Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 931 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp
gosia2326

:333

gosia2326

z okazji tak wielkiego święta; wszystkiego najlepszego z okazji urodzin Johnnego dla wszystkih;))

Rachel21

Co za stara dupa....47 lat

Więcej ról, mniej Piratów ;p
I kolejnych dziesiątek dzieciorów z fankami <wy wiecie o co chodzi ;D>

Lady_From_Burton_World

To już dzis?! no zapomniałam...

Merry Christmas!

Mada_gringo

ja też zapomniałam :O przypomniałam sobie po wejściu na forum :P nie powinnyśmy.... źle.

wiem, wiemy, Lady ;DD

gosia2326

Wszystkiego najlepszego dla Johnny'ego i wszystkich jego fanów ;)

DorkaEm

Aaaa! Ja miałam napisać ten temat. Zapomniałam.
Sto lat. I żebyś częściej pokazywał dupę.

BeautyAndStupid

jeej, ja też na śmierć zapomniałam! STO LAT!! :DD

gosia2326

dżizys dżony! wszystkiego najlepszego!

użytkownik usunięty
gosia2326

o jak się rozhulało na tej imprezie. ;) wszyscy Johna znają i kochają

gosia2326

O tak, Boskiemu sto lat!!! I podpinam się pod zyczenia Beauty and Stupid :D

moonvelvet

Ty stara dupa jesteś John

Ricz_Forrester

Oł Maj Gad, Rydż maj lov się pojawił na filmwebie?! Rydż, jeśli to TY to powiedz, że to TY, a jeśli jesteś podróbką to się wstydź! ;DD

Lady_From_Burton_World

Ricz! Ricz! Riiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiicz!!! Aj lofffff juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!

Mada_gringo

I also loff juuuł girls!!!!

Ricz_Forrester

Boże Bożyczku!

A jednak marzenia się spełniają!
To Ricz! <niech mnie kto uszczypnie>

Yoko_ono

<szczypie Yoko>

RICZ!!!!!!!!!!!!! O___O

Yoko_ono

Ryyyyyydż!!! <33333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333
Tylko for U oglądam Mode na Sukces, You know... Ale rzuć tą starą prukwę Bruk, ona już jest taka zużyta :/

Lady_From_Burton_World

STO LAT i jeszcze przynajmniej sto jak zwykle zajebistych produkcji :D

paulinka_816

NAJLEPSZEGO!

depp09

Depp sam sobie składa życzenia urodzinowe i to w dodatku "przeterminowane"
Sama słodycz.

gosia2326

Ej widzieliście "Przesłuchanie" z Jandą? Dziś ogladaliśmy to na polaku...
Ten film jest boski, wspaniały, zajebisty, czad, wszechczasów...

Mada_gringo

przyznam że nie:) a o czym ???

violet363

o życiu

gosia2326

Fajnie macie, że oglądacie sobie filmy na polskim. W moim gim nauczycielka od polskiego była naprawdę świetna, ale jedyne co oglądaliśmy to wręczenie Szymborskiej Nagrody Nobla...niesamowicie to nudne dla kogoś, kto delikatnie mówiąc nie przepada za panią Szymborską :/...
Ach no i standardowo kawałek ekranizacji jakiejś lektury, w 3 kl. to chyba były fragmenty "Pana Tadeusza".

Ale wiecie co mnie dziś załamało? Że są ludzie, którzy nie znają Metallici :(. Ok, wcale im tego nie każę słuchać, no ale żeby nie znać...

Lady_From_Burton_World

są i takie odchyły :>

a my dzisiaj oglądaliśmy 'stowarzyszenie umarłych poetów' w strasznych warunkach (czytaj: nic nie widać, bo słońce, a jest tak gorąco, że nie można zasłonić okien; i nic niesłychać, bo głośniki nawalają). ale zawsze to coś, nie?? ;P

gosia2326

Mam taki przedmiot co się zowie Kultura brytyjska i ostatnio oglądaliśmy genialny serial "Keeping Up Appearances" czyli po polsku "Co ludzie powiedzą?" Uwielbiam ten serial.

Yoko_ono

kultura brytyjska *.* gdzie się uczysz? jadę do ciebie!

Lady_From_Burton_World

czad nie? :D Ale koniec roku już, nie ma nic do roboty to ogladamy ;d.

U mnie w klasie nikt oprócz mnie i mojego kolegi nie wiedział kto to Kurt Cobain.. No cóz.

Mada_gringo

wszystkiego najlepszego Depp zobacz dawne czasy mineły juz nikt sie Tobą tu nie zachwyca......................................................

un_soleil

U mnie ja oglądamy filmy to tylko na religii... I to jest właśnie straszne... Ostatnio było jakiś badziewie że niby joga to zło a w poniedziałek mamy oglądać coś o muzyce i satanizmie he he ciekawe...

violet363

47 lat a i tak nezłe ciacho;d awrr

violet363

a chuj to kogo obchodzi

un_soleil

O rany.... nie wiesz że narzekanie to przywilej naszego społeczeństwa? Narzekać można wszędzie zawsze i o każdej porze;D

violet363

'naszego' to jest jakiego? bo chyba nie NASZEGO :||

gosia2326

Naszego w sensie że polskiego:) Polacy uwielbiają narzekać:) No oczywiście nie chce generalizować zawsze są wyjątki:)

violet363

47 lat i mógłby być na upartego twoim dziadkiem, ale co tam, w końcu to "nash sweetaśny Johnny Pajrat"

http://demotywatory.pl/1697337/Wiadomosc-do-20-latkow

pozdro rocznik 1990 ;D

gosia2326

Taka biba urodzinowa, a mnie nie było. Czterdzieści siedem lat minęło jak z bicza strzelił, a on się, cholera, nadal nie starzeje. No i ulterior na popijawie nie było, what a shame, my dirs. Ale widzę, że Słońce i Rydż wbili, więc było ostro, nie ma co.

Dzisiaj napiłam się nieświeżego mleka. Umrę za dwadzieścia cztery godziny. Muszę napisać testament i zobaczyć goły tyłek Deppa, a potem będę umierała spokojnie.

Gehenn

dobrze, ze jesteś Gehenn :D
a będzie jeszcze impreza. jeszcze tylko trzeba zrobić tort i przyjęcie niespodzianka dla Lady gotowe ;D ale ciiiicho, bo to tajemnica i nie może się dowiedzieć.

start o 17

gosia2326

http://www.youtube.com/watch?v=LCCv0hpfZI4

patrzcie jaka jest genialna *.*