czy znacie jakąś kreacje waszego ulubieńca oscylującą na porównywalnym poziomie co rola Daniela Day Lewisa w Aż poleje się krew ?
Czy Johnny Depp stworzył kiedyś tak wielowymiarową i skomplikowaną psychologicznie postać jak Daniel Plainview w wykonaniu Day Lewisa ?Czy wykazał się kiedyś tak czystą perfekcją warsztatową w kreowaniu swoich bohaterów ?
dla mnie nie jest najlepszy, ale śmiem stwierdzić, iż jest sporo gorszych od niego :P
alez wy go nie lubicie ;P
Nikt nie mówi, że Depp jest najlepszy.
Ciekawe czemu faceci mu tak zazdroszczą...
ach, już wiem. Bo jest najseksowniejszy na świecie, jest utalentowany i do tego ma kupę szmalu. To was tak boli?Pewnie masz przez to kompleksy. Jak wam się nie nudzi ta ciągła krytyka!
Rzygam wami!
" Bo jest najseksowniejszy na świecie, jest utalentowany i do tego ma kupę szmalu. To was tak boli?Pewnie masz przez to kompleksy. Jak wam się nie nudzi ta ciągła krytyka!"-
-piszesz jak kompletna kretynka(bez urazy)
Z ciebie pewnie jest d*pa, a nie facet, który całe swoje życie przesiedzi przed komputerem, a życie przecieka mu przez palce, ale jest już za późno na odwrót. Najlepszego, tońcie w swoich kompleksach i zgorzkniałości. Swoją wrednością odpychacie ludzi.
PS. Demoniczny Golibroda 9/10
upsss...wydało się
Osiągnąłeś coś w życiu?Ha, zapewne nic, więc nie masz prawa głosu. Przeciętny Kowalski, który codziennie chleje i ty będziesz kogoś krytykować?Bo gdybyś miał rodzinę, to byłbyś teraz z nią, a nie siedział na jakimś forum, który zabija czas.
LOL!!!3 odpowiedzi na jedną,malutką.Są w aptekach takie ziołowe tabletki,bez chemii,
moja mama czasem je bierze,jak się zdenerwuje.
nie masz racji, marny z ciebie prowokator
wyjezdzasz z takimi textami do mnie mimo ze w ogole sie nie udzielam tutaj praktycznie i na dodatek nie napisalem nic negatywnego
czekales tylko na okazje do zaczepki udupie, zgadza sie ssij
To moje jedyne konto. Mam racje i dobrze o tym wiesz. Prawda boli, ale to twoje życie. Udzielasz się, śledzę twoje wypowiedzi i mnie irytujesz. Piszecie jedno i to samo, jakby ktoś był ułomny na tym forum. Wszyscy już znają wasze zdanie(1/10). Nie musiałam czekać.
Wydoroślej.
co tam co tam w wielkim swiecie szefie?byles na czyms w kinie ostatnio?jutro smigam na wyczekiwany przeze mnie od 4 lat film
tak, bylem zaaferowany cala ta premiera i postanowilem ku uciesze zreszta tlumu dolaczyc troche efektow specjalnych od siebie
hehe,a powaznie byles na czyms ostatnio?ja bylem na pajaku bardzo mocne 8 ale ze wzgledu na sentyment do postaci 9,mam nadzieje ze kolejne czesci bede ocenial stopniowo w gore juz bez sentymentu.
nie, czekalem jedynie na rycerza i premiera byla wystrzalowa;)
na pajaka nie poszedlem bo malo czasu bylo a w sumie nie lubie i tak
ps niezle ocenki rycerz ma, oczywiscie jest przeceniany na bank ale zawsze milo popaczec jak cos tak pnie sie na sam szczyt
czekalem jedynie na rycerza i premiera byla wystrzalowa;) miszcz!!:D
polecam pajaka nawet na kompie wersja raimiego to jakis kicz dla frajerkow albo 12 letnich cfunfli,asp na kazdej plaszczyznie przebija trylogie.
wiadomo ze ma niezle ocenki w koncu to kozak!hej!
poza tym nie sugeruje sie tymi zjebami z forum co hejtuja tdkr jutro sam sie przkonam
taki miał być Cecil
porównaj go z rola w az poleje się krew
DDL to najbardziej wszechstronny aktor świata
DDL>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>de niro
nie, Travis Bickle >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> inne role. to, co De Niro zagrał, jest jego. to, że DDL gra w niewielu filmach, nie czyni od razu z niego lepszego aktora od Roberta.
przemawia przez Ciebie ślepa fascynacja zjebiro -wykrzywionym w podkowę ryjem .
Ciekawe czy Linda naśladował jego wyraz twarzy w psach ...jak myślisz ?
nie oglądałam Psów.
fascynacja, jak najbardziej, ale nie przemawia przeze mnie w tym kontekście. teraz może grać w szmirach, ale to co zrobił wcześniej.. tego nawet paznokciem nie tknie inny aktor.
Daniel Day Lewis w Aż poleje się krew i Mojej Lewej Stopie ,Al Pacino w pieskim popołudniu ,George C.Scott w Pattonie ,Dustin Hoffman w Nocnym kowboju ,Jack Nicholson w locie nad kukułczym gniazdem czy Chinatown,Victor Sjostrom w Tam gdzie rosną Podziomki ,Marlon Brando w Ostatnim Tangu w Paryżu, Na Nabrzeżach(to chyba tam Brando po raz pierwszy zademonstrował nową wówczas technikę gry aktorskiej),Ojcu Chrzestnym czy Tramwaju zwanym pożądaniem ,Hopkins w Okruchach dnia czy milczeniu Owiec ,Geoffrey Rush w Blasku i zatrutym piórze ,Peter O'Toole w lwie w zimie czy Lawrence w Arabii, Alec Guinness w Moście na rzece Kwai ,Ralph Fiennes w liście Schindlera czy pająku ,Philip Seymour Hoffman w Capote ,Javier Bardem w W stronę Morza ...
to ta sama najwyższa liga co taksówkarz i wściekły byk ,każdy z tych aktorów stworzył kreacje wybitne czy to antagonistów czy ludzi rozdartych wewnętrznie ,charyzmatycznych przywódców/dowódców ,przegranych życiowo ,z zaburzeniami psychicznymi czy fizycznymi itd
Travis Bickle to wybitna kreacja i najlepsza w historii kina. nie twierdzę, że inni takich nie mają na swoim koncie, ale Taksówkarz to sam szczyt tych kreacji.