Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
246 787 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

drodzy fani deppa

użytkownik usunięty

czy znacie jakąś kreacje waszego ulubieńca oscylującą na porównywalnym poziomie co rola Daniela Day Lewisa w Aż poleje się krew ?
Czy Johnny Depp stworzył kiedyś tak wielowymiarową i skomplikowaną psychologicznie postać jak Daniel Plainview w wykonaniu Day Lewisa ?Czy wykazał się kiedyś tak czystą perfekcją warsztatową w kreowaniu swoich bohaterów ?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Ja naprawdę nie rozumiem w jakim celu to w ogóle robicie. Rozumiem, że można kogoś nie lubić, ale czy musicie swoją nienawiść (nieuzasadnioną zresztą) wszem i wobec wszystkim oświadczać? Takie stanowisko, jakie prezentujecie tylko i wyłącznie świadczy o tym, jakimi jesteście gówniarzami bez szacunku do innych. Rozumiem, że można kogoś nie lubić, ale takie bezpodstawne obrażanie i pieprzenie niestworzonych rzeczy na czyjś temat jest idiotyczne i pokazuje waszą inteligencję, a raczej jej bardzo niski poziom. Naprawdę, wyrażanie swojej opinii jak najbardziej, ale robienie czegoś takiego i przedstawianie 'o mój boże DDL jest bogiem, cała reszta świata może mu czyścić buty i podcierać dupę'. Moim zdaniem jest wielu lepszych, ale to tylko moje zdanie i NIKOGO TUTAJ NIE OBRAŻAM. A pisanie o DeNiro 'zjebiro' przerzuca was na najniższy szczebel w społeczeństwie w mniemaniu innych forumowiczów. I mówię to do wszystkich, którzy w dziecinny sposób wyrażali się na temat kogokolwiek pod tym tematem.
Pozdrawiam i zachowajcie resztki godności.