie dostanie.
na hobbicie jest niezly cyrk. zalozylem ostatnio temat ale oczywiscie zablokowali.
wlasnie obejrzalem revolutionary road i musze przyznac ze leo dal popis. kate zreszta tez. sam film bardzo dobry ale w koncu nakrecil go rezyser american beauty.

revirdixat

ahh..

na jestem bogiem tez sa jaja,oczywiscie neos juz sie wymadrz mimo tego ze nie ogladal filmu.
nie widzialem drogi do szczescia ale zamierzam to nadrobic

aew4334555

dobrze ze ten szczur przynajmniej przestal prawic jakim wybitnym aktorem jest depp.

revirdixat

chyba tak nigdy nie mowil,niemniej rozwalila mnie jego wypowiedz ze dal deppowi 10/10 bo jest jego ulubionym aktorem a tylko jednemu filmowi z nim przyznal note 10/10..tragedia ja bardzo lubie leo za jego filmy i aktorstwo dlatego ma u mnie maxa.

aew4334555

depp to zero i nic tego nie zmieni.

revirdixat

nie badzmy tacy radykalni,byl dobry-kiedys,teraz jest slaby(!)

aew4334555

nienawidze jak psa.

revirdixat

przyznaj szczerze czy to co napisales na forum jb to prowokacja?

aew4334555

nie wiem co to prowokacja.

revirdixat

hmm w takim razie troche srednia bo co 3 temat jest taki jak twoj,mogles chociaz uzyc troche wyobrazni

aew4334555

to ciekawe. nie czytalem reszty po prostu zrobilem nowy temat.

aew4334555

ja tylko aż poleje się krew z Day Lewisem oceniam na 10 , 9 ma W imię ojca ma , 8 Moja lewa stopa ,nieznośna lekkość bytu i gangi ,reszta średnio. Trzeba oceniać film jako całość a nie tylko wystep ulubionego aktora np Ballada o Jacku i Rose to raczej słaby film ale ze znakomitą kreacją Daniela stąd ocena 5/10 .
ocena 9 i 8 to bardzo wysokie noty a wiem że neo ocenia tak niektóre filmy z deppem .Ja z kolei nie rozumiem sypania "10" na prawo i lewo

użytkownik usunięty
revirdixat

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

użytkownik usunięty
revirdixat

Słusznie napisałeś

użytkownik usunięty
GeorgePatton

Doatanie kiedyś z acałokształt, jak jest taka kategoria.

bedzie bohaterem bezprecedensowego wydarzenia i dostanie maline za caloksztalt dla najwiekszego pajaca w historii kina.