Boże wybacz mi....WYPIEEEEERRRRDDDAAALLAAAJ z tym jebanym ZAAAAAKIEMMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!to jest forum Depp'a!!!
P.S jak komus nie pasuję to prosze usunąc wpis,poprostu nie wytrzymałem...ta siska doprowadza mnie do szału!!!!
Nie tylko ciebie... Ja sie zastanawiam skąd te wszystkie gorące trzynaskti wytrzasneły ten swój beznadziejnie głupi spób pisania.
PoStRaFiAM KOffani!!! (Boże jakie to prymitywne)
zgadza sie... mnie to straznie wkurza jak tak pisza... atekst' dalam mmu 8 bo sie sypie' powalil mnie...no i rozsmieszyl... czyli jak aktor jst stary to mam mu dac nmiejsza ocene... a co z tymi co juz nie zyja... np brano mam mu dac 5 bo umarl??????
sorry ale nie...
ale on nie jest taki stary =) 44 lata ma dopiero xD xD a to z tym sypaniem to przesada :/:/:/ pasuje do 13tki
ten koment pasuje do trzynastki, ma sie pojecie o wieku jakiekolwiek?? bo zeby powiedziec ze 44 latek jest stary to juz przesada :/
Sypać to może Ci się rozum a Johnny nawet gdy będzie miał 80 lat będzie wyglądał lepiej od tego całego Zaka a tak poza tym oceny daje się za TALENT nie za wygląd!!! Wbij to sobie do głowy dziecko
ale wy jestescie zalosni!! Preciez mu dalam 8 a to jest wysoka ocena a moze co mialam napisac ze sie dobrze trzyma? przeciez widac ze nie i przeciez go chyba nie obrazilam, tylko ze wy od razu musicie obrazac innych ..nie bede komentowac waszych zalosnych wypocin i przeklenstw bonawet nie rozumiecie co napisalam.
"dalam mu 8 bo juz sie sypie :(
zapraszam na moj blogasek o zaku!! niedlugo ankietka!"- oto co napisałaś i wierz mi- ja rozumiem sens tej wypowiedzi bo czytanie ze zrozumieniem opanowałam już dawno i w tej wypowiedzi jest obraza dla Johnnego, bo wbrew twojej opinii on się nie sypie ale nadal wygląda młodo. A nawet gdyby nie wyglądał to tu się rozmawia o aktorstwie, a ty wspomniałaś o niejakim Zaku, który aktorem jest tak beznadziejnym, że nic tylko mu dawać 1. A najlepiej się nie wypowiadać jak nie ma się nic mądrego do przekazania innym.Pamiętaj o tym! Pozdr!
to nie jest wysoka ocena jak na Johnny'ego :P a ja jestem zdania ze sie dobrze trzyma, bo po nim wieku nie widac przyjrzyj sie zdjeciom a potem dopiero komenty pisz!!!!!!!
Fanka Zaka ( czy ktoś mi wyjaśni o jakiego Zaka chodzi bo nie jestem zorientowana w obecnych jednosezonowych gwiazdeczkach) ma bardzo "ciekawe" kryterium oceniania aktórw: wiek. Al Pacino, Anthony'ego Hopkinsa, Humphreya Bogarta, Jacka Nicholsona, Marlona Brando, Seana Connery'ego i Dustina Hoffmana oceniła na "1". :D:D:D
Najlepiej jak sami wejdziecie na forum tego Zaca( Zac Efron) i zobaczycie jak nasza ulubienica dzielnie go broni ;))). Poprawa humoru gwarantowana! A jeszcze lepiej jak zajrzycie na jej blog i zobaczycie komu dała jeden. Brak słów...
Nigdy nie słyszałam o żadnym Zacu Efronie, ale patrząc na jego dorobek artystyczny nie wiele straciłam:D Zagrał w nowej wersji "Lakieru do włosów". Widziałam ten film, ale na niego nie wróciłam uwagi.:D
tak z tego Musical :/ niestety wiem bo mam 10 letnią siostrę. Ale nawet ona po obejrzeniu tego stwierdzila że to nie jej styl :p Nie byłam w internecie od dość dawna, wchodzę na forum i widzę te wpisy tej dziewczyny o Alu i johnnym. Chyba przestaję sprawdzać forum bo rujnuję swoje nerwy.
OMFG... Ciekawosc zagnala mnie na forum tej.. no.. osoby, ktora zalozyla ten temat. <sciana> Eriu, jak napisalas o tych ocenach 1 dla wszystkich tych aktorow to myslalam, ze sie zgrywasz... Ja patrze, a tu zonk <sciana> Zapomnialas dodac o Tom'ie Hanks'ie z ocena 3...
O tym Zaku to sie nie wypowiem, bo mam zasade, ze jak czegos nie znam to nie oceniam, a pierwszy raz slysze ze taki "aktor" w ogole istnieje, ale szczerze watpie ze jest 10 razy lepszy od Ala Pacino ;| Te wyznania milosci, sposob pisania, dawanie 10 kazdemu filmowi, ktory ma w tytule slowo "Rozowy" lub "Milosc" i te oceny 1 dla AKTOROW... Nie chce byc niemila, ale musze to powiedziec, bo sie udusze. Jakbym miala tak nasrane w glowie, resztka rozsadku nakazywalaby mi polozyc sie i umrzec.
