Co za stara dupa....47 lat
Więcej ról, mniej Piratów ;p
I kolejnych dziesiątek dzieciorów z fankami <wy wiecie o co chodzi ;D>
ja też zapomniałam :O przypomniałam sobie po wejściu na forum :P nie powinnyśmy.... źle.
wiem, wiemy, Lady ;DD
Oł Maj Gad, Rydż maj lov się pojawił na filmwebie?! Rydż, jeśli to TY to powiedz, że to TY, a jeśli jesteś podróbką to się wstydź! ;DD
Ryyyyyydż!!! <33333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333
Tylko for U oglądam Mode na Sukces, You know... Ale rzuć tą starą prukwę Bruk, ona już jest taka zużyta :/
Ej widzieliście "Przesłuchanie" z Jandą? Dziś ogladaliśmy to na polaku...
Ten film jest boski, wspaniały, zajebisty, czad, wszechczasów...
Fajnie macie, że oglądacie sobie filmy na polskim. W moim gim nauczycielka od polskiego była naprawdę świetna, ale jedyne co oglądaliśmy to wręczenie Szymborskiej Nagrody Nobla...niesamowicie to nudne dla kogoś, kto delikatnie mówiąc nie przepada za panią Szymborską :/...
Ach no i standardowo kawałek ekranizacji jakiejś lektury, w 3 kl. to chyba były fragmenty "Pana Tadeusza".
Ale wiecie co mnie dziś załamało? Że są ludzie, którzy nie znają Metallici :(. Ok, wcale im tego nie każę słuchać, no ale żeby nie znać...
są i takie odchyły :>
a my dzisiaj oglądaliśmy 'stowarzyszenie umarłych poetów' w strasznych warunkach (czytaj: nic nie widać, bo słońce, a jest tak gorąco, że nie można zasłonić okien; i nic niesłychać, bo głośniki nawalają). ale zawsze to coś, nie?? ;P
Mam taki przedmiot co się zowie Kultura brytyjska i ostatnio oglądaliśmy genialny serial "Keeping Up Appearances" czyli po polsku "Co ludzie powiedzą?" Uwielbiam ten serial.
czad nie? :D Ale koniec roku już, nie ma nic do roboty to ogladamy ;d.
U mnie w klasie nikt oprócz mnie i mojego kolegi nie wiedział kto to Kurt Cobain.. No cóz.
wszystkiego najlepszego Depp zobacz dawne czasy mineły juz nikt sie Tobą tu nie zachwyca......................................................
U mnie ja oglądamy filmy to tylko na religii... I to jest właśnie straszne... Ostatnio było jakiś badziewie że niby joga to zło a w poniedziałek mamy oglądać coś o muzyce i satanizmie he he ciekawe...
O rany.... nie wiesz że narzekanie to przywilej naszego społeczeństwa? Narzekać można wszędzie zawsze i o każdej porze;D
Naszego w sensie że polskiego:) Polacy uwielbiają narzekać:) No oczywiście nie chce generalizować zawsze są wyjątki:)
47 lat i mógłby być na upartego twoim dziadkiem, ale co tam, w końcu to "nash sweetaśny Johnny Pajrat"
http://demotywatory.pl/1697337/Wiadomosc-do-20-latkow
pozdro rocznik 1990 ;D
Taka biba urodzinowa, a mnie nie było. Czterdzieści siedem lat minęło jak z bicza strzelił, a on się, cholera, nadal nie starzeje. No i ulterior na popijawie nie było, what a shame, my dirs. Ale widzę, że Słońce i Rydż wbili, więc było ostro, nie ma co.
Dzisiaj napiłam się nieświeżego mleka. Umrę za dwadzieścia cztery godziny. Muszę napisać testament i zobaczyć goły tyłek Deppa, a potem będę umierała spokojnie.
dobrze, ze jesteś Gehenn :D
a będzie jeszcze impreza. jeszcze tylko trzeba zrobić tort i przyjęcie niespodzianka dla Lady gotowe ;D ale ciiiicho, bo to tajemnica i nie może się dowiedzieć.
start o 17