Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

chetnie bym obejrzała film z taka obsadą:
johnny depp, winona rider, christina ricci, jack nicholson, edward norton :)
za kamerą najlepiej tim burton ewentualnie stanley kubrick :))

macie jeszcze jakieś pomysły? :)

Alice_in_Wonderland_4

hmm moze jeszcze z Angeliną Jolie?
kiedyś była z niej dobra aktorka...

no fakt żal Kubrick'a :((
[*]

jd_fan

z tej obsady to bym tam chciała widzieć tylko Eda Nortona :roll:

Gyrapha

A ja bym dała:
Johnny Depp,Robin Williams,Kate Winslet,Keira Knightley i ewnetualnie Geofrey'a Rush'a

Alice_in_Wonderland_4

A ja kocham obsadę Piratów z Karaibów i dodała bym jeszcze siebie :D

Nieaktywny_2

he he Madzia ruleez! xD ja bym też dodała jeszcze siebie

Nieaktywny_2

I ja, i ja!!!!!!!
<za krótki><za krótki>

Nieaktywny_2

No to Dżony Dipp, Kira Najtli, Orlando Blóm, Edłord, Madzia, Irys0 i Piratka ^^ To byłby film... :D
A reżyserem byłby Tim Burton :D

Alice_in_Wonderland_4

A ja bym chciała, żeby nakręcono jeszcze parę filmów z duetem Depp&Pacino. Do tego dorzuciłabym morze jeszcze De Niro, Penna i Hanksa. Ale oczywiście nie wszystkich naraz - co za dużo to nie zdrowo. ;P

blumenkohl

niezły temat :)
moja propozycja to: Johnny Depp, Heath Ledger(to już raczej niemożliwe, ale miło by było zobaczyć go w takim składzie), Russel Crowe, Brad Pitt, Keira Knightley, Kate Winslet. A wyreżyserowałby to wszystko Tim Burton.

Alice_in_Wonderland_4

ja chcialabym zobaczyc: Johnny Depp, Hugh Laurie, Winona Ryder, Mickey Rourke,Jude Law, Luke Perry, no i moze jeszcze Kim Basinger. i jeszcze maly Haley Joel Osment i jeszcze dodalabym polski akcent, Kasia Figura i Boguslaw Linda. Rezyseria Tim Burton

troche duzo ich wyszlo, ale super byloby ich razem zobaczyc

kasanova

Chyba zmienie obsade...hmm
w rolach głownych:
Johnny Depp,JA-Kamila,Irys i Madzia
W pozostałych rolach:
Robin Williams,Tom Hanks,Al Pacino i Robert Deniro and Freddie Highmore.

Role hęeee drugoplanowe
Keira Knightley,Orlando Bloom and Heath Ledger [*]

Bodysnatchers

A ja bym chciała tak-
Johnny Depp, Winona Ryder, Geoffrey Rush, Leonardo DiCaprio, Hugh Grant, Kate Winslet, Keira Knightley, Christina Ricci, Al Pacino, Liam Neeson, Alan Rickman, Julia Roberts, Orlando Bloom i ja (plus wszyscy z tego tematu którzy tez by chcieli ;)). Reżyseria- Tim Burton. Muzyka- Danny Elfman albo Hans Zimmer. To byłby film dopiero ;) Heatha też bym dorzuciła, ale z wiadomych względów się nie da ;/. Pozdr!

Alice_in_Wonderland_4

Duet Depp-Al Pacino albo Depp-De Niro. No, a w roli drugoplanowej mógłby sie pojawić np. Benicio del Toro.

ArriS

a ja bym w obsadzie strzeliła wszystkich aktorów zapisanych w moich ulubionych + ja i dziewczyny chętne wyżej xD