Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
246 743 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

drodzy fani deppa

użytkownik usunięty

czy znacie jakąś kreacje waszego ulubieńca oscylującą na porównywalnym poziomie co rola Daniela Day Lewisa w Aż poleje się krew ?
Czy Johnny Depp stworzył kiedyś tak wielowymiarową i skomplikowaną psychologicznie postać jak Daniel Plainview w wykonaniu Day Lewisa ?Czy wykazał się kiedyś tak czystą perfekcją warsztatową w kreowaniu swoich bohaterów ?

nie znaja i zapewne gowno ich to obchodzi bo dla nich i tak johnny jest najlepszy i zawsze bedzie

użytkownik usunięty
Hascosept

dla mnie nie jest najlepszy, ale śmiem stwierdzić, iż jest sporo gorszych od niego :P

alez wy go nie lubicie ;P

nie lubie go ale golibroda byl zarabisty

użytkownik usunięty
Hascosept

no widzisz, robisz postępy ;]

Hascosept

pamiętasz jak w styczniu obiecywałem by wstąpić do ZPZF ,że będę oceniał deppa na 1 ?

polneri

pamietam pamietam

Hascosept

teraz chyba wrócę do starej oceny ,obecni członkowie chyba się nie obrażą.

Hascosept

Nikt nie mówi, że Depp jest najlepszy.
Ciekawe czemu faceci mu tak zazdroszczą...
ach, już wiem. Bo jest najseksowniejszy na świecie, jest utalentowany i do tego ma kupę szmalu. To was tak boli?Pewnie masz przez to kompleksy. Jak wam się nie nudzi ta ciągła krytyka!
Rzygam wami!

Lexi_

" Bo jest najseksowniejszy na świecie, jest utalentowany i do tego ma kupę szmalu. To was tak boli?Pewnie masz przez to kompleksy. Jak wam się nie nudzi ta ciągła krytyka!"-
-piszesz jak kompletna kretynka(bez urazy)

Hascosept

Z ciebie pewnie jest d*pa, a nie facet, który całe swoje życie przesiedzi przed komputerem, a życie przecieka mu przez palce, ale jest już za późno na odwrót. Najlepszego, tońcie w swoich kompleksach i zgorzkniałości. Swoją wrednością odpychacie ludzi.

PS. Demoniczny Golibroda 9/10
upsss...wydało się

Hascosept

Osiągnąłeś coś w życiu?Ha, zapewne nic, więc nie masz prawa głosu. Przeciętny Kowalski, który codziennie chleje i ty będziesz kogoś krytykować?Bo gdybyś miał rodzinę, to byłbyś teraz z nią, a nie siedział na jakimś forum, który zabija czas.

Lexi_

LOL!!!3 odpowiedzi na jedną,malutką.Są w aptekach takie ziołowe tabletki,bez chemii,
moja mama czasem je bierze,jak się zdenerwuje.

ZalogowanaFw

xD ladnie sie ta kretynka zbulwersowala, kimkolwiek ona jest hehe

Hascosept

Odpowiedz sobie. Nie mam racji?
Owszem, "ssij"- na Emkę podziałało, więc chyba nie najgorsza.

Lexi_

nie masz racji, marny z ciebie prowokator
wyjezdzasz z takimi textami do mnie mimo ze w ogole sie nie udzielam tutaj praktycznie i na dodatek nie napisalem nic negatywnego
czekales tylko na okazje do zaczepki udupie, zgadza sie ssij

Hascosept

To moje jedyne konto. Mam racje i dobrze o tym wiesz. Prawda boli, ale to twoje życie. Udzielasz się, śledzę twoje wypowiedzi i mnie irytujesz. Piszecie jedno i to samo, jakby ktoś był ułomny na tym forum. Wszyscy już znają wasze zdanie(1/10). Nie musiałam czekać.
Wydoroślej.

Lexi_

ssij gimbazjalny psychologu;)

Hascosept

co tam co tam w wielkim swiecie szefie?byles na czyms w kinie ostatnio?jutro smigam na wyczekiwany przeze mnie od 4 lat film

aew4334555

no bylem w denver na TDKR
policja cos tam ode mnie chciala ale mnie jakos nie dolapali heheheheh;d

Hascosept

hehe slyszalem ze niezle sie zabawiles podczas seansu:D

aew4334555

tak, bylem zaaferowany cala ta premiera i postanowilem ku uciesze zreszta tlumu dolaczyc troche efektow specjalnych od siebie

Hascosept

hehe,a powaznie byles na czyms ostatnio?ja bylem na pajaku bardzo mocne 8 ale ze wzgledu na sentyment do postaci 9,mam nadzieje ze kolejne czesci bede ocenial stopniowo w gore juz bez sentymentu.