Heh wlasnie wtracilam moja fachowa opinie na forum Zakusia, jak ktos chce ja poznac to zapraszam do tematu "Zak 1" czy cos w ten styl, a przy okazji (albo glownie) mozna sie posmiac z wypowiedzi Zakusiomanki. Moglam sobie popisac, bo dopiero sie zorietowalam ze on gral w tym zalosnym musicaliku "High School Musical" a ja go niechcacy obejrzalam... Przepraszam to byl ostatni raz.. :(
Zazwyczaj jestem bardzo tolerancyjna wobec zainteresowań innych ludzi. Nie przeszkadza mi to, czy toś uważa, że Orlando czy też jakiś Zac to dobrzy aktorzy, to jest ich sprawa nie moja. Ale kiesy zobaczyłam oceny jakie wystawiła fanka Zakusia, to mi ręce wypadły. Nie ocenia się w ten sposób najwybitniejszych aktorów. W tym wypadku mam jedno określenie na tą dziewczynę, ulubione mojej nauczycielki, pustogłowie.
Napisałam, że mi ręce "wypadły", a nie "opadły". To przez te emocje. Boli mnie jak ktoś tak nisko ocenia Ala Pacino. :D:D:D:D
przepraszam głupia jestem kto to jest ten Zakus? W czym on gra czy nie wiem co tam robi? a.. Depp wymiata podziwiam za talent i charyzmę. I oryginalność, własny styl.
Po pierwsze zdecyduj sie czy piszesz po polsku czy po angielsku bo mnei rozwala twoj styl piśmiennictwa. A po drugie nie wypowiadaj sie na temat aktorow ktorzy rzeczywiscie sa aktorami ,jak depp, a lepiej zajmij sie wypowiedziami o swoim cudownym 17-letnikm zakusiu. O johnny'm sie nie wypowiadaj bo przez takie żałosne jednostki jak ty ma on pozniej opinie idola niewyzytych 13-latek ( nie obrazajac wszystkich 13-latek oczywiscie). A co to wg ciebie znaczy sypie sie? To jego wina ze ma 44 lata? A poza tym nie zauwazylam zeby sie specjalnie "sypał" cokolwiek to znaczy. wez obejrzyj z nim cos poza "piratami" to bedziesz miala prawo do wypowiadanie sie tu, bo narazie nie wydaje mi sie zeby to mialo sens.Chociaz jak tak pomyslalam to lepiej nie ogladaj bo to za ambitne kino dla ciebie.I tak nie zrozumiesz wiec po co masz czas marnowac. POwycinaj przez ten czas zdjecia efrona z bravo i zrob mu ołtarzyk. tyle ze depp gra w filach juz jakies 20 lat, a o twym zakusiu za 20 lat nikt juz niestety nie bedzie pamietal.
Dorzuce od siebie ze i w Piratach Johnny sie nie sypie ;) (PS Moze lasce chodzilo o ten moment w pierwszej czesci Piratow jak Jack w swietle ksiezyca zaminil sie w kosciotrupa? xD APEL! odrozniaj film od rzeczywistosci :P)
dziewczyno, czy Ty jesteś normalna?! Chyba nie, bo kto normalny "t@k pIsHe"?!?!?!
Johnny Depp to jeden z najprzystojniejszych aktorów wszech czasów. Moja mama śmieje się, że podoba mi się facet, który jest straszy od niej. Jej też się podoba.
Mi też! Za to Zac Efron jest nie do zniesienia jeśli chodzi o wygląd, oczywiście dla mnie, jeśli innym się podoba to mi nic do tego.Ale do Johnnego mu daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaleko
czesc mam na imie karolina i tez mam 13 lat:D a w przeciwienstwie do NIEKTORYCH umiem rozroznic prawzdiwych aktorow (johnny depp) od nie mam slow zeby jak kolwiek nazwac ten rodzaj "aktorow" (zac efron) johnny depp jest moim idolem to moj ulubiony aktor ma wlasny styl i nie da sie skopiowac jego sposobu grania :D
oj wiesz mi, że oglądąc jakiś film nie z Deppem w roli głównej zdarzyło mi się zobaczyć wiele jego gestów jakie robią młodzi aktorzy...i tak trzymać, czyli uczyć się od starszego wyjadacza ;)
po drugie nie mam nic do tego zaca jak mu tam, jest młody i ma przed sobą kupe czasu żeby się rozwinąć nie powinno się nawet porównywać kogoś z takim doświadczeniem jak Johnny Depp z kimś kto dopiero zaczyna
Johny Depp jest świetnym aktorem, czego nie można powiedzieć o twoim ulubieńcu. Za parę lat całkowicie sie zapomni, że taki ktoś w ogóle był, a o Deppie będziemy jeszcze słyszeć przez wiele długich lat.
Poza tym Johnny Depp jest sto razy przystojniejszy od tego lalusia.
no własnie zgadzam się...
Ten Twój Zack jest wylizany jak dupa cielęcia... a Johnny to Johnny. Własny niepowtarzalny styl, sposób bycia. O talencie nie wspomnę :)
tak ta. ale denerwują mnie takie osoby, które zakładają temat "kontynuacja kontynuacji, kontynuacji" "kontynuacja"! rozumiem, że temat jest popularny czy coś, ale czy one tam piszą na pewno o istotnych rzeczach?! I o samym Johnnym?! Wątpię... piszą o jego 'ochach' i 'achach' a gdzie tu uszanowanie dla talentu, roli?!
Dobre, ładnie się usmiałem, mnie nie obchodzi wygląd aktora,aktor jest od dobrego grania-wczuwania się w role, tak jak piłkarz od strzelania goli.
Super argumentacja, że się sypie.
Teraz młodzi ludzie są co raz głupsi, jakby odłączyć im internet to by sobie nie poradzili w życiu