czy Depp ma swoją gwiazdę w Hollywood Walk of Fame i jeśli tak to jaki "ma" ona numer?
chciałabym jeszcze dodać, że 2 maja swoją gwiazdę odsłoniła ta piękna i utalentowana
aktorka Scarlett Johansson!
http://www3.pictures.zimbio.com/gi/Scarlett%2BJohansson%2BHonored%2BHollywood%2B Walk%2BTxx3vT7Rqscl.jpg
Jak macie ochotę z nią obejrzeć cudowny film to polecam- http://www.filmweb.pl/Miedzy.Slowami
Subtelny, ciepły obraz z piękną muzyką i zabawnymi scenami.
poluję na ten film od dłuższego czasu. dostała za ten film nagrodę BAFTA (czyli taką moją ulubioną). wierzę, że skoro Sandra Bullock otrzymała Oscara, to ona z odpowiednim scenariuszem może otrzymać choćby nominację od Akademii
Wszystko przed nią. Za mało jeszcze widziałam z nią filmów, żeby oceniać grę. Mam na płytce Dziewczynę z perłą. Widziałaś?
A oto muzyka http://www.youtube.com/watch?v=v2oJLSy-Y1g
tych "najlepszych" nie widziałam. mam z nią obejrzanych 11 tytułów. na razie moimi faworytami są Kochanice króla i Prestiż.
może jako Janet Leigh Akademia ją zauważy. oni lubują się w takich biograficznych filmach.
Hitchock wygląda nieźle. Zwłaszcza, że w obszadzie jest Hopkins.
11 tytułów - jestem pod wrażeniem:)
średnio. neo z deppem obejrzał wszystkie a jest ich pewnie z 50.
widziałaś zdjęcie Hopkinsa jako Hitchocka? całkiem, całkiem. niektórzy już śmieją się, że będzie to Mój tydzień z Alfredem. bo faktem jest, iż teraz szykuje się masa biograficznych. Liz & Dick (czyli Lohanka jako boigini Taylor), Nicole Kidman jako Grace Kelly, Daniel Day Lewis jako Lincoln, Seyfried jako ta Lovelace (chyba tak się pisze). obawiam się, że i krytycy i widzowie będą teraz wyjątkowo ostrożni w biografiach i pewnie będzie ostra selekcja jeśli chodzi o wybór tych naprawdę dobrych. dla mnie, jako fanki biografii, to genialny rok, ale niektórym pewnie będą się te filmy odbijać przez kilka tygodni.. ;)
neo to potafi ludzi wpędzić w kompleksy ....haha
Nie widziałam tego zdjęcia. Hopkins jest genialnym aktorem. Obawiam się, ze względu na Scarlett, że może ją przyćmić. No, ale nie ma co gdybać.
Rzeczywiście, jest nadzieja, że będą bardzo dobre biografie. Chociaż po Żelaznej damie czy Moim tygodniu nie jestem bez obaw. Lincoln i Hitchock - te bym obstawiała.
jeśli nie Hopkins, to zrobi to Mirren. nie ma co się oszukiwać, Scarlett to jeszcze nie ten poziom.
też obstawiam te dwie. wątpię, żeby ten o Grace Kelly z Nicole "Botoks" Kidman jakoś błysnął. ten o Lovelace też nie wiem.. średni temat, choć kontrowersyjny, więc może się sprzedać. nie wspominając o gwieździe Lohan
Jestem przekonana, że ten film jest w stanie wydobyć pokłady wrażliwości, które gdzieś tam głęboko skrywasz....haha
Piękna to może tak, ale jej gry aktorskiej nie lubię. Jedzie na wyglądzie jak wszystkie muzy Allena.
w Vicky Christina nie była taka najgorsza. bardzo fajnie też w Kupiliśmy Zoo. ogólnie może żadna mistrzyni jeśli chodzi o aktorstwo, ale nie jest zła.
W "Między Słowami" była spoko, a we wszystkich innych na jedno kopyto. Już za tydzień "Avengers". Podobno ma obok RDJ najbardziej rozbudowaną postać.
w ogóle nie są to moje klimaty, Avengers, Iron Many itp. ale widzę, że i tu i na imdb całkiem wysoka średnia. poza tym lubię jak kobiety ratują świat i ogólnie są takie silne. poza tym gra tam Scarlett, więc i tak obejrzę.
oglądałam już dzisiaj pewnie 10 reklam tego filmu (i z 20 tego o Agacie Mróz) i ogólnie wydaje się dość ciekawy, ale nie wiem czy nie powinnam przed tym obejrzeć tych pozostałych filmów. czy to, że nie mam pojęcia o co chodzi w Iron Manie itd. będzie miało jakiś wpływ?
Pierwszego "Iron Mana" oglądać nie musisz bo nie jest on powiązany fabularnie z "Avengers". Drugiego za to wypadałoby znać bo pojawia się tam pierwszy raz Nick Fury i Black Widow i to w sumie wstępniak do "Avengers". "Incredible Hulk" i Capa też oglądać nie musisz bo pierwszy to zupełnie oddzielny film który tylko dodatkowa scena po napisach łączy z "Avengers", a drugi to sam origin postaci. "Thora" możesz zobaczyć bo w nim się pojawia pierwszy raz główny wróg z "Avengers", ale konieczności nie ma bo połapiesz się bez problemu.