aew4334555

nie, czekalem jedynie na rycerza i premiera byla wystrzalowa;)
na pajaka nie poszedlem bo malo czasu bylo a w sumie nie lubie i tak
ps niezle ocenki rycerz ma, oczywiscie jest przeceniany na bank ale zawsze milo popaczec jak cos tak pnie sie na sam szczyt

Hascosept

czekalem jedynie na rycerza i premiera byla wystrzalowa;) miszcz!!:D

polecam pajaka nawet na kompie wersja raimiego to jakis kicz dla frajerkow albo 12 letnich cfunfli,asp na kazdej plaszczyznie przebija trylogie.
wiadomo ze ma niezle ocenki w koncu to kozak!hej!
poza tym nie sugeruje sie tymi zjebami z forum co hejtuja tdkr jutro sam sie przkonam

aew4334555

ja jutro tez ide jeszcze raz, planuje znowu jakies specjalne efekty

Hascosept

hehe

Hascosept

Wydoroślej [2].

Lexi_

nie ma sprawy, postaram sie

użytkownik usunięty
Lexi_

ssij.

I to podwójnie.

Hascosept

Całkiem pogięło te forum.Alterkonta,bulwersy,co tu się dzieje?!

ZalogowanaFw

Dzieci i ryby głosu nie mają. Tyle w tym temacie. Zmykaj.

Lexi_

Widzisz tu jakieś ryby?
Jednak i ziołowe leki można chyba przedawkować.
Idę-myk,myk,myk...

ZalogowanaFw

Nie, widzę małą dziewczynkę. Właśnie z nią piszę.
Och nie... I'm afraid... Nie zabijaj mnie!

Lexi_

"Pif,paf,jesteś trup".

Lexi_

p.s.Mój chłopak,John M.już wie.Jutro idziesz do odstrzału.

ZalogowanaFw

pobanowali to trzeba robic nowe konta i udawac z nich niewiadomo kogo

użytkownik usunięty
Hascosept

może też byc inna przyczyna-ktoś sie boi prosto w oczy powiedzieć cos komus

Lexi_

poyebalo cie gimbusiaro?

Lexi_

nie no depp jest piekny i wspanialy, ma rodzine i duuuzo pieniazkow ! 10/10 dla niego

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty

widziałeś Pokój z widokiem? dość charakterystyczna rola mogłabym rzec.

użytkownik usunięty

taki miał być Cecil
porównaj go z rola w az poleje się krew
DDL to najbardziej wszechstronny aktor świata
DDL>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>de niro

użytkownik usunięty

nie, Travis Bickle >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> inne role. to, co De Niro zagrał, jest jego. to, że DDL gra w niewielu filmach, nie czyni od razu z niego lepszego aktora od Roberta.

użytkownik usunięty

przemawia przez Ciebie ślepa fascynacja zjebiro -wykrzywionym w podkowę ryjem .
Ciekawe czy Linda naśladował jego wyraz twarzy w psach ...jak myślisz ?

użytkownik usunięty

nie oglądałam Psów.
fascynacja, jak najbardziej, ale nie przemawia przeze mnie w tym kontekście. teraz może grać w szmirach, ale to co zrobił wcześniej.. tego nawet paznokciem nie tknie inny aktor.

użytkownik usunięty

Daniel Day Lewis w Aż poleje się krew i Mojej Lewej Stopie ,Al Pacino w pieskim popołudniu ,George C.Scott w Pattonie ,Dustin Hoffman w Nocnym kowboju ,Jack Nicholson w locie nad kukułczym gniazdem czy Chinatown,Victor Sjostrom w Tam gdzie rosną Podziomki ,Marlon Brando w Ostatnim Tangu w Paryżu, Na Nabrzeżach(to chyba tam Brando po raz pierwszy zademonstrował nową wówczas technikę gry aktorskiej),Ojcu Chrzestnym czy Tramwaju zwanym pożądaniem ,Hopkins w Okruchach dnia czy milczeniu Owiec ,Geoffrey Rush w Blasku i zatrutym piórze ,Peter O'Toole w lwie w zimie czy Lawrence w Arabii, Alec Guinness w Moście na rzece Kwai ,Ralph Fiennes w liście Schindlera czy pająku ,Philip Seymour Hoffman w Capote ,Javier Bardem w W stronę Morza ...

to ta sama najwyższa liga co taksówkarz i wściekły byk ,każdy z tych aktorów stworzył kreacje wybitne czy to antagonistów czy ludzi rozdartych wewnętrznie ,charyzmatycznych przywódców/dowódców ,przegranych życiowo ,z zaburzeniami psychicznymi czy fizycznymi itd

użytkownik usunięty

Travis Bickle to wybitna kreacja i najlepsza w historii kina. nie twierdzę, że inni takich nie mają na swoim koncie, ale Taksówkarz to sam szczyt tych kreacji.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Ja zwykłam oddawać głosy na aktorów tylko za wygląd i mam gdzieś, że hejterzy piszą jakim to on jest złym aktorem. pozdrawiam.