Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

denerwuje mnie to, że..

użytkownik usunięty

na połowie stron jest napisane Johnny Depp, a na 2 połowie Johnny Deep... Jak jest w końcu poprawnie :P

depp

gagsusgsiuiugasauhs aauhpacncvnrssdsvbb

kamilakamila

Skoro weszłaś na to forum to musiałaś wpisać ,,Johnny DEPP", więc odpowiedz powinna być jasna:P

Poprawie jest oczywiście Depp...myślę że deep piszą niektórzy bo im się kojarzy z marką lub angielskim słówkiem...Johnny Głęboki...hahahahaha

użytkownik usunięty
koniknabiegunie

"domarka" owszem weszłam, ale przez film, a nie przez wpisanie imienia i nazwiska... A poprostu chciałam wiedzieć na 100%, a skoro jak wiadomo na forum o aktorze jest mnóstwo fanów, którzy wszystko wiedzą o danym aktorze, stwierdziłam, że warto zapytać :) w końcu filmweb tez może się mylić :) Pozdrawiam :)

Oj i tak uważam, że ten temat jest taki trochę zbędny, ale nie będę się kłócić...

nie kłóćta się nie kłućta się tralalalalalalllala

użytkownik usunięty
femles_CS

Ja się nie kłócę :) PS Szczęśliwego Nowego Roku :)

NAWZAJEM !!!!!!!!!!!!!!!

femles_CS

No właśnie, po co się kłócić :) Szczęśłiwego Nowego Roku dla wszystkich fanów i fanek pana Deppa!!!!

martamar16

przylaczam sie;]

Maggie_oO

tez się przylanczam choc juz po nowym roku. wiecie ze slowo Depp w jezyku niemieckim znaczy idiota wiec jest Jasiem Idiotą :) pozdr.dla wszystkich fanow i fanek tego znakomitego aktora

Mr_T

Założycielko temtu zauważ, że gdyby jego nazwisko pisane było przez dwa "e" brzmiałoby "Dip", a że nikt nigdy nie posługuje sie jego imieniem i nazwiskiem mówiąć "Dżony Dip" to raczej jasny jest fakt, że musi sie jego nazwisko pisać przez dwa "p" "Depp" (tak dla potwierdzenia- najprostszy przykład jaki mi w tej chwili wpadł do głowy sweet- swit , ale oczywiście miałas prawo zapytac od czego w koncu mamy forum )
pzdr i życze obejrzenia ambitnych filmów z 2008 :)

megan_

w*
za długi ??? no to szczesliwego wszystkim

megan_

No to ja też życzę WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO w NOWYM 2008 ROKU!!! Dla fanów i fanek Johnnego i nie tylko :)

Chryste Panie to już trzeba być skończoną ofermą by aby dowiedzieć sie, jak sie pisze nazwisko jakiegoś aktora pytać o to na JEGO forum.
Nie wymyśliłaś tego tak trudnego rozwiązania jak wpisanie w googlach depp tudzież deep? i wtedy pokazałoby Ci sie czy mzoe nie chodziło Ci o Johnny Depp? tudzież nie wiem wejśc chociażby na imdb...
litości, gdzie sie płodzi takie kaleki życiowe...

użytkownik usunięty
Anastazja_2

o matko jakie straszne, normalnie szok... ;/ no tak bo przeciez na forum to są takie ambitne tematy...;/

użytkownik usunięty

I wyobraź sobie, że na google jest i tak, i tak napisane dlatego pytam, no ale skoro to dla Ciebie takie straszne... widocznie Ty wiesz wszystko...

Anastazja jak zwykle masz problem. No tak zapomniałam że na tym forum to ty jesteś najmądrzejsza, najważniejsza i najbardziej uczona. Ty wiesz jak pisze się nazwiska WSZYSTKICH aktorów i aktorek jak wyrocznia filmowa. A my wszyscy- życiowe kaleki musimy padać przed tobą na kolana jak Barbossa przed Calypso. Nie wiem skąd biorą się takie osoby jak ty- które są gotowe do kłótni o jeden temat. Zresztą, zauważyłam, że na wielu tematach piszesz, że są tu niepotrzebne. Sama załóż ciekawszy, może ktoś zachce sie na nim wypowiedzieć, w co jednak wątpię.

Lady_From_Burton_World

Bo większość tematów zakładają napalone fanki-gimnazjalistki. Nie bede wymyślała jakiś idiotycznych tematów typu, zagrajmy w grę, ktore zdjęcie najładniejsze, może jakis quiz, kto chce autograf...WTF?!
Już lepiej, aby forum bylo puste, Johnny gdyby to zobaczył to by sie za głowe złapał, a i wam naiwne niewiasty w życiu autografu nie podarował ;)

Ja lubie mieć problem i denerwować takie głupiutkie dziewczynki jak Wy;)
Dla siebie jestem najmądrzejsza, najważniejsza i najbardziej uczona, a od dziewczynek takich jak Wy to juz na 100% ;)

Nie musicie padać przede mną na kolana, zresztą dużo tu jest osób normalnych ale coraz rzadziej zabierają głos.

Lubie sie kłócić z takimi jak Wy ;* Jedno z lepszych zajęć, gdy mi sie nudzi a cieszcie sie, bo zdarza mi się to niezwykle rzadko ;)

Peace up ;* lans bauns ;]